2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 15:30

28.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tachov nenavázal na dobrý první poločas a v Soběslavi padl


Branky


19

Tachov se z herní krize dostal a nyní předvádí, že je v divizi právem. To dokázal i v Soběslavi především v první půli, ale neproměňoval šance. Soběslav se do hry dostala až ve druhém poločase, kdy potrestala chybu soupeře a šla do vedení, které v závěru pojistila druhým gólem a brala plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas neměl vítěze

První poločas patřil tachovským hráčům. Od samého začátku si vytvořili převahu a také šance, ty ale nedokázali proměnit. Habart z pravé strany obešel i brankáře, branka z toho ale nebyla. Braun nemířil ideálně a když vyslal Vyletu, tomu pro změnu chybělo k zakončení pár kroků. Ani Nemeš ve své šanci skóre neotevřel. Za domácí stojí za zmínění pouze centr Vaňka, který se snesl na břevno. První poločas tak branku nenabídl, navíc Soběslav přišla po půl hodině hry o svého kapitána Bouchala, který se zranil.

Soběslav v závěru rozhodla

Druhý poločas nebyl z hostující strany tak přesvědčivý. Tachov nenavázal na dobrý první poločas a vlastní chybou nabídl soupeři šanci, kterou využil. Ztráta míče po autovém vhazování, Dvořák našel ve vápně Kutnera a ten přízemní střelou na zadní tyč otevřel skóre - 1:0.

 

Hosté hru otevřeli, ale kýženou vyrovnávací branky nevsítili. Naopak inkasovali dvě minuty před koncem, kdy sice dokázali odvrátit rohový kop, míč se ale dostal do strany k Vaňkovi, jehož nahrávka do vápna prolétla až na střídajícího Žaldu, který do protipohybu Valeše stanovil konečné skóre - 2:0.



Ohlasy k zápasu



FK Tachov
Petr Moži, trenér: V prvním poločase jsme byli suverénně lepší, akorát jsme neproměňovali šance. Do druhé půle jsme nevstoupili dobře, vlastní chybou po autovém vhazování jsme nabídli soupeři gól a když jsme to otevřeli, tak jsme inkasovali ještě jednou.



Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - J. Boháč [-] , K. Chotovinský [-] (82. D. Maršík [-] ) , M. Hromada [-] , L. Podráský [-] , V. Zeman [-] - P. Bouchal [-] (34. M. Dvořák [-] ) , F. Vaněk [-] , T. Mazouch [-] (62. V. Žalda [-] ) - A. Kutner [-] (88. D. Suda [-] ) , M. Varačka [-] (68. M. Smetana [-] )

FK Tachov
O. Valeš [-] - P. Kořínek [-] (66. M. Skopový [-] ) , L. Tušl [-] (60. M. Ruda [-] ) , R. Skopový [-] , P. Vyleta [-] , M. Nemeš [-] , M. Braun [-] , T. Habart [-] , M. Šácha [-] , M. Vaďura [-] (85. D. Faber [-] ) , L. Bydžovský [-] (77. M. Folejtar [-] )

ŽK: 56. A. Kutner , 65. M. Dvořák , 77. M. Smetana - 29. L. Tušl , 69. M. Vaďura , 83. M. Ruda .
Hráči zápasu: M. Kuník .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Braun Martin - KVAČEK Jan, EIBL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích