Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

28.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beroun doma udolal Čížovou, dvakrát se trefil nestárnoucí Horel


Branky


19

Beroun doma přivítal Čížovou, jeden z nejlepších celků soutěže. Hosté šli dvakrát do vedení, ale středočeši se nevzdávali a pokaždé našli odpověď. V závěru zápasu rozhodl o vítězi Horel, favorizovaní jihočeši tak odjížděli s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Vstup do utkání se povedl hostujícímu celku, který šel hned po pár minutách do vedení. Centr z levé strany propadl malým vápnem až na zadní tyč, kde byl hlavičkující Krasnyanyk - 0:1. Beroun mohl srovnat, ale zaváhání Rozhoně napravil dobrým zákrokem Novák. Vedení mohl na druhé straně navýšit Krasnyanyk a Chytrý, oba ve své šanci ale neuspěli.

 

Po půl hodině hry vyslal Lhotka nahrávku na Horela, ten si míč ideálně připravil a pálil jen těsně vedle. Už to vypadalo, že jihočeši půjdou do kabiny s jednogólovým vedením, ale tomu se tak nestalo. V poslední minutě prvé půle hrál nejdůležitější roli terén. Pipiška vystřelil do středu branky a Novák byl připravený, že míč chytí do koše. Ten ale padl na drn, od kterého hostujícímu brankáři nafackoval, míč se od něj odrazil k Horelovi a ten měl snadnou úlohu - 1:1.

Poslední desetiminutovka rozhodla

Ve druhé půli mohl vedení trefit do odkryté branky Chytrý, se zakončením si ale dával příliš načas. Dobrou střelu vyprodukoval i Krasnyanyk, tou ale rozvlnil pouze boční síť. Krátce poté to byl Jirouš, který dostal nahrávku na úroveň penalty a přízemní střelou překonal Hůlu - 1:2. Beroun ale znovu našel odpověď. Rozhoň nadzvedl centrovaný míč, který musel vyrážet Novák. Kulatý nesmyl skončil na kopačkách Lhotky, který se prosadil přes M. Gregora a lobem vybídl ke skórování do prázdné J. Počtu - 2:2.

 

Další šanci hostí měl Krasnyanyk, ale nebyl úspěšný. Čas plynul a utkání se dostalo do poslední desetiminutovky. Ta začala lépe pro středočechy, kteří se dočkali gólu. V 81. minutě se k odraženému míči za vápnem dostal Horel, s ničím se nepáral a z jedničky poslal gólový pozdrav Novákovi - 3:2. Zbytek zápasu další gól nenabídl, Čížová si drtivý tlak nevytvořila a navíc přišla po druhé žluté kartě za faul na Hůlu o kapitána Nečase.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Čížová
Zdeněk Staroba, trenér: V zápase jsme dvakrát vedli a prohrajeme. Oba poločasy byly takové vláčné. Jeli jsme do Berouna bez možnosti střídat, na lavici byl jen zranění Zahrádka. Zápasy se táhnou ve stejném duchu, už se to jen dohrává. Na konci zápasu jsme museli ještě zbytečně dohrávat v deseti lidech.



Sestavy


Český Lev - Union Beroun
M. Hůla [-] - M. Horel [-] , T. Ježek [-] , J. Počta [-] , M. Pelikán [-] (68. M. Štrougal [-] ) , P. Pipiška [-] (87. D. Soukup [-] ) , T. Břížďala [-] , D. Poslední [-] , T. Lhotka [-] (77. J. Krůta [-] ) , D. Počta [-] (29. J. Král [-] ) , L. Sklenář [-] (80. D. Rigo [-] )

TJ Sokol Čížová
J. Novák [-] - D. Novák [-] , O. Gregor [-] , M. Rozhoň [-] , R. Nečas [-] , M. Jirouš [-] , P. Janda [-] , L. Dvořák [-] , M. Gregor [-] , I. Krasnyanyk [-] , D. Chytrý [-]

ŽK: 90. J. Krůta - 27. D. Chytrý , 43. I. Krasnyanyk , 73. J. Novák , 74. R. Nečas , 89. L. Dvořák . ČK: 86. R. Nečas .
Hráči zápasu: M. Horel , T. Lhotka .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Pilný Marek - ARNOŠT Zdeněk, HALEŠ Vladan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů