2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

27.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobříš zvládla důležitý zápas se Soběslaví


Branky


21

Dobříš má před sebou i nadále záchranářské povinnosti. Krok k záchraně, nebo alespoň k udržení se ve hře o setrvání v soutěži, mohla udělat doma proti Soběslavi. Jihočeši mají kvalitní hráče, a tak stál před svěřenci Martina Šraina těžký úkol. I ten se ale dá zvládnout, což středočeši dokázali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

První půle patřila hostujícímu celku. Dobříš se snažila do soupeře dostat nakopávanými míči. Jako první se ohrozit branku pokusil Dvořák, proti němu ale dobře zasáhl Weber. Na druhé straně sebral včas nákop V. Šraina zkušený Nývlt. Toho poté při střele M. Puchmajera po autovém vhazování Maryšky zachránilo břevno! Stejný hráč to zkoušel i po rohu Junka, hlavička šla ale vedle.

 

I Weber byl v permanenci. Ten čelil nepřesné střele Kutnera, poté mířil vedle i Vaněk po zaváhání domácí defenzivy. Gólman Dobříše se vytasil výborným zákrokem nohou proti Kutnerovi a když se neprosadil ani V. Šrain, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.


Dobříš vedení udržela

Hra domácích se ve druhém poločase zvedla především po vysunutí Dorta do útoku. Jihočeši nevstoupili do druhéhé dějství na sto procent. Hostující defenziva zaváhala a těžit z toho mohl Maryška. Ten zkoušel lobovat Nývlta, ale vše zažehnal Boháč. Ovšem pouze hlavou k nohám V. Šraina, který v dobré pozici přestřelil. To ale středočechy nemuselo mrzet. V 51. minutě nahrál J. Šrain přesně Dortovi a ten poslal míč nechytatelně k tyči - 1:0.

 

Po hodině hry bylo na domácí straně ještě veseleji. Nejpve mířil po centru Horáčka hlavou těsně vedle V. Šrain, poté ale byla muška MFK přesná. Maryška utekl hostující defenzivě a překonal Nývlta - 2:0. Soběslav ale chtěla se zápasem něco udělat, přeřadila na vyšší rychlostní stupeň a získala si tlak. Střelecky to zkoušel nejprve Bouchal, jehož střelu vyrážel Weber do tyče.

 

Domácí brankář musel být ve střehu. Kutner sice mířil vedle, ale poté to z dálky zkoušel dvakrát Zeman. Na domácího brankáře si ale nepřišel. Z útočné snahy vzešla kontaktní branka, když se po rohovém kopu prosadil Boháč a vykřesal tak naděje na bodový zisk - 2:1. To bylo ale z hostující strany vše, domácí si výsledek pohlídali a berou veledůležité tři body.

 

Zdroj: Radim Weber, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


MFK Dobříš
Martin Šrain, trenér: V první půli velmi slabý výkon. Po střídání do druhé půle se to zlepšilo. Vyplatilo se posunutí Dorta do útoku. V závěru jsme po inkasované brance již vyrovnání poměrně bezpečně nepřipustili. V dalších zápasech bojujeme dál o udržení.




Sestavy


MFK Dobříš
R. Weber [-] - R. Procházka [-] , D. Pokorný [-] , R. Talůžek [-] , P. Masopust [-] (46. J. Horáček [-] ) - V. Šrain [-] (86. A. Petrlík [-] ) , P. Junek [-] (46. P. Kozohorský [-] ) , J. Šrain [-] - Š. Maryška [-] - F. Dort [-] (81. O. Puchmajer [-] ) , M. Puchmajer [-]

FK Spartak Soběslav
M. Nývlt [-] - J. Suchan [-] (46. M. Varačka [-] ) , V. Zeman [-] , M. Hromada [-] , D. Suda [-] , J. Boháč [-] - V. Žalda [-] (61. T. Mazouch [-] ) , F. Vaněk [-] , P. Bouchal [-] - M. Dvořák [-] (64. M. Smetana [-] ) , A. Kutner [-]

ŽK: 34. R. Talůžek .
Hráči zápasu: R. Weber - M. Nývlt , A. Kutner .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Štěrba Václav - JATI David, ŠMAT David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Tomáš Senft
Tip experta: remíza

V tomto utkání vůbec nedokážu odhadnout vítěze. Soběslav má na kontě tři vysoká vítězství, ale tady nebude tak jednoduché, proto dávám remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra domácích