Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2019 18:00

27.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Čížové se zrodil hokejový výsledek


Branky


21

Favorit zápasu byl jasný. Souboj celků z opačných pólů tabulky nabídl příchozím divákům především góly. Při chuti byl Jirouš, který se trefil hned pětkrát! Jindřichův Hradec dal na horké soupeřovo půdě sice tři góly, i tak ale odjížděl s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Jirouše

Od začátku zápasu bylo jasné, kdo je na hřišti pánem. Domácí potvrzovali svou kvalitu od úvodního hvizdu. Hosté se ale přesto dokázali dostat do šancí. Kněžínek na zadní tyči hlavičkoval vedle a střela Tomka z hranice šestnáctky mířila jen těsně nad. Po neproměněných šancích začala úřadovat Čížová, konkrétně to byl Jirouš. Toho našel ve 13. minutě na hranici vápna Janda. Domácí kanonýr se uvolnil a křížná střela levačkou byla gólová - 1:0.

 

Poté se na gól čekalo. Krasnyanyk měl dobrou příležitost, ale Hulíka nepřekonal. To se povedlo až ve 38. minutě Jiroušovi, kterého našel z pravé strany O. Gregor a Jindřichův Hradec dal domácímu šutérovi až příliš volného místa - 2:0. Do konce poločasu se Čížová ozvala ještě jednou. Chytrý pronikl do vápna a dával pod sebe. Míč se v malém vápně zamotal mezi dvěma bránícími hráči a Jirouš doklepl do prázdné - 3:0.

I hosté se dočkali gólů

První poločas skončil gólem a druhý gólem začal. Půl minuty stačilo domácím na to, aby poslali centr do vápna, který uklízel M. Gregor - 4:0. Naděje hostí byly tak definitivně pryč. V 55. minutě poslal ze své obranné poloviny dlouhý míč Nečas podél levé lajny na Jirouše. Ten si míč navedl kolem Chalupského na pravačku do vápna a obstřelil Hulíka - 5:0. Branky se dočkali také hosté. Po hodině hry špatně rozehrál M. Gregor. Míče se chopil Janák, namířil si to z levé strany do vápna a nádherně trefil do zadního horního růžku - 5:1.

 

A to stále nebylo všechno. V 77. minutě dostal míč z levé strany do vápna Chytrý. Pokoušel se o zakončení, střela mu ale nesedla. Litovat toho však nemusel, neboť míč ideálně připravil Jiroušovi a ten měl znovu snadnou úlohu - 6:1. Sympatické od Jindřichova Hradce bylo, že se ani za takto nepříznivého skóre nevzdal a nadále bojoval. Čížová polevila a toho hosté zužitkovali. Cypra poslal lehký centr za obranu, kde byl Jindra. Ten si míč přiklepl a mířil přesně na zadní - 6:2.

 

Ani toto nebyla poslední branka. Závěrečná desetiminutovka nabídla gólovku Krasnyanyka, který se už tentokráte nemýlil a ze své předešlé šance se poučil. Ihned po rozehrávce dostal mladý fotbalista míč za obranu a mířil mezi nohy hostujícího brankáře - 7:2. Poslední slovo měl Jindřichův Hradec, konkrétně to byl Janák. Po autovém vhazování centroval na zadní tyč Jindra a to přesně do míst, kam si naběhl Janák a svým druhým gólem stanovil konečné skóre zápasu - 7:3.

 

Galerie od Jana Škrleho.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čížová
Zdeněk Staroba, trenér: Soupeř neměl tolik kvality. Od první minuty zápasu jsme byli lepší, soupeř se k ničemu nedostával. Jindřichův Hradec zkoušel hrát off-side systém, se kterým jsme si postupem času poradili. Jirouš dal v prvním poločase tři góly a bylo rozhodnuto. Ve druhém poločase jsme přidali další góly, ale v závěru nám chyběla koncentrace, a tak jsme celkem třikrát inkasovali. Hráli jsme poté až moc sebevědomě. Soupeři museli nějací hráči chybět.

FK Jindřichův Hradec 1910
Marek Černoch, trenér: My jsme smíření s naší situací. Hráli jsme na půdě favorita soutěže, který má tým na ČFL. Do zápasu jsme vstoupili dobře, měli jsme za bezbrankového stavu dvě šance. Ty jsme nedali a pak trestal Jirouš. Náš současný kádr na divizi bohužel nemá. Máme obrovský kolaps formou zraněných hráčů, přesto musím říci, že jsme neodehráli špatný zápas. Z posledních pěti odehraných možná vůbec nejlepší. Kluci bojovali, na soupeře to bohužel nestačilo. Dokázali jsme vstřelit alespoň tři góly.



Sestavy


TJ Sokol Čížová
J. Novák [-] - I. Krasnyanyk [-] , M. Kočí [-] , D. Novák [-] , D. Chytrý [-] , O. Gregor [-] , M. Rozhoň [-] , R. Nečas [-] , M. Jirouš [-] , P. Janda [-] (46. M. Gregor [-] ) , L. Dvořák [-]

FK Jindřichův Hradec 1910
J. Hulík [-] - M. Völfel [-] , R. Tomek [-] , M. Janák [-] , L. Králíček [-] (65. T. Cypra [-] ) , T. Jindra [-] , J. Chalupský [-] , I. Lukoki [-] (52. F. Waník [-] ) , F. Votava [-] , V. Kněžínek [-] , A. Gueye [-]

Hráči zápasu: M. Jirouš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠVORC Jan - MAIELLO Francesco, TUPÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Tomáš Senft
Tip experta: výhra domácích

Čížové se berou body těžké, navíc u nich. Tady tipuji vyšší výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích