1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 17:00

27.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Červený zaskočil za zraněného Zacha a vychytal Admiru


Branky


21

Lídr soutěže zajížděl do Rakovníka. Admira si drží první místo s náskokem na Čížovou a k branám ČFL má velmi blízko. Nyní ale musela přidat body proti rozjetému soupeřim, který na jaře válí. Zápas branku nenabídl a rozhodovaly penalty, po kterých brali pražané pouze bod a domácí SK tak protáhlo sérii neporazitelnosti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do branky šel Červený

Kdo čekal od šlágru kola šance, góly a reklamu na fotbal, tak byl zklamán. Od samého začátku vsadily oba týmy na defenzivu a k vidění byl taktický fotbal. Hrálo se mezi vápny, kdy největší vzrušení přinesla 42. minuta. Domácí brankář Zach se zranil po srážce se Šimkem a i když měl trenér Šíma na lavici připraveného brankáře z dorostu Pavlíčka, tak ho do branky nepostavil, ale raději tam dal v neskutečné formě hrajícího kapitána Červeného.

Zápas bez gólu

Druhý poločas oproti prvnímu nějakou šanci nabídl. Po pár minutách Sklenka vysunul Schwendta. Ten postupoval ze strany na Jungra, ale hostujícího brankáře jen nastřelil. Stejného hráče do další šance poslal Pucholt, ale tentokrát mířil Schwendt nad. Základní hrací doba nakonec gól nenabídla, byť nejblíže k němu měli pražané, kteří ze svých dvou gólovek trefili jednou tyč.

 

V penaltovém rozstřelu se zaskvěl dvakrát Červený a jelikož byli domácí stoprocentní, tak získali plusový bod a soupeři tak oddálili postupové oslavy.

 

Galerie od Davida Svobody, jehož povedené kousky jsou k vidění také ZDE.



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník
Marek Tvrz, předseda klubu: Utkání s lídrem bylo pro diváka zklamáním. Utkání bylo hodně svázané taktikou. My nastoupili s Vilímkem v sestavě, který hrál ráno celý zápas za dorost. Po čtyřiceti minutách se navíc zranil Zach a do branky musel Červený z pole. Hosté si nevytvořili brankovou příležitost, zatímco my měli dvě, ale chyběla přesnější koncovka. Máme dva body s lídrem, který odložil oslavy postupu. Nemůžeme být nespokojeni, navíc jsme se posunuli na třetí místo v tabulce.

FK Admira Praha
František Peřina, trenér: Nemůžu být spokojen. Byl to spíše boj než fotbal, k vidění nebyly skoro žádné šance. My jsme měli dvě gólovky, ale nedali jsme. Byl to remízový zápas. Nedostali jsme se do své hry, naopak Rakovník v bloku dobře bránil, Besta si dobře dirigoval obranu. Po penaltách máme nakonec jen bod. Je to ironie, když jde do branky hráč a dvakrát nás vychytá, to je ale fotbal.



Sestavy


SK Rakovník
R. Zach [-] (42. F. Kalaš [-] ) - R. Hamouz [-] , K. Vilímek [-] , Z. Schwendt [-] , P. Besta [-] , J. Severin [-] , J. Červený [-] , T. Pucholt [-] , J. Sklenka [-] , J. Čech [-] , J. Krupička [-]

FK Admira Praha
M. Jungr [-] - O. Herc [-] , J. Martinic [-] , O. Vosický [-] - T. Majer [-] (54. T. Pavlata [-] ) - Š. Zahálka [-] - T. Pelikán [-] , M. Čácha [-] (81. J. Pronyshyn [-] ) , M. Horák [-] , J. Kurek [-] (54. M. Douděra [-] ) , J. Šimek [-] (70. M. Fric [-] )

ŽK: 17. P. Besta , 83. J. Severin , 89. J. Červený - 83. O. Vosický .
Hráči zápasu: J. Červený , P. Besta - T. Pelikán .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Teuber Ivan - ŠIMEČEK Libor, KRUPKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Tomáš Senft
Tip experta: výhra hostů

Rakovníku se poslední dobou daří, ale myslím, že na suverénního lídra tabulky to stačit nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů