2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 10:15

27.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Přešticích rozhodl začátek zápasu


Branky


10. M. Suchý , 12. L. Mudra
22

Poslední tým tabulky z Táborska zavítal do plzeňského kraje, kde se střetl s Přešticemi. Ty po chvilkovém výpadku zase bodují a i jejich hra se zlepšuje. Rezerva ale také nehraje špatný fotbal, ba naopak, ale mladý tým často chybuje a právě proto se nachází tam, kde se nachází. V tomto zápase tomu nebylo jinak a opět vyšla bodově naprázdno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé dvougólové vedení

Vstup do zápasu patřil domácímu týmu, naopak soupeř z Táborska první minuty zaspal. Hned v 10. minutě se dostal k dorážce z rohu Suchý a v pádu otevřel gólový účet zápasu - 1:0. Hned po dvou minutách chybovali hosté v rozehrávce, Blahoudek vypíchl míč skluzem na Kulhánka. Ten postupoval do vápna, kde prostrčil míč mezi dvěma obránci a střelu Mudry brankář Němeček neudržel - 2:0.

 

Přeštice odehrály dobrý první poločas, což je patrné i ze slov domácího kouče. Domácí se dostali i do dalších šancí, po standardní situaci se ale neprosadil Skála, Strejček svého volného prostoru také nevyužil a střelecké pokusy Kulhánka s Kristlem skončily vedle branky. Úvodní část zápasu tak patřila domácím, kteří své vedení do kabiny již nepustili.

Táborsko převahu nezužitkovalo

Do druhé půle udělal lodivod hostující rezervy Kamil Tobiáš jednu změna a hra jihočechů šla nahoru. Přeštice jakoby byly spokojeny s dvougólovým vedením. Rezerva hrála aktivněji, byla více na míči a dokázala si vypracovat i šance, které nebyly proměněny. Ke kontaktnímu gólu nebylo daleko, nakonec ale domácí vedení udrželi, stejně jako gólman Šampalík udržel čisté konto a body zůstaly na domácím hřišti.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV
Luboš Vašica, trenér: Zápas bych rozdělil na dva poločasy. V tom prvním jsme hráli velmi dobře, dostávali jsme se kolmicemi za obranu a vytvořili si hodně šancí. Proměnit jsme dokázali jen dvě. Druhý poločas byl od nás takový pomalý, Táborsko bylo aktivnější, kupili jsme nepřesnosti a byli jsme rádi, že jsme neobdrželi kontaktní gól. Táborsko je sice poslední, ale má mladý fotbalový tým. Celkově jsem se zápasem spokojen.

FC MAS Táborsko B
Kamil Tobiáš, trenér: Výsledek zápasu ovlivnil úvod, kdy jsme dostali dva rychlé góly, jeden po standardní situaci a druhý po chybné rozehrávce. Nesehráli jsme vůbec špatné utkání, vytvořili jsme si i situace, které volaly po gólu, ale bohužel neumíme ty věci dotáhnout do finále a ty chyby, které děláme, dostáváme z nich branky, nás sráží dolů hlavně výsledkově a přícházíme tím o body a také o postavení v tabulce.



Sestavy


FK ROBSTAV
M. Šampalík [-] - J. Kulhánek [-] (62. Z. Sýkora [-] ) , L. Mudra [-] (77. J. Bešta [-] ) , J. Duchek [-] , M. Suchý [-] , T. Skála [-] , T. Kristl [-] (88. J. Peterka [-] ) , I. Blahoudek [-] , M. Strejček [-] (88. R. Remiáš [-] ) , S. Staněk [-] (57. M. Růžička [-] ) , T. Přibáň [-]

FC MAS Táborsko B
L. Němeček [-] - B. Baidoo [-] , . Toutou [-] , J. Větrovský [-] , F. Radosta [-] , T. Kmeťo [-] , L. Vozihnoj [-] , D. Klusák [-] , L. Mikuláštík [-] , M. Kubec [-] (46. C. Vaňo [-] ) , A. De Almeida [-] (61. A. Rytíř [-] )

ŽK: 27. S. Staněk , 58. J. Kulhánek , 73. L. Mudra .
Hráči zápasu: M. Suchý - F. Radosta , D. Klusák .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: Talpáš Petr - HÁNYŠ Martin, VOLF Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Tomáš Senft
Tip experta: výhra domácích

Z Přeštic se vozí body těžko, tady to vidím na jasnou výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích