5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

27.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kapitán Braun vedl svůj tým k vysokému vítězství


Branky


22

Tachov nemá ideální jaro, ale v posledních zápasech se zvedá. Po smolné prohře doma s Hořovickem nasázel bůra Jindřichovu Hradci. Nyní před ním stál Beroun a výsledek? Zopákování výsledku z minulého kola! Beroun neodehrál ideální zápas a odjížděl s debaklem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Braun plnohodnotně nahradil Vyletu

Na první branku zápasu se nečekalo vůbec dlouho. Hned po dvou minutách šli do vedení domácí. Centr z pravé strany propadl k Nemešovi, jehož střela byla zblokována posledním bránícím hráčem. Míč se odrazil k Braunovi a ten střelou pod břevno nedal Šebkovi šanci - 1:0. Hned v 10. minutě se prosadil od pravé lajny do vápna Kořínek, dával míč pod sebe na Brauna a ten přidal další branku - 2:0.

 

Berounu se nedařilo a na hřišti byli především domácí. Během prvního poločasu tachovský kapitán dokonal hattrick. Skopový poslal z hloubi pole centr na úroveň penalty, kam si naskočil Braun a v náběhu mířil přesně k tyči - 3:0. Tachov tak dal zapomenout na předešlé zápasy a byl při chuti. Svůj luxusní náskok do poločasu už nepustil.

Beroun se nadechoval

Do druhého dějství udělal trenér Petr Podzemský dvě změny. Příchod Horela a J. Počty zafungoval a hra hostí se zvedla. Beroun vyslal na Valeše nebezpečnou střelu, ta gólem ale neskončila. Na druhé straně padl z první šance hned gól. Habart posunul míč do strany na rozběhnutého Kořínka, ten centrem na zadní tyči našel Bydžovského a ten měl snadnou pozici - 4:0.

 

Hosté byli blízko ke kontaktní brance, ale Valeš měl dobře postavenou branku a míč orazítkoval tyč. Skóre mohl na domácí straně navýšit Nemeš, ale ve svých dvou příležitostech nebyl úspěšný. Už se zdálo, že utkání další branku nenabídne, ale dvě minuty před koncem základní hrací doby si vzal poslední slovo znovu Braun. Skopový hezky pronikl do vápna po narážečce se spoluhráčem, dával míč na úroveň penalty, kde byl připravený Braun. Svým pokusem prostřelil Šebka a stanovil konečné skóre - 5:0.



Ohlasy k zápasu


FK Tachov
Petr Moži, trenér: Museli jsme řešit problémy se sestavou, ještě dvě hodiny před zápasem jsem neměl jasno. Měli jsme skvělý vstup do utkání. Celý tým vůbec k celému zápasu přistoupil skvěle, všem musím poděkovat. Šli jsme do toho, abychom si zápas užili a to se povedlo. Na jaře máme problémy, ale nyní se dostáváme ke své hře a zvedáme se.




Sestavy


FK Tachov
O. Valeš [-] (90. D. Dvořák [-] ) - P. Kořínek [-] (65. V. Mráz [-] ) , L. Tušl [-] , R. Skopový [-] , M. Nemeš [-] (82. Z. Sloup [-] ) , M. Braun [-] , T. Habart [-] , M. Šácha [-] , M. Vaďura [-] (86. D. Nguyen [-] ) , M. Ruda [-] , L. Bydžovský [-]

Český Lev - Union Beroun
P. Šebek [-] - J. Král [-] , T. Ježek [-] , J. Krůta [-] , M. Pelikán [-] , P. Pipiška [-] (46. J. Počta [-] ) , T. Břížďala [-] , D. Soukup [-] , T. Lhotka [-] (46. M. Horel [-] ) , D. Počta [-] , L. Sklenář [-] (61. D. Poslední [-] )

ŽK: 43. L. Tušl - 58. J. Počta , 60. L. Sklenář , 85. M. Horel .
Hráči zápasu: T. Habart , P. Kořínek , M. Braun .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Tesař Tomáš - BABKA Ondřej, CIHLÁŘ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Tomáš Senft
Tip experta: výhra domácích

V Tachově mají obrovské hřiště, na které jsou hrači zvyklí a určitě to využijí ve svůj prospěch a zvítězí.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích