1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

27.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plzeňské derby rozhodl v závěru zápasu Roubal


Branky


22

Klatovy mají na jaře velký problém s koncovkou. To mohly změnit v Plzni, kde sehrály duel na Doubravce. Ta má pro změnu fazónu a sbírá body jak na běžícím páse. Tento duel rozhodla jediná branka v poslední desetiminutovce, která rozhodla o tom, že body zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedáš - dostaneš

Pro Klatovy víceméně stejný scénář. V zápase byly aktivnější, ale dle slov trenéra Michala Čadka je patrné, že neustálým problémem je koncovka. Do obrovských šancí se hosté dostávali, zužitkovat jich ale nedokázali. A že jich nebylo málo... Doubravka naopak příliš šancí neměla. Skórovat mohl po rohovém kopu dorostenec Paul, ale premiérový zásah si nepřipsal. Přesto domácí vytěžili z minima maximum. V 84. minutě sehráli krásnou kombinační akci. Ungr posouval patou míč na rozběhnutého Kristla, který posouval do vápna na Roubala. Ten se individuálně prosadil a ranou pod břevno nedal Rojíkovi šanci a rozhodl zápas - 1:0.



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Jaromír Šimr, trenér: Hrál se vyrovnaný zápas. Klatovy mají výborný tým, na pohled měly více míč. My jsme měli málo šancí, byl to zápas na 0:0. Gól dal nakonec Roubal po krásné akci v závěru. Už jsme vymýšleli, kdo půjde na penalty. V sestavě jsme měli dost dorostenců, Paul se mohl radovat z gólu, ale škoda, neproměnil.

SK Klatovy 1898
Michal Čadek, trenér: V Plzni jsme odehráli zápas s tradičním scénářem. Přehráváme soupeře, ale ani z nejvyloženějších věcí gól nedáme a jsme za to potrestáni chvíli před koncem. Kluků je mi líto, bohužel jsme přišli o další body a zase soupeř nebyl lepší. Máme tři zápasy do konce a já věřím, že jarní pech už někdo odnese.



Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - M. Brož [-] , J. Motl [-] (63. M. Patrovský [-] ) , B. Shklyarskyy [-] (90. J. Kadlec [-] ) , O. Stružka [-] , M. Ungr [-] , D. Künstner [-] , J. Trojanec [-] (73. M. Kaufner [-] ) , L. Roubal [-] , P. Krejčí [-] , P. Knakal [-] (27. M. Paul [-] )

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - L. Krásný [-] , P. Kotrba [-] (78. J. Sojka [-] ) , L. Bálek [-] , M. Lukeš [-] , K. Pavlík [-] , D. Dolanský [-] (50. F. Diviš [-] ) , M. Janda [-] , D. Tříska [-] (85. M. Marek [-] ) , D. Žáček [-] , Z. Cibulka [-]

ŽK: 44. J. Motl , 60. M. Paul , 90. M. Patrovský - 69. M. Lukeš , 77. K. Pavlík .
Hráči zápasu: P. Krejčí .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Štěřík Filip - AUBRECHT Jan, HODEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Tomáš Senft
Tip experta: výhra domácích

Domácím se na jaře hodně daří a sbírají hodně bodů, proto si myslím, že bodu zůstanou doma.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích