3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 10:15

26.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herní krize je pryč, Přeštice doma zvládly duel se Sedlčany


Branky


32. M. Suchý , 56. L. Mudra , 64. Z. Sýkora
21

Sedlčany neodehrály špatný zápas, ale vlastními chybami přišly o dobrý výsledek. Ze slov Lukáše Brotánka je patrné, kde je problém. Středočeši odjížděli z Přeštic s prázdnou, byť za Plzní mohli klidně bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedáš - dostaneš

Po vzájemném oťukávání a standardce na každé straně přišla nejprve střela nad domácího mužstva, ale na druhé straně před Šampalíkem bylo rušno o něco více. Rohový kop Matouška skončil na hlavě Kvěcha, který trefil v dobré pozici pouze domácího brankáře. Tatran zahazoval nadále, Senfta při samostatném úniku vychytal Šampalík a po nahrávce Soldáta mířil Kvěch ve své druhé šanci do tyče.

 

Zákonitě tak přišel trest. Domácí měli několik rohů po sobě jdoucích, dosud nedůrazné zakončení Skály a M. Růžičky nic nepřineslo. Přeštice si opravdu nic vážného do této doby nevytvořily, ale sérii standardek od praporku utnul Suchý, který poslal svůj tým do vedení - 1:0. Za tohoto stavu se také šlo do kabin. Především Sedlčany mohly v kabině litovat neproměněných šancí, Přeštice naopak mohly být za vedení rády.

Přeštice přidaly pojistku

Sedlčany chtěly zápas vyrovnat a pokusit se nepříznivý stav otočit. V 56. minutě se stal ale přesný opak a domácí své vedení navýšili. Rychlé přečíslení z levé strany, po kterém následoval přízemní centr do vápna. Jeden z domácích fotbalistů lehce posunul míč na Mudru a ten měl snadnou pozici - 2:0. Krátce nato ale mohli hosté vsítit kontaktní branku. Blahoudek sice nasadil housle Haasovi, u míče byl ale dříve Matoušek a na hranici vápna měl na kopačce vyrovnání. Šampalík však předvedl výborný zákrok.

 

Opět se potvrdilo nepsané fotbalové pravidlo. Sedlčany své gólovky nevyužily, a tak byly potrestány. Sýkora zachytil špatnou rozehrávku na vlastní polovině a míč hned píchl na Mudru, který šel do otevřené obrany. Sýkora neotálel a naběhl si za obranu, kam míč dostal a podél Glogara pojistil vítězství - 3:0. Přeštice se dostávaly do otevřené obrany, zbytek akcí ale neřešily přesně. To je ale mrzet nemuselo, neboť si své vedení pohlídaly a braly plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV
Luboš Vašica, trenér: V poslední době jsme byli v menší herní krizi. Zápas jsme pojali s větší bojovností, chtěli jsme to zjednodušit. Začali jsme aktivně, ale první šanci měl soupeř. Šampalík ale dobré příležitosti zabránil a od té doby jsme byli lepší. V první půli jsme šli do vedení po standardce. Druhý poločas jsme ovládli a přidali dva góly. Po menším herním výpadku je vítězství cenné.

TJ Tatran Sedlčany
Lukáš Brotánek, obránce: Dnes jsme předvedli sympatický výkon, bohužel nás dlouhodobě trápí koncovka a laciné góly, což se dneska opět jasně projevilo. Naštěstí se už blíží konec sezóny a dokopná, na kterou se všichni těšíme.



Sestavy


FK ROBSTAV
M. Šampalík [-] - J. Kulhánek [-] (65. J. Petr [-] ) , M. Růžička [-] , L. Mudra [-] (83. J. Milota [-] ) , J. Duchek [-] , M. Suchý [-] , T. Skála [-] , T. Kristl [-] (61. Z. Sýkora [-] ) , I. Blahoudek [-] , S. Staněk [-] (75. R. Remiáš [-] ) , T. Přibáň [-]

TJ Tatran Sedlčany
T. Glogar [-] - M. Sirotek [-] , L. Soldát [-] , L. Matoušek [-] (89. M. Hrbek [-] ) , L. Brotánek [-] , M. Krůta [-] , K. Kvěch [-] , T. Senft [-] (73. R. Kvěch [-] ) , P. Haas [-] , F. Stibor [-] (78. Z. Janoušek [-] ) , D. Čejda [-]

ŽK: 37. M. Růžička , 40. L. Mudra , 63. T. Přibáň - 53. D. Čejda , 85. L. Matoušek .
Hráči zápasu: M. Šampalík , L. Mudra .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: OPOČENSKÝ Vojtěch - MAIELLO Francesco, HLAVÁČEK Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Jaroslav Kuchař
Tip experta: remíza

Oba týmy jsou nevyzpytatelné, dokáží vyhrát i prohrát s každým.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích