Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 10:15

26.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Béčko Táborska vyhořelo se Soběslaví, Vaněk byl opět při chuti


Branky


21

Rezerva Táborska domácí utkání se Soběslaví hrubě nezvládla. Mladý tým kupil chybu za chybou a výsledkem je jasné vítězství hostí. Byť se domácí dvěma góly pokoušeli o zvrat v zápase, Spartak žádné překvapení nedopustil a výhru kontroloval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vaněk s Kutnerem v hlavní roli

Úvod zápasu nabídl tlak domácích, kteří svou aktivitou získali několik rohových kopů. Toto Soběslav přežila a převzala iniciativu na svou stranu, od rezervy to bylo dá se říci vše. Hned v 8. minutě propadl výkop Kuníka až k Vaňkovi, který si navedl míč  vápnem zleva na Němečka, kterému nasadil housle - 0:1. O pět minut později bylo na hostující straně ještě veseleji. Vaněk si po špatném odehrání vysokého míče Větrovským narazil míč s Kutnerem, ten ho vyslal za obranu a výsledkem byla opět střela, která prošla mezi nohami domácího brankáře - 0:2.

 

Soběslav pokračovala a chtěla co nejvíce využít matného výkonu rezervy. Mazouch byl blízko k navýšení skóre, ale jeho pokus zastavila tyč. Po půl hodině se hosté dočkali. Němeček chybně rozehrál, hosté míč zachytili a přes Kutnera putoval na kopačku Vaňka, který se s ničím nepáral a prudkou padavou střelou poslal míč pod břevno - 0:3. A to stále nebylo všechno, neboť si do poločasu připravila Soběslav ještě jeden úder. Kuníkův výkop prodloužil Kutner na Varačku, který si navedl míč na pravačku a mířil přesně k zadní tyči - 0:4.

 

Jelikož ze závaru před Kuníkem nic nebylo a střet Němečka s Kutnerem sudí Šlajs vyhodnotil jako v souladu s pravidly, šlo se do kabiny za čtyřgólového vedení hostí. Pokud by se bralo bodování stejně jako v NHL, tak má dva body i gólman Kuník. Zajímavostí poločasu byly také tři asistence Kutnera a především hattrick Vaňka. Pro Soběslav zkrátka snový poločas, naopak pro rezervu Táborska to snad nemohlo být horší.

Dva góly béčka zvrat nepřinesly

Menším vysvobozením pro domácí bylo stažení Vaňka. Stejně jako v prvním poločase, tak i v tom druhém vstoupili svěřenci Kamila Tobiáše do hry velmi aktivně. Nyní to přineslo ovoce a to hned minutu po výkopu. Na roh malého vápna dostal míč Bryanta a propálil vše, co mu stálo v cestě - 1:4. Další slovo ale měla Soběslav. Dressler na posledním ztratil balon, o který ho připravil Kutner. Ten postupoval na Němečka a překonal ho s přehledem k tyči - 1:5.

 

Drama se tak nekonalo a nebo ano? Krátco poté snížilo Táborsko. Na nadýchaný centr Kuník nedosáhl, ten se snesl na zadní tyč na hlavu Klusáka, který trefil odkrytou branku - 2:5. Zbytek zápasu se pouze dohrával, Soběslav si své vedení držela a nikam nespěchala. Rezerva další branku také nepřidala, a tak byl výsledek již neměnný.

 

Galerie od Daniela Pekaře.



Ohlasy k zápasu


FC MAS Táborsko B
Kamil Tobiáš, trenér: Složité utkání, které bylo z naší strany vůbec nejhorší na jaře. Do zápasu jsme šli úplně s něčím jiným. Prvních pět minut jsme plnili věci, které jsme chtěli - dostat soupeře pod tlak. Měli jsme tři rohy za pět minut, ale v dalších pěti minutách jsme udělali dvě obrovské chyby, po kterých jsme inkasovali a prohrávali o dva góly. Do poločasu jsme dostali další dva góly. Nechápu myšlení a přístup některých hráčů a celkově je to pro mě obrovské zklamání. Strašně složité na hodnocení, protože tohle utkání jsme absolutně nezvládli a těžko na tom hledat pozitiva.

FK Spartak Soběslav
Michal Lemberka, vedoucí týmu: Prvních pět minut domácí tlačili a získali několik rohů, ale to bylo od nich vše. Pak opět úřadoval Vaněk, který dal hattrick za půl hodiny a bylo po zápase. Do půle to pečetil ještě premiérovým gólem Varačka. Do druhé půle již nastydlý Vaněk nenastoupil a odpočíval i Mazouch. Opět se nám nevydařil vstup do poločasu a Táborsko snížilo. Ovšem poté chyboval stoper soupeře a Kutner korunoval svůj skvělý výkon z první půle, kdy nahrál na tři branky, také svým gólem. Pak nastalo pouťové tempo, domácí snížili a zápas se dohrával. Z posledních čtyř zápasů máme dvanáct bodů, sköre 17:3, takže vládne spokojenost.



Sestavy


FC MAS Táborsko B
L. Němeček [-] - T. Kmeťo [-] , D. Klusák [-] , J. Větrovský [-] , M. Berešík [-] , P. Dressler [-] (77. C. Vaňo [-] ) , P. Schramhauser [-] , L. Mikuláštík [-] , B. Baidoo [-] , T. Postřihač [-] (23. F. Radosta [-] ) , V. Gebert [-]

FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - V. Zeman [-] , J. Suchan [-] , J. Boháč [-] , M. Hromada [-] (79. D. Maršík [-] ) - L. Podráský [-] , F. Vaněk [-] (46. M. Dvořák [-] ) , P. Bouchal [-] - T. Mazouch [-] (46. V. Žalda [-] ) , A. Kutner [-] (67. K. Chotovinský [-] ) , M. Varačka [-] (84. M. Smetana [-] )

Hráči zápasu: F. Vaněk , A. Kutner , M. Varačka , M. Hromada .
Počet diváků: 122. Rozhodčí: Šlajs Jakub - CIHLÁŘ František, HRKAL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Jaroslav Kuchař
Tip experta: výhra hostů

A-tým Táborska hraje o padáka a záleží, jestli bude B-tým posílen. Myslím si, že to rezerva nezvládne a spadne.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů