Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 10:15

26.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Admira deklasovala Mariánky šesti góly


Branky


22

Mariánské Lázně zajížděly na půdu lídra soutěže, kde je čekala velmi těžká písemka. O tom se svěřenci Stanislava Purkarta ihned přesvědčili, ale nedá se říci, že by Admira hrála své maximum. V tomto zápase to však stačilo a po vyloučení Drahoráda si ještě zastřílela.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý náskok Admiry

Úvod zápasu nabídl hned penaltovou situaci, když sudí Vyhnanovský viděl kontakt paže bránícího hráče s míčem a Zahálka mohl další trefou promluvit do top trojky v tabulce střelců. Z penalty se nemýlil - 1:0. Po úvodní brance byl k vidění boj ve středu hřiště, pražané měli mírnou převahu, ale jejich věrní fans jsou zvyklí na jiné výkony. Hosté se dostali do první šance před půl hodinou hry, ale hráči Mariánek byla branka po zmenšení úhlu Jungrem malá.

 

Ten musel být v pozoru i nadále, když musel likvidovat střelu Pěčka a při následné dorážce nad již zasahovat nemusel. Admira tyto šance ustála a sama navýšila vedení. Po pohledné kombinační akci se dostal míč k Čáchovi, který sklepl na Šimka a jeho následnou přízemní střelu gólman Šmejkal nechytl - 2:0. O pět minut později využil Šimek špatné malé domů, kdy hlavička stopera postrádala razanci a s přehledem zakončil - 3:0. Mariánky se dočkaly alespoň kontaktní branky. Zleva se individuálně prosadil pěkně Lattisch, našel ve vápně Štěpána a ten mířil přesně k tyči - 3:1.

Vyloučení Drahoráda

Kapitán Martinic dostal odpočinek a na hru pražského celku to nemělo dopad. Zahálka měl k dispozici přímý kop, ale ze své oblíbené parkety síť nerozvlnil, Šmejkal míč vyrazil. V 56. minutě pelášil na gólmana hostí Pavlata. Pokud by přešel přes Drahoráda, šel by sám. Hostující kapitán ho ale nedovoleně zastavil a uviděl červenou kartu. Admira početní výhody využila a dostávala se do šancí. Problém byl s jejich proměňováním.

 

Fric mířil vedle, Šimek odmítl hattrick a Zahálkovo trefě také pár čísel chybělo. Branka padla až v poslední desetiminutovce, když se zpoza vápna trefil tečovanou střelou o obránce Čácha - 4:1. Vedení mohl navýšit Horák, ale Šmejkal předvedl výborný zákrok, s lobem Mošny si také poradil. Další pokus Zahálky opět nevyšel, ale přeci jen se opora pražského týmu dočkala druhé branky. Po úniku Pavlaty a následném závaru si našel míč a trefil "bůra" - 5:1. V závěru si vyměnil míč Mošna s Křížkem, který ho polovysokým centrem vybídl k zakončení a navrátivší se Mošna po dlouhé době na hřišti stanovil konečný stav - 6:1.

 

Zdroj: oficiální webové stránky Admiry, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


FK Admira Praha
František Peřina, trenér: Velká spokojenost se třemi body. Zápas s Čížovou nás stál spousty sil, a tak jsme museli improvizovat. O poločas musel ze hry i Martinic. V prvním poločase jsme sice dali tři góly, ale hra nebyla úplně ideální, nedařilo se nám. Mariánky hrály na brejky a měly tam 2-3 šance. Ty jsme ustáli, ale do šatny jsme dovolili soupeři kontaktní gól. Druhý poločas jsme byli více na míči, začalo se nám dařit. Navíc byl vyloučen po jasné červené hráč soupeře a poté jsme přidali další tři góly. Mariánky už pak nic neměly.

FC Viktoria Mariánské Lázně
Stanislav Purkart, trenér: Do 60. minuty jsme podali statečný výkon. Za stavu 0:1 z našeho pohledu jsme měli šance, které jsme ale nedali. Naopak soupeř se trefil třikrát, my jsme do poločasu snížili. Ve druhém poločase jsme tam měli nadějné brejky, pak ale přišlo vyloučení a Admira dominovala. Poslední dva góly jsme dostat nemuseli, hráli jsme hodně dopředu a soupeři nabídli možnost k brejkům, kterých využil.



Sestavy


FK Admira Praha
M. Jungr [-] - O. Herc [-] , J. Martinic [-] (46. T. Pavlata [-] ) , O. Vosický [-] - M. Fric [-] (64. M. Douděra [-] ) , T. Majer [-] - Š. Zahálka [-] - T. Pelikán [-] (73. D. Křížek [-] ) , M. Horák [-] , M. Čácha [-] (83. J. Štefan [-] ) , J. Šimek [-] (80. J. Mošna [-] )

FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Kravar [-] , D. Cinkanič [-] , M. Lukáš [-] , M. Lorenz [-] (63. O. Parák [-] ) , P. Kořistka [-] , J. Blažek [-] , M. Drahorád [-] , J. Lattisch [-] , D. Pěček [-] , Z. Štěpán [-] (77. J. Vydra [-] )

ŽK: 51. J. Lattisch , 67. M. Kravar , 74. J. Blažek . ČK: 56. M. Drahorád .
Hráči zápasu: Š. Zahálka , M. Čácha .
Počet diváků: 265. Rozhodčí: Vyhnanovský Milan - VÁŇA Josef, ŠTEFAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Jaroslav Kuchař
Tip experta: výhra domácích

Admira už nemusí ani vyhrát, ale kvůli fanouškům by měla. Doma hraje velmi dobře, moc bodů neztratila.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích