0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 10:15

26.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubravka byla produktivnější a z metropole veze cenné vítězství


Branky


21

Vítěznou šňůru mohli plzeňští fotbalisté protáhnout v hlavním městě, ale proti stál velmi kvalitní soupeř v podobě Aritmy. Pražané byli více na míči, dostávali se do šancí, ale zakončení nebylo jejich silnou stránkou. Doubravka se v závěru prosadila a nejtěsnějším způsobem náročné utkání ovládla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Od začátku utkání měli více balon na kopačkách domácí a byli to právě oni, kdo měl první šanci. Zleva si navedl míč na střelu Macháček a s jeho tečovanou střelou o obránce si Luhový poradil. I další příležitost měli pražané, po rohovém kopu sám z malého vápna hlavičkoval vedle Polom. Pěkná byla střela Turáka, ale ani ta nenašla prostor tří tyčí. Doubravka se také dočkala, Motl vysunul kolmicí Ungra, ale ten prováhal šanci k zakončení.

 

Hrálo se nahoru dolů a pro diváka se jednalo o atraktivní zápas. Plzeňští fotbalisté to zkoušeli dále ze standardek a dlouhých autů, domácí ale tyto příležitosti úspěšně potlačovali. A byli to právě hráči Aritmy, kteří šli do další šance. Polom vyslal kolmici na Macháčka, který si to namířil do vápna. Místo zakončení ještě hledal Turáka a následoval závar před brankou, ze kterého byl pouze roh.

 

Vedoucí branku mohli domácí vsítit z přímého kopu těsně za vápnem, kdy byl faulován Beneš. Ve zdi stálo několik hráčů, a tak měl Luhový velmi těžký výhled. Standardku na sebe vzal Troníček. Pálil tvrde na stranu brankáře, ten si ale s jeho razantní střelou poradil a vyrazil jí. Luhový si připsal i další dobrý zákrok. Míč se po hlavičkované v hostující šestnáctce dostal na kopačku Beneše, který zkoušel lob, se kterým si brankář s vypětím všech sil poradil a kulatý nesmysl vyškrábl na roh.

 

První poločas stále čekal na první branku, ta ale nepřicházela. Poslední možnost ke změně skóre měla znovu Aritma. Macháček byl faulován na hranici šestnáctky a před domácími tak stála další možnost velmi pěkné standardky. Tentokrát se k míči postavil Beneš. Jeho střelecký pokus nebyl vůbec špatný, ale brankář byl na místě. Úvodní část utkání branku nenabídla, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

V závěru udeřil Roubal

Druhý poločas nabídl podobný obraz hry jako ten první. Do první šance se hnala Doubravka. Konkrétně to byl Ungr, který se po špatné domluvě stoperů řítil stíhaný Troníčkem sám na Rouba. Svou střelu v dobré příležitosti poslal vysoko nad. Udeřit tak mohlo na druhé straně, to by ale Turák z otočky na malém vápně nesměl trefit nohu Luhového. Ten si připsal i další zákrok po střele Macháčka, kterého vysunul aktivně hrající Bedrna.

 

Doubravka neměla míč tolik na kopačkách jako domácí, ale chodila do brejků. Jeden takový skončil pěkným centrem, na které bohužel pro hosty nikdo nedosáhl. Čisté konto drželi stále oba brankáři, přičemž v pozoru se musel držet především Luhový. Toho nepřekonal ani Turák, který si centr Modra sklepl na prsa a z voleje ho poslal nad. A když se po centru Poloma na zadní tyči zalekl své příležitosti Macek, udeřilo na druhé straně.

 

V 78. minutě postupoval z levé strany sám Roubal a levačkou podél pravice Rouba rozjásal svůj tým - 0:1. Vzhledem k průběhu zápasu krutý gól pro domácí, kteří se ale hnali za vyrovnáním. Ze závěrečného tlaku vytěžili standardky a hrozili také z centrů, jejich nápor ale Doubravka ustála a ukořistila velmi cenné body, které zároveň protáhnou vítěznou šňůru.



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Tomáš Kubr, trenér: Odehrál se zajímavý zápas, nahoru dolů se šancemi na obou stranách. Pro oko diváka to mohlo být pohledné utkání. Ze začátku jsme měli více ze hry a vytvářeli si více příležitostí. Druhý poločas byl podobný tomu prvnímu, oba týmy hrály dobře. Počáteční šanci Doubravky jsme přežily. V závěru zápasu dal soupeř z jedné z mála šancí branku a i přes naší závěrečnou snahu vyrovnat si odvezl tři body. S ohledem na průběh zápasu je pro nás výsledek krutý. Drželi jsme více míč, měli jsme více šancí. Dobře zachytal Doubravce brankář a ta šťastně vyhrála. Byli jsme nebezpečnější, ale na to se nehraje.

SK Senco Doubravka
Milan Ungr, útočník: Náročn ýzápas plný soubojů. Oba týmy zahodily obrovské šance. My jsme ale po krásné akci dali deset minut před koncem gól a výsledek udrželi. Důležité body a prodloužení šnůry.



Sestavy


SK Aritma Praha
D. Roub [-] - D. Macháček [-] , T. Modr [-] , M. Polom [-] , D. Baran [-] (83. V. Pecháček [-] ) , R. Turák [-] , J. Beneš [-] (86. M. Pivrnec [-] ) , J. Troníček [-] , D. Frnoch [-] , M. Bedrna [-] , M. Macek [-] (83. P. Vávra [-] )

SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - M. Brož [-] , J. Motl [-] (75. J. Štěrba [-] ) , B. Shklyarskyy [-] (65. M. Patrovský [-] ) , O. Stružka [-] , M. Ungr [-] (88. M. Paul [-] ) , D. Künstner [-] , J. Trojanec [-] , L. Roubal [-] , P. Krejčí [-] , P. Knakal [-]

ŽK: 56. J. Beneš .
Hráči zápasu: M. Bedrna - J. Luhový .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Vychodil Tomáš - PRŮCHA Miroslav, ŠTUK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Jaroslav Kuchař
Tip experta: remíza

Doubravka má fazónu, jaro má výborné. Další remíza.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů