0:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 10:30

26.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na Vajgaru padaly góly pouze do domácí sítě


Branky


5. P. Vyleta , 49. L. Tušl , 67. P. Vyleta , 80. P. Vyleta , 85. M. Braun
22

Tachovu se nedařilo, ale to už je minulost. Nyní svěřenci Petra Možiho zažívají herní vzestup, který vyjadřují i bodově. Nyní zajížděli na pěkný výlet do Jindřichova Hradce, který hraje o udržení v soutěži. Domácí ale zápas nezvládli a vysoce prohráli. Hattrickem se blýskl Patrik Vyleta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól Vylety

Lepší vstup do zápasu si nemohli hosté přát. Hned v 5. minutě si Vyleta vyměnil míč s Braunem a mířil přesně k tyči - 0:1. Spolupráce těchto dvou hráčů tak opět klapla. Domácí nezažili šťastný vstup do zápasu, ze kterého chtěli a vlastně i museli získat co nejvíce bodů. První čtvrt hodina patřila Tachovu, hosté ale upustili od své hry a tempo se srovnalo.

 

Nemeš v dobré příležitosti místo zakončení chtěl akci ještě vyšperkovat a toho mohli obratem hosté litovat, ale Valeš byl proti ojedinělé šanci Jindřichova Hradce proti. První poločas tak nabídl jedinou branku, Tachov své hubené vedení udržel.

Na hřišti jeden tým

Cíl do druhé půle se Tachovu splnil hned po čtyřech minutách. Po standardní situaci se prosadil Tušl a tento gól byl zlomový - 0:2. Hosté získali klid na kopačky a hráli s chutí. Dvoubrankové vedení kontrolovali a soupeř se ne a ne dostat k nějaké příležitosti. Po hodině hry vysunul Braun přesně Vyletu a ten svou levačkou mířil přesně na zadní tyč - 0:3. Kapitán Tachova by se dal označit dvorním nahravačem, neboť to je několikátý gól, který tato dvojice zařídila.

 

Čas plynul a domácím nezbývalo nic jiného, než hru trochu otevřít. Postupně se zadní vrátka otvírala více a více, čehož využil deset minut před koncem Vyleta a jeho další trefa znamenala hattrick - 0:4. Odměnou za asistence byl pro Brauna centr Habarta z pravé strany, který kapitán trknul za Hulíka a uzavřel skóre tohoto zápasu - 0:5. Tachov mohl přidat další góly, svých zbylých příležitostí ale nevyužil. Jindřichův Hradec toto utkání hrubě nezvládl a do posledního kola bude mít ještě co dělat, aby se v soutěži zachránil.



Ohlasy k zápasu



FK Tachov
Petr Moži, trenér: Do zápasu jsme měli výborný vstup, který jsme hned na začátku vyjádřili gólově. Poté jsme od nějaké 15. minuty začali nakopávat a hra se vyrovnala. Do druhé půle jsme měli jasný cíl. Chtěli jsme přidat další gól a hru uklidnit, to se nám povedlo opět ze začátku poločasu a poté jsme dominovali. Ke konci to soupeř otevřel a my přidali další góly. Musím pochválit výborně připravené hřiště a celkově areál, takové podmínky má málo který tým. V tomhle směru by byla velká škoda, kdyby Jindřichův Hradec sestoupil.



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
J. Hulík [-] - P. Řehoř [-] (53. T. Jindra [-] ) , M. Völfel [-] , R. Tomek [-] , M. Janák [-] , L. Králíček [-] (63. F. Waník [-] ) , J. Chalupský [-] , F. Votava [-] , O. Blažek [-] , V. Kněžínek [-] , A. Gueye [-]

FK Tachov
O. Valeš [-] - L. Tušl [-] , R. Skopový [-] , P. Vyleta [-] (86. Z. Sloup [-] ) , M. Nemeš [-] (82. M. Šmída [-] ) , M. Braun [-] , M. Skopový [-] (56. D. Faber [-] ) , T. Habart [-] , M. Šácha [-] , M. Ruda [-] , L. Bydžovský [-]

Hráči zápasu: M. Šácha , P. Vyleta , M. Braun .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Nejedlý Tomáš - GUNITŠ Patrik, EIBL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Jaroslav Kuchař
Tip experta: remíza

Jindřichův Hradec bude chtít doma vyhrát, hraje také o všechno. Kvalitu nemá ale takovou, Tachov nemá špatný tým a vidím to na plichtu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů