M. Horel 23.
R. Procházka 56. (vl.)
M. Horel 89.
3:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

26.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horel pokazil Dobříši dobře rozjetý match


Branky


23. M. Horel , 56. R. Procházka (vl.) , 89. M. Horel - 31. J. Šrain , 41. R. Talůžek
21

Záchrana. Přesně to je cíl, který zní z Dobříše. K té mohli fotbalisté MFK udělat velký krok Na Ostrově, kde hraje domácí Beroun. Ten je ale ve svém prostředí silný a body se odtud nevozí jen tak. Byť měli hosté utkání dobře rozehrané, domácí zase měli Horela. A to rozhodlo, ke smůle fotbalistů v černo-bílých dresech minutu před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobříš získala náskok

Utkání začalo s lehkým opožděním. Důvod? Zranění sudího během rozcvičky. Alespoň takto hovořil zápis utkání, nicméně po nahlédnutí na diskuzi nejmenovaného serveru by se člověk dočetl i jiný názor, ale pojďme k zápasu...

 

Dobříš v dalším kroku za záchranou nevykročila nejlépe. Ve 23. minutě se dostal odražený míč po rohovém kopu k Horelovi. Zkušený fotbalista si kulatý nesmysl za šestnáctkou navedl na levačku a jeho přízemní střela k tyči před Weberem skočila a skončila za jeho zády - 1:0. MFK ale nic nevzdával a za svou bojovnost byl odměněn. Po půl hodině hry uklízel centr z pravé strany J. Šrain nepříliš prudkou střelou k tyči. Hůla si na míč sice sáhl, z branky ho ale vytěsnit nedokázal - 1:1.

 

Před stovkou příchozích diváků byla poslední pětiminutovka, ve které se dočkali ještě jedné branky. Šťastnější bylo publikum hostí. Maryška vtrhl do vápna a pod sebou hledal Talůžka, který v náběhu razantně zakončil a rozhodl o poločasovém vedení Dobříše - 1:2. Hosté tak byli na dobré cestě k zisku velmi cenných bodů, na druhou stranu za nimi byla teprve polovina utkání.

Horel vystřelil 3 body

Dobříš chtěla přidat další branku a pojistit své vedení, neboť bylo jasné, že Beroun na svého soupeře vlétne a také bude chtít skórovat. Trenér domácích Petr Podzemský sáhl o poločas hned k trojímu střídání, což není úplně běžné. Dosáhnout branky se podařilo Procházkovi, bohužel však pro Dobříš do vlastní sítě. Standardku ze strany ve snaze odkopnout míč poslal z bezprostřední blízkosti za Webera - 2:2.

 

Čas plynul a už se zdálo, že se půjde do penaltové loterie. Dobříš by měla tak i tak nějaký ten bod jistý, ale vše bylo nakonec úplně jinak. V 89. minutě dostal míč za obranu Horel a tváří tvář se proti hostujícímu brankáři nemýlil, když jej lehkým lobem zkušeně překonal - 3:2. Beroun má svůj střed tabulky jistý, a tak by případná bodová ztráta až tak nemrzela. Na opačné straně se dá hovořit o dvojitém zklamání...



Sestavy


Český Lev - Union Beroun
M. Hůla [-] - M. Horel [-] , M. Štrougal [-] (46. D. Rigo [-] ) , D. Poslední [-] (61. D. Soukup [-] ) , T. Ježek [-] , P. Pipiška [-] (46. J. Krůta [-] ) , T. Břížďala [-] , J. Počta [-] , T. Lhotka [-] (46. M. Krčma [-] ) , D. Počta [-] , L. Sklenář [-] (75. J. Král [-] )

MFK Dobříš
R. Weber [-] - R. Procházka [-] , D. Pokorný [-] , R. Talůžek [-] , P. Masopust [-] - V. Šrain [-] , P. Junek [-] , O. Puchmajer [-] , J. Šrain [-] (75. P. Kozohorský [-] ) - Š. Maryška [-] - M. Puchmajer [-]

ŽK: 73. J. Šrain , 79. Š. Maryška .
Hráči zápasu: T. Břížďala , M. Horel .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Průcha Miroslav - VYCHODIL Tomáš, BERÁNEK Štěpán (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Jaroslav Kuchař
Tip experta: výhra hostů

Dobříš má pořád šanci nespadnout a udělá pro to maximum. Maryška je ve formě a celkově má Dobříš lepší mančaft než Beroun.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů