Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 17:00

25.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Táborska zanechala v Sedlčanech dobrý dojem


24

Při pohledu na tabulku byl favorit jasný. Táborsko ale v posledních zápasech ukazuje, že se zvedá, a tak se dalo čekat vyrovnané utkání, což se nakonec potvrdilo. Mladý celek druholigové rezervy byl velmi aktivní a nakonec si odvážel jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Táborsko našlo odpověď

Od začátku zápasu hostující rezerva ukázala, že se bude snažit maximálně bodovat. Táborsko bylo běhavější, více na míči. Přesto od 16. minuty prohrávalo. Kdolský vysunul Senfta, ten udělal kličku Němečkovi a skóroval - 1:0. Nabitá rezerva vyrovnala po půl hodině hry. Brotánek vystavil stopku Almeidovi, který se následně z přímého kopu pěkně trefil přes zeď - 1:1. Za domácí se dostal do šance Senft, ale mířil vedle. Haas pro změnu do břevna. V samém závěru mohl vrátit vedení Tatranu kapitán Brotánek, ale hlavou mířil těsně nad.

Drama až do konce

Druhá půle začla náporem domácích, kteří ale litovali neproměněné šance Soldáta ve spolupráci se Senftem. V 54. minutě se po sérii rohových kopů po nahrávce od Kdolského prosadil Dvořák - 2:1. Senft byl blízko k další brance, ale Němeček ho vychytal. Po hodině hry udeřili domácí potřetí. Haas zatáhl míč a našel Lípu, který tvrdě vypálil. Němeček jeho pokus vyrazil pouze před Senfta a ten trestal - 3:1.

 

Němeček byl v permanenci, poradil si s dalšímí střelami hostí. Senft byl při chuti a chtěl dosáhnout hattricku. Jeho zakončení ale v jednom případě mířilo těsně vedle a v další příležitosti ztroskotal na Němečkovi. Neproměněných šancí Tatran litoval. Poprvé, když míč vyvezl Almeida, do strany vysunul Vozihnoje, který posile z A-týmu nabídl před odkrytou branku možnost, která se neodmítá - 3:2.

 

Podruhé toho domácí litovali o deset minut později. Němeček na nic nečekal a po chycení míče dlouhým výkopem poslal za obranu střídajícího a čerstvého Postřihače. Ten postupoval ze strany na Glogara a přes něj poslal míč do sítě - 3:3. V závěru mohlo Táborsko dokonce vstřelit vítězný gól, ale Glogar svůj tým rychlým přesunem podržel.

 

Sedlčanský brankář v následném rozstřelu dvě penalty chytil a jelikož hosté jednou mířili i do brankové konstrukce, plusový bod zůstal doma.

 

Zdroj: oficiální webové stránky Tatranu Sedlčany, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Lukáš Brotánek, obránce: V zápase jsme vedli 3:1 a přesto jsme dovolili soupeři srovnat a dotáhnout zápas do penalt, kde jsme byli nakonec úspěšnější. Myslím, že se hrál pěkný fotbal s hodně šancemi na obou stranách.

FC MAS Táborsko B
Kamil Tobiáš, trenér: Od začátku zápasu jsme byli týmem, který byl silnější na míči, fotbalovější. Domácí těžili z brejkových situací a my jsme bohužel tyto situace nedokázali zachytávat a bránit. Dostali jsme z nich víceméně všechny branky, ale i přesto se nám podařilo utkání vyrovnat a nakonec jsme měli v poslední minutě tisíciprocentní šanci, kterou jsme bohužel neproměnili. Vítězství jsme mohli v základní hrací době strhnout na naší stranu, ale bohužel. Pro nás ztráta bodů, ale pozitivní je, že se zvedáme a poslední utkání z naší strany vypadají herně poměrně slušně.



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
T. Glogar [-] - L. Soldát [-] , L. Brotánek [-] , M. Krůta [-] , K. Kvěch [-] , T. Senft [-] , P. Lípa [-] , P. Haas [-] , M. Dvořák [-] (82. L. Matoušek [-] ) , M. Kdolský [-] , D. Čejda [-]

FC MAS Táborsko B
L. Němeček [-] - L. Mikuláštík [-] , . Toutou [-] (59. B. Baidoo [-] ) , J. Větrovský [-] , M. Berešík [-] , T. Kmeťo [-] , A. De Almeida [-] , V. Gebert [-] , L. Vozihnoj [-] (73. T. Postřihač [-] ) , D. Klusák [-] , F. Radosta [-]

ŽK: 77. L. Brotánek .
Počet diváků: 167. Rozhodčí: Kovářová Veronika - ŘEHÁČEK Lubomír, MILNER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Kamil Tobiáš
Tip experta: remíza

Do Sedlčan pojedeme s tím, že budeme chtít navázat výkonostně na utkání na Aritmě a jsem přesvědčen, že to povede k úspěchu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích