1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 17:00

25.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: O výhře Rakovníka nad Aritmou rozhodl Sklenkův přímák


Branky


22

Aritma měla před tímto zápasem na středočechy náskok tří bodů. Oba celky mají dobré jaro, a tak nyní mohly vzájemně změřit své síly. Utkání nastartovala rychlá branka z přímého kopu, která zajistila domácím vedení. Aritma je jedním z nejméně plodných celků, co se vstřelených branek týče. Nyní vyšli pražané střelecky naprázdno, což nezměnil ani druhý poločas, ve kterém měli optickou převahu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rakovník držel více míč

Začátek zápasu nenabídl nic zajímavého, domácí drželi míč, ale soupeře neohrozili. První příležitost skončila hned gólem. Červený si to namířil středem hřiště a byl nedovoleně zastaven. Přímý kop za vápnem si vzal na sebe Sklenka a chytrou střelou kolem zdi poslal svůj tým do vedení - 1:0. Následně byla k vidění pěkná kombinace žluto-modrých, ta skončila jen střelou Červeného do středu branky. Neuvěřitelnou šanci zahodil Schwendt, měl před sebou zcela odkrytou branku, ale Aritmu zachránil na brankové čáře Baran, kterého rakovnický útočník nastřelil.

 

Aritma se do šancí nedostávala, většina pokusů hostí končila v zárodku nebo ve finální fázi. S nepříjemnými centry si domácí defenziva poradila, na druhé straně sbíral vysoké balony Roub. Za Rakovník mohl vedení navýšit Severin, ale ve velmi slibné pozici mířil nad. Po půl hodině byl atakován Červený a nevypadalo to s ním dobře. Do hry se vrátil, ale musel střídat. Po jeho odstoupení se hra vyrovnala a poločas se dohrál.

Optický tlak Aritma nevyužila

Druhý poločas to nebyl Rakovník, ale pražané, kteří drželi míč na kopačkách a snažili se něco vymyslet. Šancí ale bylo po celý zbytek zápasu velmi poskromnu. Turák to zkoušel začátkem druhého dějství zpoza vápna, ale jeho pěkná střela letěla o pár čísel vedle. To bylo vše. Duel dvou sousedů v horní polovině tabulky byl na šance doopravdy velmi chudý. Aritma po celý zbytek zápasu držela více balon, ale její převaha byla pouze optická.

 

Po hodině hry si zasekl míč před Turákem brankář Zach a pražský útočník souboj dohrál. Po krátkém ošetření byl domácí gólman schopen pokračovat ve hře. Jelikož už Turák měl jednu žlutou, byl po chvilce stažen ze hřiště, a tak Aritma přišla o nepříejmného útočníka, kterému se ovšem v tomto zápase tolik nedařilo. Čas plynul a ve hře stále visel kontaktní gól, ten však nepřicházel. Domácí ojedinělý brejk nevyužil střídající Červený, mladší bratr rakovnického kapitána, věkem ještě mladší dorostenec, kterého vybídl Čech.

 

Rakovnické SK si vedení pohlídalo a byť druhý poločas nebyl v jeho režii, branku soupeři už nedovolilo. Za Aritmu nenastoupil brankář Stareček ani tahoun Štohanzl či Beneš. I domácí měli okleštěnou sestavu, se zraněním stále laboruje Razím, na marodce je stále i Duchoň. Rakovník se tak bodově odpoutal od pražského celku a stíhá třetí Klatovy.

 

Galerie od Davida Svobody, jehož kousky najdete také ZDE a nebo si můžete prohlédnout povedené snímky od Jiřího Duchoně.



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník
Marek Tvrz, předseda klubu: Doslova a do písmene vybojováne tři body. První poločas byl z naší strany slušný. Po zranení Červeného, což je pro tým další citelná ztráta, otěže hry převzala Aritma. My stáli v bloku a nepustili hosty do žádné šance, takže máme tři body a jsme spokojeni. Máme šňůru devíti zápasů bez prohry, takže nemůžeme být nespokojeni.

SK Aritma Praha
Tomáš Kubr, trenér: Věděli jsme, že se Rakovníku na jaře daří a že je ve formě. Domácí šli do vedení vcelku rychle po přímém kopu. Poté měli další příležitost, ale nás zachránil poslední hráč na brankové čáře, který byl nastřelen. První půle celkově patřila domácím, my jsme se k ničemu nedostali. Po nuceném střídání kapitána Červeného i jejich aktivita opadla. Druhý poločas pak patřil nám, byť jsme si vytvořili pouze optický tlak, ze kterého jsme kýženou vyrovnávací branku nevytěžili. Ve druhém poločase nebyla k vidění žádná výraznější příležitost. Za zlepšenou hru jsme si vyrovnávací branku možná zasloužili, ale domácí už vedení z prvního poločasu nepustili.



Sestavy


SK Rakovník
R. Zach [-] - R. Hamouz [-] (90. Z. Weis [-] ) , Z. Schwendt [-] , J. Krupička [-] , P. Besta [-] , P. Tvrz [-] , J. Severin [-] (90. F. Kabeš [-] ) , J. Červený [-] (36. J. Čech [-] ) , T. Pucholt [-] , J. Sklenka [-] , V. Ferreira [-] (81. J. Červený [-] )

SK Aritma Praha
D. Roub [-] - D. Macháček [-] , T. Modr [-] , M. Polom [-] , D. Baran [-] , R. Turák [-] (68. J. Mareš [-] ) , M. Pivrnec [-] , J. Troníček [-] , D. Frnoch [-] , M. Bedrna [-] , M. Macek [-] (81. V. Pecháček [-] )

ŽK: 29. J. Červený , 42. R. Hamouz - 21. R. Turák .
Hráči zápasu: J. Krupička , J. Sklenka .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - ŠMAT David, ŠTĚŘÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Kamil Tobiáš
Tip experta: výhra hostů

Viděl jsem oba dva mančafty v poslední době a jsem přesvědčen o tom, že Aritma je v herní pohodě. Po našem zápase, co jsem je viděl, tak bych řekl, že v Rakovníku vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích