2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 17:00

25.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sporná penalta v závěru záchranářského duelu


Branky


36. M. Skopový , 50. P. Vyleta - 41. T. Přibyl , 83. P. Borkovec , 87. V. Krupička (p.)
22

Souboj celků ze spodu tabulky se odehrál také v Tachově, kam zavítaly Hořovice. Oba týmy dělil před zápasem pouze bod, a tak ve hře bylo hodně. Domácí dvakrát vedli, jejich soupeř dokázal vždy najít odpověď. Už to vypadalo na dělbu bodů, pár minut před koncem se ale o slovo přihlásila sudí Šálková...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hořovicko našlo odpověď

Důležitý zápas pro oba týmy. Stále není nic hotovo, do konce sezony je ve hře ještě hodně bodů. Oba celky nechtěly udělat chybu, a tak se na větší šance dlouho čekalo. Po půl hodině hry si Vyleta narazil s Braunem a v dobré pozici pálil vysoko nad. O minutu později už domácí slavili. Výkop Grégra vybojoval Šácha, posunul míč na Brauna a ten poslal za obranu Vyletu. Toho skluzem v zakončení blokoval Klimeš. Vyleta si míč posunul a poslal ho do ohně, kde v náběhu uklízel do odkryté branky Skopový - 1:0.

 

Hořovicko našlo po pěti minutách odpověď. Přibyl dostal míč za obranu, udělal kličku vyběhnuvšímu Valešovi a slabě zakončil. Bránící hráč však podklouzl, a tak míč skončil v síti - 1:1. Hosté měli i další náznaky, ale ty ztroskotaly na finální fázi nebo na slabé nabídce hráčů ve vápně. Do druhého poločas se tak šlo "od nuly".

Sporná penalta v závěru

Hořovicko chtělo dle slov trenéra Jaroslava Kuchaře na soupeře vlétnout, moc se mu to ale nepovedlo. Hned v 50. minutě si Vyleta narazil znovu s Braunem. Domácí kapitán vyslal svému spoluhráči míč mezi obránce a ten uklízel podél Grégra - 2:1. Vedení mohl navýšit Šácha, ale brejkovou situaci nevyřešil dobře. Vzal to na sebe, byť měl nabídky spoluhráčů, ale celá akce ztroskotala na špatném zakončení. Na druhé straně postupoval sám Zítek, ale Valeš zabránil změně skóre.

 

Čas plynul a zápas se ocitl ve své poslední desetiminutovce. Zde se odehrálo vše podstatné. Nejprve si míč na levačku navedl Borkovec a zpoza vápna vymetl nádherně šibenici - 2:2. Tachov tak ani napodruhé neudržel své vedení. Ba co víc, to nebyla pro domácí poslední rána. Kruté k.o. zasadila domácímu celku sudí Šálková, která odpískala pár minut před koncem ruku Habarta, který zachraňoval od gólu na brankové čáře. Dle domácího trenéra měl hráč ruce u těla, ale hlavní sudí byla jiného názoru. Tíhu okamžiku ustál Krupička a rozhodl o vítězi - 2:3.



Ohlasy k zápasu


FK Tachov
Petr Moži, trenér: V zápase jsme šli dvakrát do vedení a nakonec jsme prohráli. Během zápasu se nám zranil další hráč. Místo aby zranění ubývala, tak naopak přibývají. Je to škoda, do 82. minuty jsme vedli, soupeř dal krásný druhý gól. Takový dá hráč jednou, dvakrát za život. Remíza by byla spravedlivá. Poté byla proti nám penalta, která se v takové situaci nepíská, ale sudí byla jiného názoru. Je to velká škoda.

SK Hořovice
Jaroslav Kuchař, trenér: S výsledkem jsem spokojen. Nehráli jsme to, co v Dobříši. Byli jsme lepší, měli jsme i více šancí, ale málo jsme chodili do náběhů, zejména Pyšek tam ze strany připravoval dobré možnosti. Jako první jsme inkasovali, ale do poločasu jsme srovnali. Na soupeře jsme chtěli do druhé půle vlétnout, ale opak byl pravdou, on vlétl na nás. Opět jsme inkasovali a nedokázali jsme dát gól. Měli jsme pouze spoustu pološancí. Deset minut před koncem jsme to stáhli vzadu na tři a srovnali jsme krásným gólem Borkovce. Už jsem se pomalu připravoval na penalty a přišlo sporné posouzení a naše penalta. V poslední minutě přijít penaltou o důležité body není nic příjemného. Uhráli jsme to, byla to šťastná výhra. My jsme byli celkově trochu lepší, soupeř zase gólovější.



Sestavy


FK Tachov
O. Valeš [-] - L. Čížek [-] (66. D. Faber [-] ) , R. Skopový [-] , P. Vyleta [-] , M. Nemeš [-] , M. Braun [-] , M. Skopový [-] (79. M. Šmída [-] ) , T. Habart [-] , M. Šácha [-] , M. Ruda [-] , L. Bydžovský [-]

SK Hořovice
D. Grégr [-] - D. Klimeš [-] , T. Balvín [-] , J. Mach [-] , P. Borkovec [-] , T. Přibyl [-] (85. M. Šum [-] ) , J. Pyšek [-] , J. Kuchař [-] , V. Zítek [-] (90. V. Jančí [-] ) , V. Krupička [-] , O. Bělohlávek [-] (89. P. Frydrych [-] )

ŽK: 33. M. Skopový , 61. M. Šácha , 86. T. Habart , 90. P. Vyleta - 75. P. Borkovec , 90. J. Kuchař .
Hráči zápasu: P. Vyleta , M. Braun - P. Borkovec , J. Pyšek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Šálková Helena - CUPL Zbyněk, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Kamil Tobiáš
Tip experta: výhra domácích

Tachov domácí utkání s Hořovickem zvládne a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích