2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 10:15

24.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Beroun odvážel z Táborska dva body, rezervu dále čeká boj o holé přežití


Branky


24

Přiblížit se k záchraně mohlo béčko Táborska, pokud by porazilo na svém hřišti Beroun. Ten ale nejel body odevzdat zadarmo, ba naopak se o ně jel poprat. Do zápasu vstoupili hosté rychlým gólem, na který ale rezerva našla odpověď. Oba týmy přidaly ještě po jedné brance a v základní hrací době nemělo utkání vítěze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Němeček podržel

Zápas nastartoval rychlý gól. Při rohovém kopu dostal až moc prostoru Břížďala a trestal - 0:1. Beroun své vedení mohl navýšit hned poté z penalty, ale Němeček byl proti, stejně jako proti třem dalším dorážkám! Vyrovnáno bylo v 11. minutě, kdy propálil berounského brankáře z bezprostřední blízkosti Toutou - 1:1.

 

V další šanci se zjevil Ngimbi, ale dobré příležitosti na skórování nevyužil. K vidění bylo dobré utkání, Táborsko začátek sice zaspalo, ale poté se zvedlo a bylo aktivnější. Samostatný nájezd nevyřešil dobře Toutou, který odmítl svou druhou branku.

 

Šlo se do penalt

Táborsko do druhé půle vstoupilo úplně jinak a hned po pěti minutách se dočkalo branky. Rohový kop Mikulaštíka uklidil hlavou Bryanta - 2:1. Vedení mohlo být hned poté navýšeno, ale Kubec z hranice penalty trefil pouze Šebka. Táborsko bylo běhavější, mělo i další šance, ale udeřilo na druhé straně. V 68. minutě domácí defenziva zapomněla na zkušeného Horela, který u přední tyče srovnal - 2:2. V závěru zápasu své šance oba celky neproměnily, a tak se šlo do penalt, které patřily Berounu.

 

Galerie od Daniela Pekaře.

 

Táborsko se ve středu 8. května představí od 18 hodin na hřišti Aritmy, která zároveň tímto zápasem oslaví 100 let své existence. Pozvánku na slavnost pražské kopané si můžete prohlédnout ZDE.

 



Ohlasy k zápasu


FC MAS Táborsko B
Kamil Tobiáš, trenér: Měli jsme špatný vstup do utkání. Prvních patnáct minut byl soupeř lepší a šel do vedení. Navíc měl k dispozici pokutový kop, který Němeček natřikrát zlikvidoval, což nám pomohlo a zvedli jsme se. Do konce poločasu si myslím, že jsme byli lepší na balonu, v kombinaci a vytvářeli jsme si situace, které zaváněly gólem. Jednu branku jsme dali, měli jsme i další šanci, ale samostatný nájezd jsme neproměnili. Po změně stran jsme vstoupili do utkání opět lépe, šli jsme do vedení a měli jsme zase další příležitosti, které jsme bohužel neproměnili a soupeř nás dvacet minut před koncem potrestal ze standardní situace, kterou jsme nepohlídali na první tyči a už jsme bohužel do konce utkání nezvládli vstřelit vítěznou branku a nezvládli jsme ani pokutové kopy. Pro nás ztráta a za mě velké zklamání, protože tohle utkání jsme měli jednoznačně vyhrát.




Sestavy


FC MAS Táborsko B
L. Němeček [-] - M. Kubec [-] (68. T. Postřihač [-] ) , J. Kopřiva [-] , . Toutou [-] , M. Ngimbi [-] (46. T. Kmeťo [-] ) , F. Radosta [-] , A. De Almeida [-] , V. Zárybnický [-] , L. Vozihnoj [-] (46. B. Baidoo [-] ) , L. Mikuláštík [-] , M. Berešík [-] (90. C. Vaňo [-] )

Český Lev - Union Beroun
P. Šebek [-] - M. Horel [-] , D. Poslední [-] (53. J. Král [-] ) , T. Lhotka [-] , L. Sklenář [-] (57. D. Soukup [-] ) , T. Ježek [-] , D. Rigo [-] , P. Pipiška [-] , T. Břížďala [-] , J. Počta [-] , M. Pelikán [-] (74. M. Krčma [-] )

Hráči zápasu: J. Kopřiva , L. Němeček - T. Břížďala .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: ŠVORC Jan - OPOČENSKÝ Vojtěch, HURYCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Kryštof Vilímek
Tip experta: výhra hostů

Při pohledu na tabulku to vypadá jako jasný zápas, ale Táborsko by mohlo překvapit svou soupiskou.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích