1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 10:15

24.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rakovník otočil nepříznivý stav v Přešticích


Branky


22

Konfrontaci týmů z horní poloviny tabulky nabídl duel v Přešticích, kam zavítal SK Rakovník v okleštěné sestavě. Domácí šli do vedení, ale ve druhém poločase hosté zabrali, zápas otočili ve svůj prospěch a nakonec si odváželi plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skálův hezký gól

Hosté zavítali za Plzeň v netradiční sestavě do základu šel hráč B-týmu Weis, vlastně celá lavička byla složena z hráčů rezervního týmu. Na levé straně dal trenér Šíma důvěru Pucholtovi se Sklenkou, kteří jsou taktéž zvyklí na jiné posty. Právě Weis zachránil v úvodu zápasu svůj tým, když zažehnal nebezpečí před Zachem obětavým skluzem. Nepříjemností pro hosty byla zbytečná žlutá karta Hamouze hned v 7. minutě.

 

Po vzájemném oťukávání mezi vápny a závaru domácích měl na druhé straně příležitost Krupička, který po centru Sklenky dostal až moc prostoru, ale hlavičku umístil vedle. Přeštice cílily svou hru na brejky, kdy využívaly obě strany. Nepříjemný pro hostující defenzivu byl především Mudra. Na větší šanci se dlouho čekalo, hrál se vyrovnaný fotbal. Po půl hodině hry se naskytla domácím standardka. Tu posadil Blahoudek na hlavu Skály, který v náběhu mezi penaltou a velkým vápnem poslal míč hlavou do tyče, od které se odrazil za Zacha - 1:0.

 

V další příležitosti domácích pomohl svému týmu navrátivší se Červený, který zblokoval střelecký pokus. Ten měl také dvě další šance. Nejprve se uvolnil ke střele za vápnem, ta mířila pouze do středu branky. Poté ho do gólovky vysunul Severin, ale rakovnický tahoun nepřekonal Růžičku, který zachránil poločasové vedení. Posledním momentem první půle bylo střídání Strejčka, který odstoupil pro své zranění. Rakovnická defenziva tak měla o starost méně.

Rakovník otočil

První minuty druhého dějství nic zajímavého nenabídly. První vážnější moment skončil gólem. V 57. minutě si narazil Červený s Weisem, aby poté dostal míč na Čecha. Ten ve vápně zakončil, ale střelu vyrážel Růžička. Bohužel pro domácí jen před sebe do prostoru, kde číhal Schwendt, který skóroval do prázdné branky - 1:1. O čtyři minuty později padla další branka. Severin dostal z pravé strany míč pod sebe do vápna, kde byl v náběhu Pucholt. Ten z první trefil míč a procedil jej mezi nohy domácího brankáře - 1:2.

 

A skóre se mohlo měnit znovu, ale Červený nádhernou střelou z otočky orazítkoval pouze tyč. Přeštice si vyloženou šanci nevytvořily, v ojedinělém případě zabránil po závaru skluzem ve druhé půlu výborně hrající Krupička. Po hodině hry došlo ke dvojímu střídání na domácí straně, ze hry odstoupil aktivní Mudra. Jelikož hosté přežili i další závary a domácí otevřeli hru, mohl Rakovník přidat uklidňující branku, ale závěrečný brejk nevyužil. To svěřence Libora Šímy mrzet nemuselo, neboť za druhý poločas a bojovnost v něm zaslouží pochvalu. A také tři body.

 

Galerie od Heleny Fabiánové.



Ohlasy k zápasu



SK Rakovník
Libor Šíma, trenér: Tři body v Přešticích jsou super. Hráli jsme v okleštěné sestavě a klukům, kteří nastoupili, patří velké díky, zejména za bojovný výkon ve druhém poločase.



Sestavy


FK ROBSTAV
L. Růžička [-] - J. Petr [-] , M. Růžička [-] , L. Mudra [-] (68. T. Kristl [-] ) , J. Duchek [-] , T. Skála [-] , Z. Sýkora [-] (64. J. Kulhánek [-] ) , I. Blahoudek [-] , M. Strejček [-] (44. J. Peterka [-] ) , S. Staněk [-] , M. Suchý [-]

SK Rakovník
R. Zach [-] - Z. Weis [-] , Z. Schwendt [-] (90. D. Holub [-] ) , J. Krupička [-] , J. Severin [-] , J. Červený [-] , T. Pucholt [-] , J. Sklenka [-] , J. Čech [-] (87. M. Jirásek [-] ) , R. Hamouz [-] , P. Besta [-]

ŽK: 83. M. Suchý - 7. R. Hamouz , 74. J. Červený , 83. R. Zach .
Počet diváků: 124. Rozhodčí: Hrkal Václav - VYCHODIL Tomáš, PASTYŘÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Kryštof Vilímek
Tip experta: výhra hostů

Očekávám vyrovnaný zápas, ale Rakovník má výbornou formu a poveze domů tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza