Š. Zahálka 19. (p.)
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 10:15

24.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tachov se na hřišti Admiry předvedl v dobrém světle


Branky


19. Š. Zahálka (p.)
23

Lídr soutěže v dalším zápase přivítal na své půdě Tachov. Tomu se tolik nedaří, a tak při pohledu na tabulku bylo zřejmé, kdo je v zápase favoritem. Admira šla do vedení z penalty, ale poté přestala hrát. Tachov soupeře vysoko napadl a byl velmi nepříjemným soupeřem. Druhý poločas se snažil o vyrovnání, ale branka již nepadla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól a konec

Za nepříliš příjemného počasí vstoupili hráči obou celků na pražský pažit, který nabídl první šanci na domácí straně. Kombinaci s Martinicem zakončil Zahálka střelou vedle. Tachov se postupně oklepával a srovnal hru. Bohužel pro hosty fauloval ve vlastním vápně Bydžovský nejlepšího střelce soutěže, který sám z nabídnuté penalty skóroval - 1:0. Jakoby vedoucí gól Admiru uspokojil či uspal.

 

Po dvaceti minutách hlavičkoval vytáhlý Braun, ale Jungr byl na místě. Po půl hodině hry vyslal do vápna nepříjemný míč Vyleta a naštěstí pro pražany Faber promáchl. Samostatnému nájezdu hostí zabránil výborným skluzem Majer. Tachov byl v této části zápasu aktivnějším a nebezpečnějším. V závěru poločasu byl po hlavičce Michálka na správném místě brankář Valeš.

Admira ubránila těsné vedení

Po deseti minutách druhého dějství to zkoušel pěkně Kurek, ale Valeš jeho bombu vytěsnil na rohový kop. Tachov dále žil nadějí na bodový zisk, v čele s kapitánem Braunem a nebezpečným Vyletou strašil pražský celek. Po hodině hry prošel přes bránícího hráče Čácha, ale jeho střela cíl nezasáhla. Na druhé straně po přihrávce Martinice pálil Zahálka, ale Valeš dobře zasáhl.

 

Ve zbytku zápasu držel domácí nad vodou Jungr. Nejprve nadvakrát zasahoval po přímém kopu a poté sledoval pokus Nemeše, jak letí nad břevno. Hostující brankář si zašel i na rohový kop v samém závěru zápasu, ale Admira se již ubránila a zápas zvládla za tři body. Nutno však říci, že Tachov sehrál také dobrý zápas a bodový zisk byl na místě.

 

Galerie od Michala Jalovce.

 

Zdroj: oficiální webové stránky Admiry, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


FK Admira Praha
František Peřina, trenér: Měli jsme výborný vstup do zápasu, ovšem jen do penalty na Zahálku. Poté jsme přestali hrát, Tachov hrál dobře, presoval nás a my se báli o výsledek. Dělali jsme chyby v rozehrávce a soupeř chodil do brejků a přečísloval nás. Do druhé půle jsme si něco řekli a zvedlo se to. Poté jsme ale znovu ztráceli a celý druhý poločas jsme se protrápili k výhře.

FK Tachov
Petr Moži, trenér: Pořád nám chybí 4-5 hráčů kvůli zranění. Z útočníka jsem teď musel udělat stopera. Kluci hráli velmi dobře, prohráli jsme po gólu z penalty s prvním týmem. Chvilkami jsme soupeře přehrávali, to nám body ale nedá. Tenhle zápas byl ale herním příslibem do budoucna. Kvalitu domácí mají, přeji jím postup. My musíme dále bojovat s tím, co máme.



Sestavy


FK Admira Praha
M. Jungr [-] - O. Herc [-] , A. Čížek [-] , O. Vosický [-] , J. Martinic [-] (90. T. Pelikán [-] ) - T. Majer [-] (66. D. Křížek [-] ) , M. Fric [-] (46. M. Čácha [-] ) - J. Michálek [-] (67. J. Šimek [-] ) , Š. Zahálka [-] - J. Kurek [-] (78. J. Štefan [-] ) , M. Horák [-]

FK Tachov
O. Valeš [-] - M. Folejtar [-] , L. Čížek [-] , D. Faber [-] (66. M. Skopový [-] ) , R. Skopový [-] , P. Vyleta [-] , M. Nemeš [-] , M. Braun [-] , T. Habart [-] , M. Vaďura [-] (83. M. Šácha [-] ) , L. Bydžovský [-]

ŽK: 45. A. Čížek - 86. M. Braun .
Hráči zápasu: M. Jungr , Š. Zahálka - P. Vyleta , M. Braun , M. Folejtar .
Počet diváků: 162. Rozhodčí: Pilný Marek - ARNOŠT Zdeněk, DOBRÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Kryštof Vilímek
Tip experta: výhra domácích

Admira je zde jasný favorit, tabulka hovoří za vše.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích