Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

24.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský duel pro Hořovicko, změna trenéra zafungovala


Branky


23

Výbor Hořovicka zasedl a výsledkem bylo odvolání trenéra Pavla Novotného. Ten odkoučoval poslední zápas v Soběslavi, kde středočeský tým padl. Nyní mužstvo převzal Jaroslav Kuchař a na tým to mělo evidentně pozitivní dopad. Pět gólů do sítě Dobříše toho budiž důkazem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Hořovicka

Ještě než příchozí diváci stihli dosednout, za Jechortem se rozvlnila síť. Po centru Pyška byl na správném místě Bělohlávek, který vsítil rychlý gól - 1:0. Tentýž hráč to zkoušel znovu, ale mířil vedle. Na druhé straně poslal J. Šrain střelu nad. Průběh hry byl vyrovnaný, ale dařilo se především Hořovicku. Pyšek ve svém zakončení mířil těsně vedle, ale jeho spoluhráč Borkovec byl úspěšnější. Za vápnem napřáhl a vsítil hezký gól - 2:0.

 

Dobříš však druhá inkasovaná branka nepoložila a hned po minutě dosáhla na kontaktní gól. Na konci akce Pokorného byl Maryška - 2:1. Dobříš se zvedla, šance byly na obou stranách. Střela Borkovce byla zblokována na roh, akci Maryšky poslal Matějka jen do domácího brankáře. Další šanci MFK také nevyužil, Talůžek na míč nedosáhl a následné zakončení Junka nebylo nebezpečné. Posledním zajímavým momentem byl centr Pyška a následné zakončení Balvína, ani toto však brankou neskončilo.

Hořovicko trestalo

Dobříš do druhého poločasu vstoupila lépe a měla více ze hry. Hořovicko se vrátilo k nákopům a to nepřinášelo ovoce. Odprostilo se tak od hry, kterou chtělo hrát. Do šancí se za hosty dostal po Matějkovo nahrávce Junek, ale mířil jen do Grégra. Po autu Maryšky byl atakován Talůžek a Dobříš se dožadovala pokutového kopu, sudí Švagr byl však jiného názoru. Na druhé straně nebezpečně hlavičkoval Krupička, ale jeho pokus mířil těsně vedle.

 

Po hodině hry překvapil Jechorta dalekonosnou střelou Klimeš - 3:1. Hosté přestali hrát a Hořovicko kontrolovalo hru. Tato branka domácí vysvobodila z nepovedené pasáže. Dobříš nevyužila závaru v domácí šestnáctce, což bylo její poslední šancí. V 74. minutě se individuálně prosadil Mach a bylo vymalováno - 4:1. V poslední desetiminutovce obstřelil dobříšského brankáře Zítek, který tak stanovil konečné skóre - 5:1.

 

Hořovicko tak zvládlo těžký krok a v zápase o šest bodů porazilo Dobříš, která má před sebou dlouhou cestu za záchranou. Času moc nezbývá, a tak každý bod bude důležitý.

 

Zdroj: Radim Weber, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Jaroslav Kuchař, trenér: V úterý výbor odvolal trenéra a domluvili jsme se, že to prozatím vezmu já, kluky znám dobře. Udělalo se pár změn, rozhodli jsme se pro ofenzivní pojetí hry, jelikož máme nějaké hráče zraněné a celkově hodně mladou obranu. Dobříš byla za námi a jestli na to máme, tak je musíme porazit. S tímto jsme do zápasu šli. Hráli jsme po zemi, vysunuli presink a dali rychlý gól, takže ideální začátek. Nějaké šance jsme ještě zahodili, ale gól jsme přidali. Přibrzdil nás zkomolený gól soupeře. Do druhé půle jsme si řekli, že to musíme odmakat. Dobříš měla tlak a báli jsme se o výsledek. Začali jsme nakopávat, což jsme nechtěli. Naštěstí nám to tam padlo z dálky, což nás uklidnilo. Soupeř přestal hrát, ke konci jsme přidali ještě dva góly. Lidé tleskali, jsem spokojený. Hned se nám dýchá lépe, jelikož Jindřichův Hradec také prohrál. Dobříš jinak nebyla vůbec špatná.




Sestavy


SK Hořovice
D. Grégr [-] - D. Klimeš [-] , T. Balvín [-] , J. Mach [-] , P. Borkovec [-] , T. Přibyl [-] (73. R. Pešl [-] ) , J. Pyšek [-] (85. V. Jančí [-] ) , J. Kuchař [-] , V. Zítek [-] (82. V. Mencl [-] ) , V. Krupička [-] , O. Bělohlávek [-] (78. M. Šum [-] )

MFK Dobříš
J. Jechort [-] - R. Talůžek [-] , D. Pokorný [-] , P. Masopust [-] (43. J. Horáček [-] ) , R. Procházka [-] - O. Puchmajer [-] , V. Šrain [-] , P. Junek [-] , J. Šrain [-] (82. A. Petrlík [-] ) - O. Matějka [-] (55. P. Kozohorský [-] ) , Š. Maryška [-] -

ŽK: 43. V. Zítek , 70. V. Krupička , 90. P. Borkovec - 36. J. Šrain .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Švagr Tomáš - HÁDEK Jaroslav, KREJSA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Kryštof Vilímek
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnaný zápas, ale myslím si, že si Hořovicko doma poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích