0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 10:30

24.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichův Hradec nezvládl derby v improvizované sestavě


Branky


25

Jihočeské derby znamenalo důležitý zápas pro domácí také z hlediska bojů o záchranu. Jindřichův Hradec na tom není na jaře zrovna nejlépe, výsledky hovoří za vše. Soběslav má kvalitní tým, který by s mohl v klidu pohybovat v lepším středu tabulky. Nyní to hosté ukázali, když využili neúplné sestavy domácích a s klidem zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva krásné góly

Od začátku zápasu bylo jasné, kdo je pánem na hřišti. Soběslav se na soupeřově hřišti ujali pomyslné taktovky a dominovala. Svou herní převahu vygradovala již ve 13. minutě, kdy z dálky napřáhl Zeman a byl to z toho krásný gól - 0:1. Za domácí se dostal do šance Waník, ale neuspěl. Vedení po půl hodině navýšil chytrou hlavičkou Kutner - 0:2. Dvougólové vedení do poločasu Soběslav nepustila.

 

Soběslav navýšila vedení

Druhá půle nabídla počáteční tlak domácích, kteří však kýžené branky nedosáhli. Naopak je po rohovém kopu zachránilo břevno trefené Kutnerem. Čas plynul a zápas se dostával do svého závěru. V 78. minutě zakončil přesně Vaněk protiútok a Soběslav mohla dohrávat v klidu - 0:3. Jindřichův Hradec byl přeci jen blízko gólu, ale pokus Gueyeho zastavilo břevno. V poslední minutě korigoval skóre střídající Dvořák, který tak podtrhl úspěšně zvládnuté derby - 0:4.

 

Soběslav v derby dominovala, naopak domácí hráli druhé housle. Jindřichův Hradec se nachází ve spodku tabulky, kde ho čeká nelítostný boj o samotné přežití v divizi.



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910
Marek Černoch, trenér: Výsledek jasně vypovídá za vše. Soběslav byla pánem na hřišti, udávala tempo hry. My jsme se snažili, hráli jsme v improvizované sestavě, ale derby jsme neodehráli moc dobrým způsobem. Zasloužené vítězství soupeře.

FK Spartak Soběslav
Michal Lemberka, vedoucí týmu: Zodpovědný a poctivý výkon, který byl korunovaný dvěma krásnými góly do poločasu. Druhá půle začala tlakem domácích, ale žádnou vyloženou šanci si nevytvořili. Naopak my z protiútoku zvýšili na 0:3 a v poslední minutě ještě pečetili na 0:4.



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
J. Hulík [-] - P. Řehoř [-] , M. Völfel [-] , R. Tomek [-] (83. T. Cypra [-] ) , L. Králíček [-] , V. Kučera [-] , I. Lukoki [-] (61. M. Janák [-] ) , O. Blažek [-] , V. Kněžínek [-] (57. T. Hájek [-] ) , A. Gueye [-] , F. Waník [-]

FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - V. Zeman [-] (87. D. Suda [-] ) , J. Suchan [-] (80. D. Maršík [-] ) , J. Boháč [-] , M. Hromada [-] - L. Podráský [-] , F. Vaněk [-] , P. Bouchal [-] - T. Mazouch [-] (64. V. Žalda [-] ) , A. Kutner [-] (83. M. Smetana [-] ) , M. Varačka [-] (72. M. Dvořák [-] )

ŽK: 38. O. Blažek - 88. F. Vaněk .
Hráči zápasu: F. Vaněk , V. Zeman .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Erlebach Jiří - , SLAVÍČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tomáš Pešek

Expert: Kryštof Vilímek
Tip experta: remíza

Soběslav se jeví jako silnější tým, ale na venkovní půdě to nebude mít jednoduché.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza