P. Bouchal 34.
F. Vaněk 42.
J. Mach 88. (vl.)
3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 17:00

23.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel sousedních týmů v tabulce vyzněl lépe pro jihočechy


Branky


34. P. Bouchal , 42. F. Vaněk , 88. J. Mach (vl.) - 80. V. Zítek
24

Pouhý bod dělil od sebe Soběslav a Hořovicko. Nyní oba celky změřily síly. Domácí si v prvním poločase vytvořili dvougólový náskok, na který středočeši odpověděli až na konci zápasu. Kýžený vyrovnávací gól nevstřelili, naopak ještě jednou inkasovali a odjížděli s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly v závěru poločasu

V prvním poločase viděli příchozí diváci z obou stran poéhledný fotbal. Mladý tým Hořovicka držel se soupeřem krok a dlouho se hrálo bez branek. Ta první přišla až ve 37. minutě, kdy na hřišti chyběl ošetřovaný stoper, který měl na starost Bouchala a právě tento velezkušený fotbalista uklidil roh za Bébrova záda - 1:0. Poté mohl srovnat Balvín, ale nezakončil. Domácí své vedení ještě navýšili. Podráský vyslal míč za obranu, kde se v souboji se Šumek prosadil Vaněk a nekompromisně zakončil - 2:0.

Hořovicko vyrovnat nedokázalo

Hořovicko chtělo zápas zdramatizovat, ale vytvářelo si pouze pološance. Uběhla hodina hry a hosty zachránila tyč po Mazouchově pokusu. Kýženého kontaktního gólu se středočeši dočkali v 80. minutě, kdy byl na konci pohledné kombinační akci Zítek, který uklízel do odkryté branky - 2:1. Hořovicko cítilo šanci na zvrat, a tak vrhlo vše dopředu. Do otevřené obrany mohl trestat Žalda, ale minul prázdnou branku. Nakonec to nemuselo domácí mrzet, neboť dvě minuty před koncem ztečoval střelu do vlastní sítě Mach - 3:1.



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Michal Lemberka, vedoucí týmu: Celý zápas jsme měli pod kontrolou až na dvě chyby. Díky bohu hosté proměnili jen jednu. Skóre na naší straně mohlo být i dvojnásobné, ale jak je naším zvykem, koncovka není taková, jako bychom si představovali.

SK Hořovice
Jaroslav Kuchař, vedoucí týmu: Na horké půdě v Soběslavi se hrálo o šest bodů. My jsme měli pět zraněných hráčů, věkomý průměr jsem napočítal na 20,6, tím se ale nechci vymlouvat. Oba týmy hrály pěkný fotbal, nám se zranil vysoký stoper a v době jeho ošetřování jsme dostali gól hráčem, kterého měl zrovna on na starost. Poté jsme mohli srovnat, ale z protiútoku jsme znovu inkasovali. Druhý poločas se projevila naše nezkušenost, kdy jsme nebyli schopni akce zakončit, jakkoliv. Soběslav nám fyzicky postupem času nestíhala, vytvořili jsme si tlak, ale znovu z protiútoku jsme inkasovali.



Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - V. Zeman [-] , J. Suchan [-] , J. Boháč [-] , M. Hromada [-] (77. D. Maršík [-] ) - L. Podráský [-] , F. Vaněk [-] (89. D. Suda [-] ) , P. Bouchal [-] - T. Mazouch [-] (78. M. Dvořák [-] ) , A. Kutner [-] (66. V. Žalda [-] ) , M. Varačka [-] (85. M. Smetana [-] )

SK Hořovice
M. Bébr [-] - D. Klimeš [-] , T. Balvín [-] , J. Mach [-] , T. Šmíd [-] (38. V. Zítek [-] ) , J. Hošťálek [-] , J. Pyšek [-] , J. Kuchař [-] (90. M. Kuška [-] ) , R. Pešl [-] (64. T. Přibyl [-] ) , V. Krupička [-] , M. Šum [-]

ŽK: 86. L. Podráský - 58. J. Hošťálek .
Hráči zápasu: F. Vaněk , P. Bouchal .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Nejedlý Tomáš - MAIELLO Francesco, ŠTUK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Michal Čadek
Tip experta: výhra domácích

Tady naopak věřím Soběslavi, protože Hořovicko venku umí jen na nás.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích