2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 17:00

23.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beroun potvrdil sílu v domácím prostředí a Jindřichův Hradec odjížděl s prázdnou


Branky


25

Po prohraném derby mohli berounští fotbalisté neúspěch napravit proti jihočechům, kteří řeší trable ve spodku tabulky. Na Ostrově se nikomu nehraje snadno a body se odtud příliš nevozí. O tom se přesvědčil i Jindřichův Hradec, který byť nehrál špatně, tak na výkon domácích nestačil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyba Hulíka potrestána

Od začátku utkání bylo vidět, kdo je na hřišti pánem. Beroun držel více míč na svých kopačkách a byl nebezpečnější. Dostával se také do šancí a první z nich byla využita ve 24. minutě. Centr z pravé strany neudržel ve svých rukavicích Hulík a Soukup ho rybičkou poslal pod břevno - 1:0. Srovnat mohl Tomek po individuální akci, ale svým dobrým pokusem orazítkoval břevno. Do kabin tak šel s jednogólovým náskokem domácí tým.

Beroun přidal pojistku

Oba celky šly do druhé půle s jasným cílem. Jindřichův Hradec šel za vyrovnáním, domácí naopak za dalšími góly. K těm bylo velmi blízko, v 60. minutě poslal jeden z domácích hráčů na zadní tyči těsně nad propadlý míč z rohu. Beroun to ale mrzet nemuselo, neboť ještě v téže minutě skóroval. Domácí využili podklouznutí bránícího hráče ve vápně, po kterém následoval centr na zadní tyč, kde se v souboji s bránícím hráčem prosadil Sklenář - 2:0. Beroun si zápas pohlídal a další změna skóre již nenastala.



Ohlasy k zápasu


Český Lev - Union Beroun
Štěpán Beránek, vedoucí týmu: V důležitém utkání jsme získali zaslouženě tři body. Výsledek mohl skončit i větším rozdílem, ale bohužel jsme další šance neproměnili.

FK Jindřichův Hradec 1910
Marek Černoch, trenér: Nepodařilo se nám bodovat, i když jsme do Berouna jeli právě s tímto cílem. Domácí zaslouženě vyhráli, od začátku do konce zápas kontrolovali. My se za výkon nemusíme stydět, v pozměněné sestavě jsme nepředvedli špatný výkon.



Sestavy


Český Lev - Union Beroun
P. Šebek [-] - M. Horel [-] , T. Lhotka [-] , L. Sklenář [-] , T. Ježek [-] , D. Poslední [-] , P. Pipiška [-] (78. M. Krčma [-] ) , D. Soukup [-] (67. J. Král [-] ) , J. Počta [-] (73. M. Pelikán [-] ) , D. Počta [-] , M. Štrougal [-]

FK Jindřichův Hradec 1910
J. Hulík [-] - P. Řehoř [-] (58. J. Kubát [-] ) , M. Völfel [-] , R. Tomek [-] , V. Kučera [-] , J. Chalupský [-] , I. Lukoki [-] , V. Princ [-] , V. Kněžínek [-] , A. Gueye [-] , F. Waník [-]

ŽK: 90. D. Počta - 50. R. Tomek , 77. M. Völfel .
Hráči zápasu: T. Lhotka , P. Pipiška , M. Horel - F. Waník .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Pálek Ondřej - DUDA Miroslav, LANGMAJER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Michal Čadek
Tip experta: výhra domácích

Ač jihočech, tak tady věřím středočechům. Hřiště Na Ostrově je nedobitná tvrz i pro větší kapacity.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích