3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 17:00

23.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy v Tachově obdržely lekci z produktivity


Branky


23

Klatovy hrají v horní části tabulky a soutěž tak mohou dohrát s maximálním klidem. Naopak Tachov v jarní části nezažívá vůbec dobré období. Že se možná blýská na lepší časy dokázal nyní v plzeňském derby, když ustál klatovský tlak a potrestal soupeřovu špatnou koncovku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klatovy vedení neudržely

Začátek zápasu by se dal označit jednostrannou záležitostí. Klatovy na svého soupeře vlétly a ihned se dostávaly do šancí. Po přihrávce Bálka zahodil první takovou Pavlovič. Stejný hráč nebyl úspěšný ani v další své gólovce, kterou mu připravil Diviš. V 10. minutě se síť za Valešem rozvlnila. Domácí ztratili míč na své polovině a následovala přihrávka za obranu. Jeden z klatovských fotbalistů prošel přes bránícího hráče podél brankové čáry a nahrál Lukešovi, který ve skluzu uklízel do odkryté branky - 0:1.

 

Vedení mohlo být navíšeno, ale Kotrba poslal odražený míč jen do bránícího hráče. Tachov přečkal drtivý tlak hostí "jen" s jedním inkasovaným gólem. Klatovy byly za neproměněné šance potrestány. Folejtar si narazil s Habartem a dostal míč zpět do lajny. Jeho levačka poslala centr do vápna, který byl odvrácen pouze na kopačku Rudy, který se zpoza vápna trefil krásně k tyči - 1:1.

 

O pět minut později bylo na domácí straně ještě veseleji. Habart posunul míč na Fabera do lajny, který svým centrem našel Čížka, jehož hlavičku do protipohybu Rojíka znamenala vedení - 2:1. To si domácí do konce poločasu pohlídali a mohli se těšit z dobrého výsledku proti kvalitnímu soupeři.

 

Tachov přidal pojistku až v závěru

Druhý poločas byl ve znamení brejků na straně domácích a tlaku na straně hostí. Klatovy ale v tomto zápase nebyly vůbec produktivní. Po hodině hry netrefil odkrytou branku v obrovské šanci Diviš a pět minut před koncem po akci Pavloviče nebyl překonán obranný val Tachova. V nastaveném čase zahrávali hosté standardku, na kterou šel z branky i Rojík. Následoval protiútok, po kterém uklízel do prázdné branky Vaďura - 3:1.



Ohlasy k zápasu



SK Klatovy 1898
Michal Čadek, trenér: V 10. minutě mohlo být hotovo, ze tří obrovských šancí jsme proměnili jenom jednu a nepochopitelně jsme začali čekat, co domácí dokáží. Vytěžili z minima maximum a zápas otočili. Ve druhé půli už to bylo vabank, domácí hrozili z brejků a my z tlaku, ten byl ale neplodný. Utkání rozhodl právě tento náš problém.



Sestavy


FK Tachov
O. Valeš [-] - M. Ruda [-] , L. Čížek [-] , M. Folejtar [-] , L. Bydžovský [-] , R. Skopový [-] , P. Vyleta [-] , M. Nemeš [-] (87. V. Mráz [-] ) , M. Braun [-] , T. Habart [-] , D. Faber [-] (82. M. Vaďura [-] )

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - L. Bálek [-] , M. Lukeš [-] , P. Kotrba [-] (46. M. Marek [-] ) , D. Dolanský [-] (69. L. Krásný [-] ) , F. Diviš [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , D. Pavlovič [-] (84. J. Sojka [-] ) , D. Tříska [-] , D. Žáček [-]

ŽK: 54. M. Folejtar , 87. L. Čížek - 43. M. Janda , 57. D. Dolanský , 83. J. Rojík .
Hráči zápasu: O. Valeš , T. Habart , P. Vyleta .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Štěřík Filip - NEHASIL Lukáš, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Michal Čadek
Tip experta: výhra hostů

Souboj střelců v obou mužstvech. Ten, kdo dá, vyhraje. Pevně věřím, že to budeme my.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů