1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2019 14:00

22.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy přišly o vítězství tři minuty před koncem


Branky


22

K záchraně nyní bude potřebovat Dobříš každý bod. O ten se pokusila zabojovat v Klatovech, kde před ní stál velmi kvalitní soupeř. Plzeňský celek dlouho vedl, ale tři minuty před koncem o své vedení přišel. Nakonec byl neúspěšný i v penaltách, a tak fotbalisté MFK vezou z horké půdy zlaté dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas neměl vítěze

Klatovy si od začátku zápasu vážily míče více než soupeř a dostaly se hned do šancí, ale Lukeš nejprve trefil Jechorta a poté mířil nepřesně. Na druhé straně musel před Procházkou na zem Rojík. Šance střídala šanci, na druhé straně se dostával do zakončení Pavlovič, ale včas s obranným zákrokem přispěchal Masopust. Úspěšný nebyl ani po rohovém kopu Tříska.

 

Hosty držel Jechort, na kterého domácí hráči nenacházeli recept. Pavlovič jeho branku po přihrávce od Lukeše překopl. Poslední slovo měli hosté, ale po centru J. Šraina hlavičkoval mimo Šebek, a tak první poločas skončil bez branek.

Vyrovnání za pět dvanáct

Hned po několika vteřinách se do obrovské šance dostal Janda, ale Jechort znovu podržel. Ve 48. minutě ale ani on nestačil na střelu Kotrby ze střední vzdálenosti - 1:0. Dobříš se snažila srovnat, ale na míči byli více domácí. Z většího držení kulatého nesmyslu pramenily šance. Bálkovu střelu z úhlu vyrazil hostující brankář k Divišovi, který ale mířil nad.

 

Ojedinělou šancí Dobříše byl únik Junka, který byl zastaven. Klatovy mohly navýšit vedení, ale Pavlovičův pěkný pokus tahal z branky Jechort. Plzeňský celek měl výbornou možnost k pojistce, když zahrával v 82. minutě pokutový kop po faulu Lišky na Aiznera. K němu se postavil Janda a rozezněl tyč! A to se stalo osudným. Karas posunul v 87. minutě míč na Petrlíka, který hledal J. Šraina. Ten byť z úhlu, tak dokázal zápas poslat do penaltového rozstřelu - 1:1.

Dobříš byla v loterii úspěšnější

Za Dobříš šel jako první V. Šrain, jehož Rojík vychytal. Následně byl úspěšný Puchmajer, Masopust, J. Šrain a Liška. Za Klatovy se trefil Janda, Kotrba a Diviš. Ve třetí sérii mířil nad Krásný a Bálka vychytal Jechort. Velmi cenný plusový bod tak putoval do Dobříše.

 

Zdroj: Radim Weber, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Michal Čadek, trenér: S Dobříší jsme chtěli doma už naplno bodovat, byli jsme aktivnější, ale naše zakončení je... Šancí jsme měli dost, tu největší deset minut před koncem a to v podobě penalty po faulu na Aiznera, ale bohužel. Tohle proměnit, tak jsme vyhráli. Bohužel ke Kotrbově trefě jsme už nepřidali nic a penalty? To je loterie, nemůžu nikomu nic vyčíst. Na hřistě se dostali i mladíci v našem týmu, jsem za to rád. Podle mého jsme hráli i za stavu 1:0 hurá do předu a gól jsme dostali do otevřené obrany pět minut před koncem. Měli jsme dát více gólů, diváci, kterých přišlo hodně, by si to zasloužili. Na druhou stranu jsme neprohráli, tak s chutí do dalších bojů, bodů je ve hře ještě mraky.




Sestavy


SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - L. Bálek [-] , M. Lukeš [-] (62. L. Krásný [-] ) , K. Pavlík [-] (86. M. Marek [-] ) , P. Kotrba [-] , D. Dolanský [-] , F. Diviš [-] , M. Janda [-] , D. Pavlovič [-] (79. J. Sojka [-] ) , D. Tříska [-] (69. A. Aizner [-] ) , D. Žáček [-]

MFK Dobříš
J. Jechort [-] - R. Procházka [-] , P. Kozohorský [-] (78. J. Liška [-] ) , R. Talůžek [-] , P. Masopust [-] - V. Šrain [-] , P. Junek [-] (78. A. Petrlík [-] ) , J. Šrain [-] , D. Pokorný [-] - T. Šebek [-] (79. J. Karas [-] ) , O. Matějka [-] (60. O. Puchmajer [-] ) -

ŽK: 86. J. Liška .
Hráči zápasu: L. Bálek - J. Jechort .
Počet diváků: 333. Rozhodčí: Matyš Jakub - BABKA Ondřej, ŠTUK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Milan Ungr
Tip experta: výhra domácích

Klatovy hrají ve velké pohodě a zápas s Dobříší pro ně nebude problém.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích