2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2019 14:00

22.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Soběslav i přes závěrečný tlak odjížděla z Prahy s prázdnou


Branky


22

Lídr soutěže přivítal na svém hřišti Soběslav. Jihočeši mají kvalitu a kdy jindy jí měli ukázat, než právě v zápase s prvním celkem soutěže. Admira šla do dvougólového vedení. Hosté ale vsítili kontaktní branku a do konce zápasu tak bylo o co hrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Admira dominovala

Admira vstoupila do zápasu nejlépe jak jen mohla. Hned v 5. minutě si převzal autové vhazování u střídaček Martinic, nasměroval si to středem hřiště až do vápna a svůj krásný průnik zakončil přesně - 1:0. Domácí si vytvořili tlak a dostali se do další šance. Po standardce a signálu se zjevil u zadní tyče autor první branky, ale dostal pouze míč před branku, kde jej bránící hráč zblokoval zadní částí těla.

 

Admira měla i další příležitosti a neslevila ze svého tempa. Z pravé strany postupoval Majer, ale jeho nájezd vyrazil nohou Kuník. Ani Kurek v zakončení netrefil cíl. Po půl hodině hry přineslo útočné snažení ovoce. K odraženému míči se za vápnem dostal Majer a nádherným volejem uklidil míč přes Kuníka - 2:0. Za tohoto stavu se také šlo do kabin.

Soběslav na remízu nedosáhla

Druhá polovina už nebyla tak atraktivní. K vidění nebylo ani příliš šancí, a tak domácí byli blíže vítězství. To se jím ale zkomplikovalo v 72. minutě, když po vlastním autovém vhazování u vápna ztratili míč. Jeden z hostujících hráčů si kulatý nesmysl vedl přes celé vápno, odkud dostal míč do nebezpečného prostoru, kde vykřesal naději pro svůj tým střídající Dvořák - 2:1. Soběslav vyrovnala z ojedinělé šance a hned bylo o něco blíž k bodovému zisku.

 

To by ale musela zopakovat stejný úspěch ještě jednou. I přes závěrečný tlak si hosté nevypracovali žádnou gólovku a jelikož ani pražané své brejky nedotáhli do úspěšného konce, výsledek se již nezměnil a všechny body zůstaly doma.

 

Galerie od Daniela Pekaře.



Ohlasy k zápasu


FK Admira Praha
František Peřina, trenér: Měli jsme výborný začátek, když jsme v 5. minutě vstřelili gól. Vytvořili jsme si tlak a měli i další šance. Po krásném gólu jsme vedli v poločase 2:0. Soběslav hrála ekonomicky, agresivně, měla oproti jiným týmům vysunutý obranný blok vysoko, a tak hra ve druhé půli byla vyrovnaná. My jsme inkasovali po fatální chybě. Soupeř si více šancí nevytvořil, my jsme tam měli hodně nepřesností. V závěru jsme se v posledních deseti minutách museli vypořádat s tlakem soupeře, ten ale nic neměl a my jsme své brejky nevyužili. Soběslav hraje dobře, mají nebezpečné hráče a postavení v tabulce neodpovídá kvalitě týmu.

FK Spartak Soběslav
Michal Lemberka, vedoucí týmu: Oba týmy hrály pod své možnosti. Zápas mnoho krásy nenabídl, kromě druhé branky domácích, která byla velice hezká. Do druhé půle se naše hra zlepšila, ale kýžený gól přišel až v 73. minutě. Domácí nám už nějaké nebezpečné zakončení nedovolili. Naopak se hnali do breaků, které díky špatnému řešení a Kuníkovi držely naše šance až do konce. Bohužel se vyrovnat nepodařilo.



Sestavy


FK Admira Praha
M. Jungr [-] - O. Herc [-] , J. Martinic [-] , O. Vosický [-] - T. Majer [-] (68. J. Panýrek [-] ) , M. Čácha [-] (83. J. Štefan [-] ) , M. Fric [-] - Š. Zahálka [-] , J. Michálek [-] (52. M. Douděra [-] ) - J. Lupínek [-] (17. A. Čížek [-] ) , J. Kurek [-] (90. D. Trnka [-] )

FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - M. Hromada [-] , J. Boháč [-] , J. Suchan [-] (85. M. Smetana [-] ) - L. Podráský [-] (46. D. Suda [-] ) , V. Žalda [-] (46. M. Dvořák [-] ) , P. Bouchal [-] , F. Vaněk [-] - M. Varačka [-] , A. Kutner [-] , T. Mazouch [-]

ŽK: 35. A. Kutner , 83. J. Boháč .
Hráči zápasu: P. Bouchal .
Počet diváků: 322. Rozhodčí: Šlajs Jakub - PÁLEK Ondřej, HODEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Milan Ungr
Tip experta: výhra domácích

Admira si po ztrátě z minulého kola vítězství pohlídá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích