L. Brotánek 35. (p.)
M. Dvořák 47.
L. Brotánek 83. (p.)
3:2
(1:2)
10. P. Kořistka
12. M. Kravar (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2019 17:00

22.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brzké dvougólové vedení Mariánky neudržely, zápas rozhodl kapitán Brotánek


Branky


35. L. Brotánek (p.) , 47. M. Dvořák , 83. L. Brotánek (p.) - 10. P. Kořistka , 12. M. Kravar (p.)
22

Mariánky vyšly dvakrát po sobě bodově naprázdno. Nyní zajížděly do Sedlčan, kde je čekal zejména velmi doma silný Tatran. Hosté šli rychle do dvougólového vedení, to ale neudrželi a nakonec odjížděli s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý Štrunc a nástup hostí

Začátek zápasu patřil Štruncovi, který se blýskl dvěma zákroky. Nejprve výborně vyrazil střelu Haase, aby se poté předvedl v ještě lepším světle proti hlavičce Senfta. Mariánky zákroky gólmana nakoply a v 10. minutě šly do vedení. Žluto-modří dostali míč ze středu hřiště na pravou stranu, kde centr Kořistky zapadl nádherně na zadní tyč - 0:1.

 

Netrvalo dlouho a vedení bylo navýšeno. Dvořák ztratil ve středu hřiště míč a Mariánky šly hned vpřed. Z levé strany postupoval do vápna Lattisch a byl sražen Kdolským. Sudí Hlaváček bez zaváhání foukl do píšťalky a ukázal na značku pokutového kopu. Tam si míč postavil Kravar a nezaváhal - 0:2. Tatran nic nevzdával a šel za kontaktní brankou, ale v tomto zápase to jakoby nebylo ono.

 

Blízko ke gólu měl Brotánek, který po centru Krůty hlavičkoval do břevna. Pro tohoto hráče to byl významný zápas, neboť se před ním stal novopečeným otcem. A byl to právě on, kdo vsítil kontaktní branku. Poprvé bylo proti břevno, nyní už to vyšlo. Kdolský našel svého kapitána na zadní tyči a ten byl důraznější než bránící hráč - 1:2. Do konce poločasu byly k vidění pouze nepřesné střely, a tak se skóre nezměnilo.

Drama až do konce

Sedlčany stejně jako v prvním poločase na šanci nečekaly dlouho. Běžela 47. minuta, když o sobě dal vědět nově příchozí Lípa. Ten se prohnal po lajně, nahrál pod sebe na Dvořáka a jeho tečovaná střela se třepotala v síti - 2:2. Autor vyrovnávací branky to zkoušel zanedlouho znovu. Střela se mu povedla, ale ještě hezčí byl zákrok Štrunce. Na druhé straně se musel s dvěma dobrými zákroky vytasit i Glogar.

 

Tatran mohl jít do vedení, ale Haasovo vybídnutí odmítl před odkrytou brankou Soldát. Do šance se dostal i Matoušek, ale ani ten vedoucí branky nedosáhl. Krátce po Matouškově šanci zacinkalo za Glogarem břevno. A to se rozeznělo i za Štruncem, když ho trefil Lípa. Ke druhé penaltě byl blízko opět Lattisch, ale tentokrát se nepískalo. Domácí se nakonec dočkali. Do vápna vnikl Soldát a byl nedovoleně zastaven. Penalta se pískala i proti Mariánkám, čehož využil Brotánek a poslal mnohopočetné publikum do varu - 3:2.

 

Domácí závěrečný tlak ustáli. Mariánky měly k dispozici standardní situace, po jedné z nich bylo v sedlčanské šestnáctce velmi dusno, ale nebezpečí bylo zažehnáno. Svěřenci trenéra Stanislava Purkarta zlepšili svůj výkon oproti předešlým zápasům, ale ani tentokrát to na body nestačilo, byť k ním bylo velmi blízko. Sedlčany tak potvrdily domácí sílu a po povedeném obratu braly plný počet bodů.

 

Zdroj: oficiální webové stránky Tatranu Sedlčany, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Lukáš Brotánek, obránce: Zbytečně jsme si zápas zkomplikovali, když jsme během minuty dostali dva góly. Naštěstí se nám do poločasu podařilo snížit a hned začátkem druhého poločasu srovnat. Pak jsme byli lepší, podařilo se nám dát gól z penalty a zavěrečný tlak ze standardek odvrátit. Tři body jsou pro nás dobré.

FC Viktoria Mariánské Lázně
Jakub Lattisch, záložník: Zápasu by více slušela remíza. Sedlčany na začátku měly tutovky, ale Štrunc nás podržel a my jsme šli do vedení po dvou slepených gólech. Nevím, jak máme vyhrát, když neudržíme vedení 2:0. Náš výkon se ale zvedl, hráli jsme dobře. V nastavení jsme mohli vyrovnat, ale soupeř vykopával z brankové čáry.



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
T. Glogar [-] - M. Sirotek [-] (46. P. Lípa [-] ) , L. Soldát [-] , L. Brotánek [-] , M. Krůta [-] , K. Kvěch [-] (58. L. Matoušek [-] ) , T. Senft [-] , P. Haas [-] (88. T. Nováček [-] ) , M. Dvořák [-] , M. Kdolský [-] , D. Čejda [-]

FC Viktoria Mariánské Lázně
V. Štrunc [-] - M. Kravar [-] , M. Lukáš [-] , P. Grambal [-] , P. Kořistka [-] , Z. Štěpán [-] , J. Blažek [-] , M. Drahorád [-] , J. Lattisch [-] (88. M. Stehlík [-] ) , D. Pěček [-] (83. M. Lorenz [-] ) , T. Šilhán [-] (61. O. Parák [-] )

ŽK: 71. P. Lípa , 90. T. Nováček - 48. M. Kravar , 48. M. Drahorád .
Hráči zápasu: D. Čejda , L. Brotánek - V. Štrunc , P. Kořistka .
Počet diváků: 339. Rozhodčí: HLAVÁČEK Erik - ŠVORC Jan, SEVERÝN Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Milan Ungr
Tip experta: výhra domácích

Mariánky nemají formu, Sedlčany doma zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích