1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 17:00

21.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Admira klopýtla v Berouně


Branky


24

Favorizovaná Admira zajížděla na horkou půdu do Berouna, kde se žádnému týmu nehraje lehce. Domácí fotbalisté od začátku zápasu chodili do všeho naplno a svou hru zakládali na důrazu v soubojích a nakopávaných balonech. To se technicky vybaveným hráčům v černo-bílých dresech nehodilo do kšeftu, a tak byl tento zápas tuhým bojem do poslední minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nudný poločas

Beroun si od samého začátku zápasu zakládal na jednoduché hře a proti lídrovi soutěže nechtěl nic riskovat. V ofenzivních vlnách mohl vsadit na zkušeného Horela a aktivního Lhotku, kteří byli hlavní hrozbou pro svěřence Františka Peřiny. Ti se dostali jako první do šance, ale zakončení Čížka na zadní tyči po rohovém kopu výborně vyrazil Šebek. Na druhé straně provětral Jungra nestárnoucí Horel, ale i hostující brankář prokázal kvality stejně jako při velkém množství centrovaných míčů do pokutového území, které spolu s obránci spolehlivě eliminoval.

Admira bylo gólu blízko

Admira se do druhého poločasu odprostila od stejného stylu hry a to přinášelo ovoce. Alespoň na šance, kterých měla dost a to zejména ze standardních situací. Hlavičky Martinice a Frice byly na poslední chvíli zblokovány. Beroun postupem času ztrácel po fyzické stránce a vyhlížel konečný hvizd sudího Štrincla. Dvě minuty před koncem z pravé strany mířil na zadní tyč Fric, ale Šebek vytasil další parádní zákrok. Na poslední okamžiky zápasu naskočil za pražany Herc a málem se toto střídání proměnilo v branku, ale hlavou mířil jen do domácího brankáře.

 

Zápas tak v základní hrací době branku nenabídl. Penalty už jsou loterií, po které se mohl z plusového bodu radovat Beroun.

 

Galerie od Michala Jalovce.



Ohlasy k zápasu


Český Lev - Union Beroun
Štěpán Beránek, vedoucí týmu: Bylo to bojovné utkání a konečná remíza je zasloužená.

FK Admira Praha
František Peřina, trenér: Byl to takový fotbal nefotbal, hřiště nebylo ideálně připravené. V prvním poločase soupeř nakopával dlouhé míče, z čehož pramenily souboje a my jsme se hře domácích bohužel přizpůsobili. Ve druhé půli soupeř fyzicky odpadl, my jsme měli šance, ale 3x to Beroun vykopával z branky. Měli jsme tlak, dva body bychom si zasloužily, jeden je málo. Teď musíme bodovat doma.



Sestavy


Český Lev - Union Beroun
P. Šebek [-] - M. Horel [-] , T. Lhotka [-] , L. Sklenář [-] , T. Ježek [-] , D. Rigo [-] , P. Pipiška [-] (74. D. Poslední [-] ) , T. Břížďala [-] , J. Počta [-] (82. M. Pelikán [-] ) , D. Počta [-] , J. Krůta [-] (89. J. Král [-] )

FK Admira Praha
M. Jungr [-] - D. Křížek [-] , J. Martinic [-] , O. Vosický [-] , A. Čížek [-] - T. Majer [-] (54. M. Douděra [-] ) , M. Čácha [-] (90. O. Herc [-] ) , M. Fric [-] - J. Michálek [-] (74. J. Lupínek [-] ) , Š. Zahálka [-] - J. Kurek [-] (63. J. Panýrek [-] )

ŽK: 53. J. Krůta , 79. M. Horel , 90. P. Šebek .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Štrincl Pavel - ŠLAPÁK František, ŽÁKOVÁ Dagmar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů