3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 10:30

21.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Na Vajgaru se hrálo o šest bodů


Branky


23

Jarní část v plném proudu a při pohledu na tabulku jsou celky, které nemohou být v klidu. Takové dva se střetly ve vzájemném duelu, kde se hrálo o tzv. šest bodů. Hořovicku ani přespání v blízké Soběslavi nepomohlo a odjíždělo bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas neměl vítěze

Vstup do zápasu byl z obou stran opatrný, což bylo vzhledem k důležitosti tohoto utkání pro oba celky pochopitelné. Postupem času získávali větší jistotu pod nohama domácí, kteří šli do vedení. V 16. minutě se trefil z přímého kopu Toman - 1:0. Následovala nevýrazná část poločasu, kdy nebylo nic zvláštního k vidění, převážně souboje o každý míč.

 

Bojovnost a nasazení domácím rozhodně nechybělo, i tak své vedení ale neudrželi. Krátce před odchodem do kabin Hořovicko srovnalo, když odražený míč z vápna uklidil technicky Šmíd, paradoxně dřívější hráč právě Jindřichova Hradce - 1:1.

Na Vajgaru se slavilo

Lepší nástup do druhého poločasu si nemohli domácí přát. V kabině si zřejmě narozdíl od středočechu uvědomili důležitost zápasu a po dvou minutách vzali vedení zpět na svou stranu. Stoper Hořovicka chyboval a citelné zaváhání potrestal po přesné přihrávce Toman - 2:1. Na hostujícím celku nebyla vidět chuť zvrátit nepříznivý stav, naopak domácí druhá branka Tomana nakopla a na hřišti byli převážně oni.

 

Fotbalisté v modrých dresech hráli druhé housle a čelili dalším šancím svého soka. V nadějné pozici se zjevil Votava, ale neproměnil, stejně jako následně Lukoki. Ani tyto neproměněné šance nemuseli svěřence Marka Černocha mrzet, neboť v 75. minutě se po teči bránícího hráče prosadil Chalupský a bylo vymalováno - 3:1. Zbytek utkání si domácí pohlídali a Hořovicko se neodhodlalo ani k závěrečnému tlaku.

 

Galerie od Stanislava Hladíka.



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910
Marek Černoch, trenér: Důležité utkání o záchranu, kde hrály dva ohrožené týmy. V prvním poločase byli aktivnější hosté. My jsme sice šli do vedení, ale soupeř zaslouženě vyrovnal. Ve druhém poločase jsme byli aktivnější my, dali jsme rychlý gól, který určil ráz zbytku utkání. Měli jsme další gólové šance, přidali jsme třetí gól a vyhráli jsme. Je to hodně důležitá výhra, jsem spokojen.

SK Hořovice
Jaroslav Kuchař, vedoucí týmu: Hráli jsme doposud s nejslabším soupeřem. Byl ale bojovný a my si mysleli, že se sám porazí. Hráli jsme hrozně, takhle se o záchranu v soutěži nehraje. Ve druhém poločase se na to kluci vykašlali úplně, Jindřichův Hradec do toho dal všechno a zaslouženě zvítězil. Byl to pro něj nejdůležitější zápas. Mohli jsme dostat ještě více branek. Pro kluky jsme udělali maximum, zařídili jsme přespání v Soběslavi a oni zklamali.



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
J. Hulík [-] - M. Völfel [-] , M. Toman [-] , R. Tomek [-] , L. Králíček [-] (90. F. Waník [-] ) , V. Kučera [-] , J. Chalupský [-] , I. Lukoki [-] (80. V. Princ [-] ) , F. Votava [-] , O. Blažek [-] , A. Gueye [-]

SK Hořovice
D. Grégr [-] - R. Pešl [-] (46. J. Andrle [-] ) , T. Balvín [-] , J. Mach [-] , T. Šmíd [-] , T. Březina [-] , J. Pyšek [-] , J. Kuchař [-] , V. Krupička [-] (58. P. Borkovec [-] ) , J. Machurka [-] , M. Šum [-] (72. T. Přibyl [-] )

ŽK: 45. L. Králíček , 69. R. Tomek .
Hráči zápasu: M. Toman , A. Gueye .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: OPOČENSKÝ Vojtěch - MUSIL Jiří, HRKAL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů