4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 13:30

21.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čížová zase naplno boduje


Branky


27. M. Jirouš , 30. M. Šlapák , 71. R. Zahrádka (p.) , 73. M. Jirouš - 72. M. Krůta
24

Po domácí prohře s Rakovníkem a remíze v Plzni přivítala Čížová na svém hřišti Sedlčany, kterým se daří. To chtěl Tatran potvrdit i nyní, ale Čížová ukázala kvalitu a s klidem zvítězila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól až moc šancí

Do utkání vstoupila lépe Čížová, která si vytvořila tlak a z něj pramenily šance. Sedlčany tak čelily ofenzivním výpadům a díky Glogarovi držely stále čisté konto. Šlapák postupoval sám na branku a mířil vedle. Rozhoň to zkoušel hlavou, kdy mířil do země a sedlčanský brankář dokázal nepříjemnou hlavičku vyrazit. Obrovskou tutovku spálil Lukeš z malého vápna po centru od Zahrádky. Na straně Tatranu stojí za zmínku jedna šance, a to po nahrávce Haase na Dvořáka, který jen těsně minul tyč.

 

Ve 27. minutě radovali domácí. Přímý kop z větší vzdálenosti vzal na sebe Jirouš a přes zeď rozvlnil síť - 1:0. Po třech minutách domácí své skóre navýšili. Janda prostrčil na Šlapáka a ten podél Glogara mířil přesně - 2:0. Sedlčany to zkoušely a dostaly se k pár střelám, ale když ani ty nenadělaly Novákovy problémy, odcházely do kabin s dvoubrankovým mankem.

Sedlčany jen snížily

Druhý poločas nabídl zajímavou situaci v domácí šestnáctce, kdy šel do souboje Novák s Haasem, ale sudí tento zákrok posoudil v rámci s pravidly, což se hostím příliš nelíbilo. Na gól se čekalo do 71. minuty, kdy utekl Zahrádka a byl sražen ve vápně. K pokutovému kopu se sám postavil a nezaváhal - 3:0. Jakoby se nechali jihočeští fotbalisté tímto gólem unést a povolili. Hned z rozehrávky se blýskl M. Krůta, když obešel dva hráče a z větší vzdálenosti překvapil Nováka nádhernou střelou - 3:1.

 

Byť Sedlčany vycítily šanci na úspěch, o minutu později bylo vše jinak. Tatran otevřel hru a z brejku se po samostatném nájezdu nemýlil přesnou střelou na zadní Jirouš - 4:1. Čížová mohla přidat i další gól, ale z naskytnutých příležitostí žádnou nevyužila. Senftovi k zakončení chyběl přesnější krok. Sedlčany nepředvedly špatný výkon, ale kvalita Čížové dnes rozhodla.

 

Galerie od Jana Škrleho.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čížová
Zdeněk Staroba, trenér: Do zápasu jsme vstoupili dobře, do nějaké 25. minuty to bylo ve stejném duchu jako s Rakovníkem. Měli jsme čtyři loženky a nedali jsme. Soupeř to naštěstí nepotrestal a my jsme šli do vedení po přímáku. Krátce poté jsme přidali další gól. S prvním poločasem jsem spokojen, soupeř jestli jednou vystřelil. Druhý poločas jsme měli pod kontrolou, mohli jsme přidat i více branek. Po třetím góle jsme polevili a soupeř snížil hezkou střelou. Vítězství je zasloužené, ale na první gól dosáhneme až po spoustě neproměněných šancí, to by nás mohlo jindy mrzet.

TJ Tatran Sedlčany
Lukáš Brotánek, obránce: Myslím si, že jsme hráli dobrý fotbal, bohužel jsme si z něj nedokázali vypracovat větší šance. Čížová díky své kvalitě často hrozila a podařilo se jí dát čtyři branky. Zaslouženě vyhrála, ale my se nemáme za co stydět.



Sestavy


TJ Sokol Čížová
J. Novák [-] - P. Janda [-] , J. Lukeš [-] , M. Šlapák [-] (78. M. Gregor [-] ) , M. Polodna [-] , D. Novák [-] , O. Gregor [-] , M. Rozhoň [-] , R. Zahrádka [-] , M. Jirouš [-] , M. Kočí [-]

TJ Tatran Sedlčany
T. Glogar [-] - L. Soldát [-] , L. Brotánek [-] , M. Krůta [-] , K. Kvěch [-] , T. Senft [-] (89. T. Nováček [-] ) , P. Haas [-] , M. Dvořák [-] , V. Lípa [-] (86. M. Pecholt [-] ) , M. Kdolský [-] , D. Čejda [-]

ŽK: 37. M. Šlapák , 38. J. Lukeš - 33. M. Dvořák , 37. P. Haas , 50. D. Čejda , 81. V. Lípa .
Hráči zápasu: R. Zahrádka , M. Jirouš - T. Glogar .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Kvaček Jan - ZITA Miloslav, EIBL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů