0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 15:00

21.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubravka udělala další důležitý krok k záchraně


Branky


24

Po domácím zápase s Čížovou chtěli plzenští fotbalisté přidat další body důležité k záchraně a to na hřišti Mariánských Lázní. Stejně jako Doubravka, tak i domácí chtěli naplno bodovat. V tomto utkání rozhodl jediný gól, který bohužel pro Mariánsky skončil v jejich síti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól po vlastní standardce

Vstup do utkání patřil domácímu týmu, který si hned v 8. minutě vytvořil slibnou šanci. Blažek centroval na Lukáše, ale jeho hlavičku vyrazil Luhový. Postupem času úvodní nástup Mariánek upadal a do hry se dostávali hosté. Po brejkové situaci mířil vedle Shklyarskyy.

 

Po půl hodině hry se již plzeňský celek radoval. Mariánky zahrávaly standardku, které následoval rychlý brejk. Roubal postupoval po levé straně z obranné poloviny a po delším sprintu našel ve vápně Künstnera. Ten měl tolik prostoru, že si v klidu mohl vybrat, kam míč uklidí - 0:1. Domácí tento gól trochu položil. A mohlo být ještě hůře. Kořistka kličkoval před svým vlastním vápnem a výsledkem byla nastřelená tyč Štěrbou.

Výsledek se nezměnil

Do druhého poločasu měly Mariánky co napravovat. Do druhé půle na svého soupeře vlétly, ale jejich nadšení netrvalo příliš dlouho. Doubravka hrála dobře v zadních řadách a hrozila z brejkových situací. Střídajícího Patrovského ale vychytal Šmejkal, který tak držel naděje domácích ve hře. Ti však směrem dopředu nic nepředvedli ani z naskytnutých standardek, a tak si hosté zbytek zápasu pohlídali. Doubravka si tak připsala další cenné body k záchraně.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Stanislav Purkart, trenér: Začali jsme dobře, ale Doubravka postupem času srovnala krok. My jsme chybovali vzadu, z naší standardky jsme pak inkasovali po brejku. Hráli jsme nervózně. Do druhé půle jsme tu první chtěli hodit za hlavu a otočit. Kromě úvodního tlaku jsme toho ale moc nepředvedli. Soupeř měl dobře organizovanou obranu, my jsme se do nich nedostávali ani ze standardek. Měli ještě nějaké brejky, po kterých nás podržel Šmejkal. Bylo to od nás směrem dopředu velmi slabé.

SK Senco Doubravka
Jaromír Šimr, trenér: S výhrou jsem spokojený. Měli jsme tam i další šance, mohli jsme to v závěru dohrávat v klidu, nakonec to byly ještě nervy. Po tréninku si kluci přidávají, je na nich vidět chuť a pořád jim říkám, že se to vrátí. Předvedli jsme kolektivní výkon a získali důležité tři body.



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Kravar [-] , D. Cinkanič [-] (69. M. Lorenz [-] ) , M. Lukáš [-] , P. Kořistka [-] (59. V. Dan [-] ) , T. Šilhán [-] , J. Blažek [-] , M. Drahorád [-] , J. Lattisch [-] (82. M. Stehlík [-] ) , D. Pěček [-] (82. O. Parák [-] ) , P. Grambal [-]

SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - P. Petrželka [-] (66. O. Stružka [-] ) , D. Künstner [-] (90. M. Brož [-] ) , J. Trojanec [-] , M. Bartůněk [-] , L. Roubal [-] , J. Štěrba [-] (69. M. Patrovský [-] ) , D. Novák [-] , B. Shklyarskyy [-] (82. J. Motl [-] ) , P. Krejčí [-] , P. Knakal [-]

ŽK: 42. J. Trojanec .
Hráči zápasu: P. Knakal , L. Roubal .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Jati David - NEHASIL Lukáš, HÁNYŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích