Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 17:00

21.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: První poločas jako z říše snů! Táborsko si z Rakovníka odváželo bůra


Branky


24

Zápasem v Rakovníku se jihočeši mohli přiblížit záchraně, ale proti stál silný soupeř. Táborsko hrálo důležitý zápas o přežití i ve druhé lize proti Brnu, a tak do středočeského kraje zajížděla rezerva bez posil. Domácí SK si zápas od začátku užívalo a během prvního poločasu bylo vymalováno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová hitparáda

Rezerva Táborska zajížděla do královského města s velmi mladým kádrem a kilometrů to také není málo. Velmi hořký start do utkání připravil svěřencům Kamila Tobiáše mladý dorostenec vypůjčený z pražské Dukly Vilímek. Ten si ihned po rozehrávce vzal míč, přešel přes čtyři hráče a své fantastické sólo zakončil mezi nohy Němečka - 1:0.

 

V 6. minutě bylo na SK ještě veseleji! Červený se podobně jako v minulém zápase s Mariánskými Lázněmi individuálně prosadil a před prázdnou branku poslal Severinovi nabídku, která se neodmítá - 2:0. Úvodní dvacetiminutovka patřila dvojici hráčů Červený - Vilímek. Prvně jmenovaný poslal do šestnáctky přízemní centr, který Němeček vyrazil jen na kopačku talentovaného záložníka a ten ani tentokrát v zakončení nezklamal - 3:0.

 

Zdrcující začátek zápasu pro Táborsko, které během první půle bylo bezzubé. A to stále neřekli domácí dost! Opět to byl Červený, který vysunul tentokrát Hamouze. Němeček si na jeho střelu sáhl, v cestě do sítě jí ale nezabránil - 4:0. Gólovou show první půle zakončil Severin, když nádherným obloučkem na zadní tyč dorážel střelu Sklenky - 5:0. Táborsko zahrozilo pouze ojediněle, a to když pálil nad Bryanta.

Dohrání z povinnosti

Druhý poločas nenabídl nic zajímavého. Domácí hru kontrolovali a nepouštěli hostující rezervu do příležitostí. Utkání se tak dohrávalo pouze z povinnosti, což bylo znát a na výsledku se již nic nezměnilo. Příchozí diváci tak měli z prvního poločasu vybráno, ale rozhodně nemuseli návštěvy městského sportovního areálu litovat, ba naopak.

 

Galerie od Davida Svobody, jehož foto si můžete prohlédnout také ZDE.



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník
Marek Tvrz, předseda klubu: Utkání rozhodl první poločas, kdy jsme dominovali a mladého soupeře jasně válcovali. Druhý poločas byl udržovací a kontrolovali jsme jasné vítězství. V první půli řádil mladý Vilímek, který vstřelil nádherný gól na 1:0 po sólu. Hosté přijeli s mladou sestavou, což ale na našem jasném vítězství nic nemění. Čtvrtá vyhra v řadě a musím konstatovat, že jsem hrdý předseda. Kluci nám dělají velkou radost.

FC MAS Táborsko B
Kamil Tobiáš, trenér: Do Rakovníka jsme jeli oslabeni s mladým kádrem. Měli jsme pět hráčů z U-18, z nichž nastoupili hned čtyři v základu, a tak nás čekalo složité utkání už jen z tohoto pohledu. Po pěti minutách jsme prohrávali o dva góly, po dvaceti minutách o tři. Výsledek o poločas hovoří za vše, těžko se to hodnotí. Ukázalo se, že divize je soutěž, kterou takto mladí kluci nemůžou hrát.



Sestavy


SK Rakovník
R. Zach [-] (81. V. Týče [-] ) - P. Duchoň [-] , J. Krupička [-] , K. Vilímek [-] (80. D. Srnec [-] ) , P. Tvrz [-] , J. Severin [-] , J. Červený [-] (63. T. Pucholt [-] ) , J. Sklenka [-] , R. Hamouz [-] (63. J. Čech [-] ) , P. Besta [-] , T. Mates [-]

FC MAS Táborsko B
L. Němeček [-] - M. Ott [-] , M. Kubec [-] , F. Radosta [-] , P. Vandas [-] , R. Cais [-] (65. R. Danda [-] ) , D. Dumbrovský [-] , T. Postřihač [-] , T. Kmeťo [-] , L. Moudrý [-] , B. Baidoo [-]

ŽK: 67. P. Besta , 87. J. Čech - 59. T. Postřihač , 67. M. Kubec , 76. D. Dumbrovský , 88. B. Baidoo .
Hráči zápasu: K. Vilímek , J. Severin , J. Červený .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: DUDA Miroslav - SZIKSZAY Ladislav, ŠÁLKOVÁ Helena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích