3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 16:30

20.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Červený režíroval výhru SKR


Branky


26

Mariánky po vítězství s Táborskem chtěly bodovat i v Rakovníku. Ten je ale doma velmi silný a chtěl navázat na výhru v Čížové. To se také povedlo, a tak si žluto-modří připsali již třetí jarní vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V hlavní roli Červený a Severin

Začátek zápasu probíhal mezi vápny, kdy se na první šanci čekalo do 10. minuty. Centr P. Tvrze našel Severina, ale ten hlavičkoval vedle. Ve 14. minutě se přes stopera prosadil Červený a ranou na přední tyč poslal žluto-modré do vedení - 1:0. Domácí kanonýr se mohl prosadit znovu, když ho vyslal do šance Vilímek, ale Šmejkal se znovu překonat nenechal.

 

Po půl hodině hry se předvedlo duo Severin - Červený. Prvně jmenovaný nahrál kapitánovi, ten si pohrál s bránícím hráčem a připravil Severinovi míč na zlatém podnose do prázdné branky - 2:0. Mariánky si v první půli vypracovaly pouze jedinou šanci, a to když hostující útočník hlavičkoval po rohovém kopu těsně vedle.

Mariánky srovnat nedokázaly

Rakovník se musel vyrovnat náporu Mariánek, které to zkoušely vzduchem. Domácí obrana bez zraněného Duchoně ale odolávala. Rakovník tak mohl hrozit a také hrozil z protiútoků, problémem ale byla finální fáze. V 75. minutě hosté korigovali, když Zacha obešel Kravar a vystřelil svému týmu naději - 2:1. Veškeré drama ale domácí obratem zažehnali. Střídající Ferreira vysunul Červeného a kapitán domácích opět předložil Severinovi nabídku, která se neodmítá - 3:1. Zbytek utkání si domácí SK pohlídalo a přidalo třetí jarní vítězství.

 

Galerie od Davida Svobody, jehož foto si můžete prohlédnout také ZDE.



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník
Marek Tvrz, předseda klubu: Za první poločas zasloužené vítězství. Tam jsme dominovali a vytvořili si důležitý náskok. Chyběl nám Razím, zranil se Duchoň, ale na druhou stranu dorostenci z Dukly Praha hráli velmi dobře. Vilímek odehrál celý zápas a Ferreira dvacet minut. Pokračujeme na vítězné vlně, doufejme, že to klukům vydrží.

FC Viktoria Mariánské Lázně
Stanislav Purkart, trenér: Byl to celkem vyrovnaný zápas, ve kterém rozhodla kvalita Červeného. Prakticky sám celé utkání rozhodl, když jeden gól dal a zbylé dva připravil. Upozorňovali jsme na něj, ale co je to platné... Druhý poločas byl z naší strany lepší, přidali jsme a získali jsme si převahu. Snížili jsme, ale to nám vydrželo jen dvě minuty, kdy soupeř odskočil o další gól a bylo rozhodnuto.



Sestavy


SK Rakovník
R. Zach [-] - R. Hamouz [-] , P. Duchoň [-] (22. T. Pucholt [-] ) , P. Besta [-] , J. Krupička [-] , P. Tvrz [-] , J. Čech [-] (75. V. Ferreira [-] ) , J. Severin [-] (81. T. Mates [-] ) , J. Červený [-] (87. M. Krupička [-] ) , J. Sklenka [-] , K. Vilímek [-] (89. F. Kalaš [-] )

FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Drahorád [-] , J. Blažek [-] , T. Šilhán [-] , M. Lorenz [-] (57. J. Lattisch [-] ) , P. Grambal [-] , M. Lukáš [-] , D. Pěček [-] (57. V. Dan [-] ) , M. Kravar [-] , P. Kořistka [-] (83. O. Parák [-] ) , D. Cinkanič [-]

ŽK: 5. P. Tvrz , 25. R. Hamouz , 48. J. Červený , 64. J. Sklenka - 29. P. Grambal , 41. M. Drahorád , 61. V. Dan , 61. M. Kravar , 61. J. Lattisch , 82. T. Šilhán .
Hráči zápasu: K. Vilímek , J. Červený , J. Severin .
Počet diváků: 181. Rozhodčí: Hodek Jakub - VOLF Michal, KASTL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Pešek

Expert: Tomáš Glogar
Tip experta: výhra domácích

Rakovník potvrdí formu z minulého týdne a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích