3:2p.
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 10:15

20.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rezerva Táborska se s Hořovickem rozešla smírně


Branky


26

Na hřiště druholigové rezervy zavítalo Hořovicko. Středočeši stejně jako domácí potřebovali bodovat. Zápas nabídl krásné branky. Nejprvě dvě po sobě jdoucí vsítil Schramhauser, po půl hodině hry bylo během dvou minut vyrovnáno. Zápas neměl ani po konci základní doby vítěze, a tak se šlo do penalt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas plný pěkných gólů

Hořovicko se po dlouhé cestě ztěží dostávalo do zápasu, čehož domácí rezerva využila. V 10. minutě se z pravé strany dostal přes hráče do vápna Pfeifer, naservíroval Schramhauserovi a ten prostřelil Grégra - 1:0. Srovnat mohl Mach, ale jeho nájezd zlikvidoval Zadražil. O čtyři minuty po úvodní brance to byl znovu Schramhauser, který se zpoza vápna prosadil po krásném voleji - 2:0.

 

Po dvou inkasovaných gólech se hosté probudili a začali být také nebezpeční. Převzali herní iniciativu a dostávali se do šancí. Mach ale při své další šanci neuspěl, Pyšek trefil jen tyč. Po půl hodině hry ale domácí ve vlastní šestnáctce zbytečně faulovali a z penalty se prosadil Krupička - 2:1. O minutu později byli příchozí diváci svědky vyrovnávací branky, když z pravé strany centroval Balvín a Březina využil dostatečného prostoru kolem sebe a trefil se pěkně z voleje - 2:2. První poločas tak skončil nerozhodně.

Druhý poločas gól nenabídl

Druhý poločas byl z obou stran opatrný. Po přestřelce z první půle nebylo k vidění příliš šancí a oba celky se soustředily, aby neudělaly zásadní chybu. Táborsko bylo více na míči, ale z herní převahy branka nepadla. Starosti hostující obraně dělal především čerstvý Bryanta. Zápas dospěl do penaltového rozstřelu, kde se dvakrát zaskvěl Zadražil, který navázal na dobrý výkon ze zápasu a rozhodl o plusovém bodu.



Ohlasy k zápasu


FC MAS Táborsko B
Petr Kolář, vedoucí týmu: Typicky remízový zápas. Chvíli jsme hráli my, poté zase soupeř. Druhý poločas jsme měli převahu a v penaltovém rozstřelu byli šťastnější. Hráči z A-týmu nám pomohli, ale často jsme to tahali až příliš do kuchyně. V brance nás držel Zadražil. Dva body bereme, teď musíme něco udělat v Rakovníku a poté i doma.

SK Hořovice
Jaroslav Kuchař, vedoucí týmu: Byla to pro nás dlouhá cesta. Uvažovali jsme, že bychom jeli den předem, ale půlka týmu nemohla. Věděli jsme, že to je pro Táborsko důležité utkání. Měli pět kluků z áčka a ten rozdíl mezi divizí a druhou ligu je hodně znát. Měli dobrý tým. My jsme měli špatný začátek, ale poté jsme dokázali během chvilky vyrovnat. Druhý poločas bylo Táborsko lepší. Penalty už jsou loterií. V pátek jedeme do Jindřichova Hradce, o den dříve, kde budeme chtít vyhrát.



Sestavy


FC MAS Táborsko B
A. Zadražil [-] - T. Kmeťo [-] , V. Gebert [-] , V. Šandera [-] , F. Radosta [-] (46. B. Baidoo [-] ) , J. Laszák [-] , P. Schramhauser [-] , P. Vandas [-] , L. Mikuláštík [-] , M. Kubec [-] (75. T. Postřihač [-] ) , L. Pfeifer [-]

SK Hořovice
D. Grégr [-] - T. Balvín [-] , J. Kuchař [-] , D. Klimeš [-] (69. T. Přibyl [-] ) , M. Šum [-] , J. Mach [-] , J. Pyšek [-] (90. R. Pešl [-] ) , V. Krupička [-] , T. Březina [-] (76. P. Borkovec [-] ) , T. Šmíd [-] , J. Machurka [-]

ŽK: 55. L. Mikuláštík - 24. T. Šmíd .
Hráči zápasu: A. Zadražil , P. Schramhauser , L. Pfeifer .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Tomáš Glogar
Tip experta: remíza

Tady cítím remízu. Táborsko bude tlačit, ale nakonec z toho bude jen bod.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích