2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

20.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čížová ztratila další body, tentokrát v Plzni


Branky


26

Čížová má úzký kádr a jak s oblibou říká trenér Zdeněk Staroba - jednou jí to musí dohnat. Doma to nevyšlo s Rakovníkem, nyní brala po vzájemném střetnutí dva body Doubravka. Pro plzeňský tým velmi důležité body, které budou hrát při konečném sčítání důležitou roli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Čížové

Do první půle vstoupila lépe Čížová, ale v mezihře se vyskytovalo velké množství nepřesností. I tak se ale dostávali jihočeši do šancí. Šlapák měl hned dvě, ale ani jednu nezužitkoval. Zahrádka šel ze strany sám na Maříka, ale taktéž neuspěl. Před domácím brankářem docházelo k závarům po standardních situacích, ale ani z těchto se hosté neprosadili.

 

Jediná branka prvního poločasu přišla ve 25. minutě, když se po rohovém kopu Lukeše na zadní tyči prosadil Zahrádka - 0:1. Doubravka si vyložené šance nevytvořila a spíše čelila nájezdům soupeře. Čížová mohla přidat i další branky, ale finální fáze postrádala přesnost. Do druhého poločasu tak šli domácí s jednogólovým mankem.

Šťastná ruka trenéra Šimra

Do druhé půle vstoupili domácí lépe a i se po celý poločas prezentovali dobrou hrou. Čížová těžila především z brejků, ale v tomto zápase se krajním hráčům příliš nedařilo. Tyto akce končily většinou již v zárodku, a tak byl prostor pro druhou stranu. Plzeňský celek zachytával ztracené míče soupeře a také podnikal protiútoky.

 

Dlouho ale Čížová držela své vedení. Šlapák se dostával do pozice, kdy mohl připravit nadějnou zpětnou přihrávku, ale situace neřešil nejlépe. Jelikož se hosté k další brance neměli, tak to na sebe vzali domácí. V 76. minutě obdržel mezi malé vápno a penaltu centr střídající Petrželka a s pomocí tyče srovnal - 1:1. Po dvou minutách pobytu na hřišti tak zaznamenal veledůležitý gól, který poslal zápas do penalt.

 

V loterii jako jediný exekutor selhal gólman Novák, a tak plusový bod zůstal doma.



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Jaromír Šimr, trenér: Předvedli jsme dobrý výkon a zaslouženě vyhráli. Dva body jsou pro nás zlaté. Poztráceli jsme jich už dost a budu rád, když v těchto výkonech budeme pokračovat. Zejména druhý poločas se nám povedl.

TJ Sokol Čížová
Zdeněk Staroba, trenér: Zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním jsme byli lepší my, mohli jsme vést i větším rozdílem. Druhý poločas patřil Doubravce, která nás zatlačila, ale gólové šance si moc nevytvářela. Ze dvou takových dala jednu branku. My jsme dělali chyby v přechodové fázi, kdy jsme odevzdávali míč soupeři a ten chodil do brejků. S naší kvalitou jsme měli vytěžit více, ale v koncovce jsme byli špatní. Knakal dokázal eliminovat Jirouše a v kontextu je remíza zasloužená.



Sestavy


SK Senco Doubravka
R. Mařík [-] - D. Künstner [-] , J. Trojanec [-] (74. P. Petrželka [-] ) , M. Ungr [-] , M. Bartůněk [-] , L. Roubal [-] , J. Štěrba [-] (63. M. Patrovský [-] ) , D. Novák [-] , B. Shklyarskyy [-] (79. J. Motl [-] ) , P. Krejčí [-] , P. Knakal [-]

TJ Sokol Čížová
J. Novák [-] - M. Jirouš [-] , J. Lukeš [-] , M. Šlapák [-] , I. Krasnyanyk [-] , P. Janda [-] , O. Gregor [-] , M. Rozhoň [-] , R. Zahrádka [-] , R. Nečas [-] (21. M. Kočí [-] ) , D. Novák [-] (46. M. Gregor [-] )

ŽK: 63. M. Jirouš .
Hráči zápasu: P. Petrželka - P. Janda .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Nejedlý Tomáš - HURYCH Jan, ŠLAJS Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Tomáš Glogar
Tip experta: výhra hostů

Čížová bude chtít napravit zaváhání s Rakovníkem.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích