Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 10:15

20.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dobříš to se záchranou myslí vážně, v Přešticích to jen těsně nevyšlo


Branky


26

Fotbalisté MFK se zvedají. Na jaře bodují a daleko k tomu neměli ani v Přešticích. Domácí se pohybují v lepším středu tabulky a soupeře ze středočeského kraje chtěli porazit. Dobříš byla do poslední minuty ve hře, byť se musela obejít bez dvou největších opor - Dorta a Maryšky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Petra

Lepší start do zápasu si Přeštice nemohly přát. Hned v 1. minutě vyslal Mudra přesnou přihrávkou Petra a ten bezchybně zakončil - 1:0. Další šance byla opět na domácí straně, ale Sýkora svou hlavičkou Webera nepřekonal. Dobříš se ze své první šance hned prosadila. Šebek postupoval k vápnu a byl faulován. Z hranice dvaceti metrů se sám postavil k přímému kopu a srovnal - 1:1.

 

Přeštice byly na hřišti pánem a měly převahu. Dobře zahrávané standardní situace Blahoudkem ale sbírala hostující defenziva nebo brankář Weber. Byť domácí tlačili, udeřilo na druhé straně. Ve 28. minutě poslal do ohně míč ze své vlastní poloviny Talůžek. Šebek prodloužil kulatý nesmysl do šestnáctky, kde svedl souboj brankář Růžička s V. Šrainem. Odražený míč skončil u Kozohorského, který poslal MFK do vedení - 1:2.

 

Náskok Dobříše netrval dlouho. Krátce po půl hodině hry chybovala hostující defenziva, Kulhánek posunul míč na Mudru a ten mířil přesně k tyči - 2:2. Na druhé straně to zkoušel z dálky Šebek, ale vysunutého Růžičku nepřekonal. Závěr poločasu patřil Weberovi, který musel spolu s obránci zasahovat před Suchým. První poločas tak neměl vítěze.

Rozhodla penalta

Druhý poločas krátce po svém začátku přinesl penaltu. Kozohorský se dle sudího Teubera dopustil nedovoleného zákroku na Přibáně a míč si na vzdálenost jedenácti metrů postavil střídající Růžička. Domácí fotbalista unesl tíhu okamžiku a poslal svůj tým do vedení - 3:2. Dobříš ale nebalila zbraně. Po standardce V. Šraina hlavičkoval Talůžek, ale Růžička si s jeho pokusem poradil. Z další standardky téhož hráče byla hlavička Pokorného nepřesná. V další nadějné pozici přehazoval Masopust domácího brankáře, ale taktéž neúspěšně.

 

Na druhé straně měl co dělat Weber, aby vytěsnil přímý kop Blahoudka. Čas plynul a hostující MFK soustředilo veškeré síly do útoku. Z tlaku ale byla ojediněla šance, kdy po centru V. Šraina nedosáhl na míč Procházka. Uklidňující branku mohl v samém závěru přidat Suchý, ale minul zařízení. Dobříš tak přes absenci svých opor podala dobrý a snaživý výkon, na body to ale nestačilo.

 

Galerie od Heleny Fabiánové.

 

Zdroj: Radim Weber, upraveno redaktorem

 

 



Sestavy


FK ROBSTAV
L. Růžička [-] - J. Kulhánek [-] , L. Mudra [-] , T. Přibáň [-] (84. J. Milota [-] ) , J. Petr [-] (65. J. Bešta [-] ) , T. Skála [-] , Z. Sýkora [-] (73. J. Peterka [-] ) , T. Kristl [-] (46. M. Růžička [-] ) , I. Blahoudek [-] , S. Staněk [-] , M. Suchý [-]

MFK Dobříš
R. Weber [-] - R. Procházka [-] , R. Talůžek [-] , J. Horáček [-] (74. A. Petrlík [-] ) , P. Masopust [-] (79. J. Karas [-] ) , P. Kozohorský [-] - V. Šrain [-] , P. Junek [-] , O. Puchmajer [-] , D. Pokorný [-] - T. Šebek [-] (79. A. Matějů [-] ) -

ŽK: 36. T. Přibáň - 43. P. Junek , 74. T. Šebek .
Hráči zápasu: I. Blahoudek - R. Talůžek , V. Šrain .
Počet diváků: 141. Rozhodčí: Teuber Ivan - KRUPKA Pavel, KŘÍŽ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Pešek

Expert: Tomáš Glogar
Tip experta: výhra domácích

Dobříš bude kousat, ale věřím, že to Přeštice doma zvládnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích