5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 10:15

20.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jindřichův Hradec si z metropole odvezl pět kusů


Branky


18. Š. Zahálka , 55. Š. Zahálka (p.) , 56. J. Michálek , 68. Š. Zahálka (p.) , 89. J. Panýrek
26

Při pohledu na tabulky byl favorit zápasu zřejmý. Každý zápas je ale jiný a Jindřichův Hradec nejel do Prahy odevzdat kůži zadarmo. První poločas odehrál slušně, bohužel pro něj v tom druhém dominovala Admira, která si s chutí zastřílela a potvrdila svou pozici v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Počáteční nápor Admiry

Jindřichův Hradec vsadil na defenzivnější taktiku, proti Admiře hrát útočný fotbal vyžaduje kapku odvahy. Pražané na svého soka vlétli a ovládli začátek zápasu. Vytvářeli si také velké šance, ale neproměňovali. Majer nepřekonal Hulíka z malého vápna, Zahálkovo zakončení zastavila hradba těl, Michálek šel sám na brankáře, ale Hulík se překonat nenechal. Když už byl překonán Martinicem, tak jej na brankové čáře zastoupil obránce. Ani další šance Majera gólem neskončila, to když zkoušel chytrý lob, ale s brankářem přestřelil i zařízení.

 

Síť se přeci jen rozvlnila, ale Horákovi byl odmáván ofsajd. Fric ve své šanci také mířil nepřesně. Střeleckou smůlu a dobře chytajícího Hulíka prolomil až Zahálka. Ten v 18. minutě využil nahrávky Michálka a propálil vše, co mu stálo v cestě a míč cvakl o břevno do branky - 1:0. Vstřelenou brankou aktivita Admiry opadla a hrál se vyrovnaný fotbal. Šance tak přicházely i na druhé straně. Votava z levé strany mířil do Jungra, v další šanci Kučera zprava pálil mimo. Dobře to zkoušel i Toman zpoza vápna, ale Jungr se překonat nenechal.

Na hřišti jeden tým

Druhý poločas nabídl hned velkou šanci na vyrovnání, ale Jungr své zaváhání, kdy trefil při rozehrávce útočníka, napravil a z následné dorážky taktéž nic nebylo. V 55. minutě přišel uklidňující gól. Michálek šel sám na Hulíka a ten jej fauloval. Penaltu si vzal Zahálka a nemýlil se - 2:0. Hned o minutu později padl další gól. Centrovaný míč z levé strany uklidil hlavou Michálek - 3:0.

 

Ojedinělou šancí hostí byl střelecký pokus Tomana, ale Jungra o čisté konto nepřipravil. Po hodině hry odpískal sudí Melničuk druhý pokutový kop a opět pro domácí. Douděra šel sám na Hulíka a byl stažen. Opět Zahálka, tentokrát druhý roh branky - 4:0. Defenzivní řada jihočechů se rozsypala a bylo to znát. Admira mohla přidat i další góly, ale na ten poslední se čekalo až do samotného konce, kdy se trefil Panýrek - 5:0. Ten mohl přidat i svůj druhý gól, ale Zahálkovo vybídnutí vyslal nad branku.

 

Galerie od Michala Jalovce.



Ohlasy k zápasu


FK Admira Praha
František Peřina, trenér: Jindřichův Hradec k nám nepřijel útočit, s čímž jsme počítali. Vstup do zápasu jsme měli dobrý, prvních dvacet minut jsme si vytvořili tlak a z něj spousty šancí. Hodně jsme jich ale neproměnili, dokud nepropálil vše před sebou stojící Zahálka. Pak jsme ale vypnuli a hra se vyrovnala. V šatně jsme si něco řekli a hned ze začátku druhé půle jsme mohli po chybě Jungra inkasovat, ale naštěstí ji napravil. Z protiútoku jsme se hned prosadili a poté jsme zápas dovedli do vítězného konec a s chutí si zastříleli. Soupeř nás trochu zklamal, mohli jsme vyhrát daleko více.

FK Jindřichův Hradec 1910
Marek Černoch, trenér: Už jen při pohledu na skóre je vidět rozdíl v kvalitě, což domácí tímto výsledkem potvrdili. V prvním poločase jsme hráli dobře, kluci plnili taktické pokyny. Otevřený fotbal jsme s Admirou hrát nechtěli. Měli jsme i šance, ale neproměňovali jsme. Poté se nám rozpadla obrana a byli jsme nuceni udělat několik změn, což bylo zásadní. Admira poté úřadovala a v klidu zápas dohrála.



Sestavy


FK Admira Praha
M. Jungr [-] - M. Horák [-] (40. M. Douděra [-] ) , J. Martinic [-] , O. Vosický [-] , A. Čížek [-] , D. Křížek [-] - M. Fric [-] , T. Majer [-] (66. J. Panýrek [-] ) , M. Čácha [-] (70. J. Štefan [-] ) - J. Michálek [-] (60. T. Pavlata [-] ) , Š. Zahálka [-] -

FK Jindřichův Hradec 1910
J. Hulík [-] - P. Řehoř [-] (21. L. Králíček [-] ) , M. Toman [-] , R. Tomek [-] , V. Kučera [-] , J. Chalupský [-] (72. F. Waník [-] ) , I. Lukoki [-] , F. Votava [-] , O. Blažek [-] , V. Kněžínek [-] (46. M. Janák [-] ) , A. Gueye [-]

ŽK: 49. M. Čácha - 54. J. Hulík .
Hráči zápasu: Š. Zahálka , M. Fric - A. Gueye .
Počet diváků: 235. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - AUBRECHT Jan, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Tomáš Glogar
Tip experta: výhra domácích

Admira udělá další krok k postupu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích