0:1
(0:0)
76. M. Janda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 10:30

19.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jindřichův Hradec padl, Klatovy vysvobodila standardka


Branky


76. M. Janda
26

Jindřichův Hradec se nachází ve spodu tabulky a řeší záchranářské problémy. Klatovy mají soutěž výborně rozjetou, a tak mohou hrát s klidem na kopačkách. Domácí ukázali, jak se o záchranu nehraje a i přesto živili dlouho naději na bodový zisk. Ta se nakonec rozplynula.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klatovy pálily šance

Klatovy do zápasu vstoupily lépe a držely míč. Byli to právě hosté, kteří diktovali tempo hry, které ovšem na divizní poměry něco chybělo. Uplynulo sotva čtvrt hodiny, kdy Hulík neudržel míč v rukavicích, ten mu vypadl a Mészáros odmítl stoprocentní šanci. Další šance opět pro hosty, Bálek s Krásným postupovali dva na jednoho, ale také bez gólového efektu.

 

Jindřichův Hradec hrál mdle, nic vážného si nevytvořil a čelil tak tlaku klatovských fotbalistů. Blízko ke gólu měl po půl hodině hry Tříska, který si našel špatně odehraný míč. Lobem ho chtěl poslat do odkryté branky, což by se mu povedlo, ale nesměl by na poslední chvíli zasáhnout obránce. První poločas tak branku nenabídl.

Rozhodnutí po rohu

Ani druhý poločas, kterému předcházelo utkání mladičkých fotbalistů, nenabídl po fotbalové stránce žádnou super podívanou. Nabídl ale gól, na který se čekalo do 76. minuty, kdy se prosadil po rohovém kopu Janda - 0:1. Kapitán hostí tak potrestal domácí pasivitu. Od další inkasované branky zachránil brankář Hulík, když si připsal perfektní zákrok proti střele Pavlíka ze střední vzdálenosti. Jindřichův Hradec si za celé utkání nevytvořil nic vážnějšího a když už něco před Rojíkem bylo, spolehlivě si s tím klatovský brankář poradil. Domácí tak odevzdali všechny body soupeři.

 

Na zápase fotil Stanislav Hladík.



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910
Marek Černoch, trenér: "Nehráli jsme dobře, nejsem vůbec spokojen. Je to zklamání, šance jsme vyložené neměli, o záchranu a ještě k tomu doma se hraje jinak, tohle bylo hodně málo. Celkově to byl na divizi řekl bych fotbal nevalné úrovně. Hosté si výhru zasloužili, byli aktivnější a dominantnější. Z jednoho přímého kopu pak převrhli misku vah na svou stranu."

SK Klatovy 1898
Michal Čadek, trenér: "Do JH jsme jeli odčinit prohru s Hořovickem. Měli jsme sice převahu, ale proměňování šancí je pro nás bez Krejčího potíž. Dnes by se dalo říci, že jsme se k vítězství protrápili a to po rohu, když se prosadil Janda. Máme tři body, to se počítá a těšíme se na Beroun."



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
J. Hulík [-] - P. Řehoř [-] , M. Janák [-] , M. Völfel [-] (82. V. Kněžínek [-] ) , M. Toman [-] , R. Tomek [-] , L. Králíček [-] (46. V. Kučera [-] ) , J. Chalupský [-] (64. O. Blažek [-] ) , I. Lukoki [-] , F. Votava [-] , A. Gueye [-]

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - L. Bálek [-] (68. F. Diviš [-] ) , M. Lukeš [-] (90. J. Bošek [-] ) , K. Pavlík [-] , D. Dolanský [-] , M. Mészáros [-] (59. P. Kotrba [-] ) , M. Janda [-] , L. Krásný [-] (62. J. Sojka [-] ) , D. Tříska [-] (86. M. Marek [-] ) , D. Žáček [-] , T. Jůda [-]

ŽK: 60. M. Toman .
Hráči zápasu: D. Tříska .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Dohnal Lukáš - MATOUŠEK Lukáš, HÁDEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Jakub Lattisch
Tip experta: výhra hostů

Klatovy budou úspěšné a napraví tak domácí klopýtnutí s Hořovickem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů