J. Mach 58.
V. Krupička 73. (p.)
2:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 16:30

19.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hořovicko se nepoložilo, obrat s Admirou ale nedotáhlo


Branky


58. J. Mach , 73. V. Krupička (p.) - 3. J. Michálek , 17. Š. Zahálka (p.) , 53. M. Horák , 89. Š. Zahálka
26

Lídr soutěže zavítal na půdu do Hořovic, kde nebylo hřiště úplně v top stavu. To mohlo nahrávat domácím, kteří jsou na své prostředí zvyklí a právě Admira si zakládá na kombinačním fotbale. Pražané šli do vedení, Hořovicko ale stahovalo a nebylo daleko od vyrovnání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení Admiry

Admira do zápasu vstoupila dobře a hned ve 3. minutě šla na hrbolatém hřišti do vedení. Zahálka od postranní lajny nedaleko poloviny hřiště nacentroval na zadní tyč, kde hlavičkoval Martinic. Jeho pokus vyrazil Bébr pouze na kopačku Michálka, který neměl problém vsítit - 0:1. Pražané jako by byli na hřišti doma. Bylo jich plné hřiště, napadali a soupeře k ničemu nepustili.

 

Běžela 17. minuta a v šestnáctce byl nedovoleně zastaven střelec první branky Michálek. Naskytnutou penaltu vzal na sebe Zahálka a nemýlil se - 0:2. Lodivod domácích Pavel Novotný připravil ve 26. minutě hned dvojí střídání. Hořovicko hrálo více ofenzivněji, ale vážnější šanci nemělo, a tak odcházelo do kabin s dvoubrankovým mankem.

Hořovicko kousalo

Jestli domácí chtěl zápas otočit, tak měli začít úplně jinak. V 53. minutě udeřil po rohovém kopu z náběhu hlavou Horák - 0:3. Ani tento gól Hořovicko nepoložil, neboť po pěti minutách obral váhajícího Kurka u lajny Mach a nádherně šajtlí obstřelil Jungra - 1:3. Hořovicko se dostávalo často k odraženým míčům z vápna, ale zakončení byla buď zblokována nebo mířila mimo.

 

Velkou nadějí na zvrat v zápase byla odpískaná penalta, kterou si vzal na sebe Krupička. Unesl tíhu okamžiku a dostal výsledek na rozdíl jedné branky - 2:3. Admira se po inkasované brance musela soustředit na defenzivu. Čas hostujícímu celku příliš neutíkal, zato domácím jednou tolik. Hořovicko se snažilo, vrhlo všechny síly vpřed, ale kýžený vyrovnávací gól nevsítilo. Naopak do otevřené obrany udělal tečku za zápasem Zahálka, který potrestal nedorozumění mezi Machurkou a Bébrem - 2:4.

 

Galerie od Michala Jalovce.



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Jaroslav Kuchař, vedoucí týmu: "My jsme se z Admiry podělali. Hned na začátku Mach neobsadil hráče a prohrávali jsme. Další gól jsme dostali z penalty. Na lavičce jsme trnuli. Trenér pak udělal dvojístřídání a pomohlo to. O poločas jsme si něco řekli a zvedlo se to. Bohužel přišel třetí gól z rohu. My jsme se ale nepoložili a dali dva rychlé góly. Když jsme chtěli zápas zlomit a vyrovnat, tak se Machurka nedohodl s brankářem a Zahálka pohodlně uklízel. Řekl bych, že to byl vyrovnaný zápas. Teď budeme chtít ze dvou utkání udělat alespoň čtyři body, ideálně tři hned s Táborskem."

FK Admira Praha
František Peřina, trenér: "Do zápasu jsme vstoupili dobře, ale hrálo se na hodně hrbolatém terénu, a tak nám vázla kombinace. Museli jsme hru zjednodušit. Hned na začátku jsme šli do rychlého vedení. První poločas jsme byli lepší a soupeř hned během něho dvakrát střídal, což je nezvyklé, žádnou šanci si nevytvořil i díky našemu aktivnímu presinku. Z penalty jsme přidali další gól. Soupeř přešel na hru se třemi útočníky, nakopával a my jsme znervózněli. Z rohu se nám podařilo skóre navýšit. Po individuální chybě Hořovicko a poté z penalty ale snížilo, hrálo důrazně a vytvořilo si tlak. My jsme tam měli desetiminutovku, kdy jsme jen bránili. Na hrot jsme vysunuli Zahálku, aby držel míč. Soupeř to otevřel a my jsme v závěru do otevřené obrany přidali uklidňující gól."



Sestavy


SK Hořovice
M. Bébr [-] - J. Andrle [-] (26. D. Klimeš [-] ) , J. Kuchař [-] , T. Přibyl [-] (26. P. Borkovec [-] ) , M. Šum [-] , J. Mach [-] , J. Pyšek [-] , V. Krupička [-] , T. Březina [-] (64. M. Anýž [-] ) , T. Šmíd [-] , J. Machurka [-]

FK Admira Praha
M. Jungr [-] - J. Martinic [-] (89. O. Herc [-] ) , M. Horák [-] , D. Křížek [-] , A. Čížek [-] , O. Vosický [-] - T. Majer [-] (66. M. Douděra [-] ) , M. Čácha [-] (85. J. Štefan [-] ) , J. Kurek [-] (73. M. Fric [-] ) - J. Michálek [-] (69. J. Lupínek [-] ) , Š. Zahálka [-] -

ŽK: 80. T. Šmíd .
Hráči zápasu: Š. Zahálka , J. Michálek , M. Čácha .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - CIHLÁŘ Jan, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Jakub Lattisch
Tip experta: výhra hostů

Hořovicko umí překvapit, ale favorizovaná Admira neztratí.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů