0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 13:30

19.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rakovník překvapivě zvítězil v Čížové


Branky


28. P. Duchoň , 74. P. Tvrz
26

Zkušenému celku z Čížové se výsledkově daří a svou sérii mohl prodloužit doma s Rakovníkem. Hostující SK ale nesložilo zbraně a chtěl překvapit. V čele s výborně chytajícím Zachem se mu to také povedlo a byť v utkání Rakovník neměl více ze hry, tlak domácích přečkal a dvakrát udeřil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zach vychytal exslávistu

Domácí od počátku potvrzovali roli favorita a v začátku utkání si vytvořili velký tlak. Přesto to byl Rakovník, který šel po Severinově dorážce do vedení, ale nahrávající Krupička byl v ofsajdu, a tak branka neplatila. Ve 20. minutě po souboji Nečase s Razímem zůstal domácí Nečas na zemi a Čízová kopala pokutový kop. Exslávista Janda však nepřekonal Zacha v brance, který pokutový kop vykopl nohou a stav zůstal nezměněn.

 

Hosté se dostali k rohovému kopu a tyto situace jsou dlouhodobě jejich velkou zbraní, což potvrdil ve 28. minutě hlavičkující Duchoň - 0:1. Po této brance se hra vyrovnala a hrál se tvrdý zápas mezi vápny ve vysokém tempu, ale další branka už nepadla.

Čížova vyšla naprázdno

Druhý poločas začal stejně jako skončil první. Domácí hráli s míčem u nohy, ale hosté hráli velmi důrazně a bojovali ze všech sil proti silnému soupeři. Druhou branku mohl vstřelit Krupička, ale těsně před Novákem si ukopl míč. Domácí posílali do vápna hostů řadu míčů, kde ovšem kralovala stoperská dvojice Besta - Duchoň. V 74. minutě se hosté dostali do situace 3 na 3 a Sklenka optimálně našel P. Tvrze, který střelou z první zamířil přesně k zadní tyči - 0:2.

 

Velký šok pro Čížovou, přesto se postupně dostávala do velkého tlaku, který vyústil brankou, ale podobně jako na začátku utkání pro hosty, tak ani nyní pro ofsajd nebyla uznána. A když další zakončení domácích skončilo na břevně Zachovy branky, tak rakovnický brankář udržel druhé čisté konto v řadě a všechny tři body překvapivě mířily do Rakovníka.

 

Galerie od Jana Škrleho.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čížová
Zdeněk Staroba, trenér: "Nastoupili jsme ve stejné sestavě jako v Mariánkách. Ve středu hráli mladí Gregorové, Jirouše jsme nechali ještě odpočívat a vůbec jsme měli lavičku nabitou zkušenostmi. Začátek přinesl naše dvě velké šance, které jsme neproměnili. Soupeř byl silově a kondičně připraven, což jsme věděli. Ve druhé půli jsme dostali z ojedinělé šance z brejku druhý gól. K soupeři se přiklonilo štěstí, ale to k tomu patří. Nejsme kapela, abychom pořád vyhrávali."

SK Rakovník
Marek Tvrz, předseda klubu: "Mimořádně cenné vítězství. Zach chytil penaltu a přečkali jsme tlak soupeře. Po standardce šli do vedení a kluci bojovali ze všech sil a v druhém poločase jsme vstřelili po brejku druhý gól. Všichni zaslouží obrovské poděkování za mimořádný výkon."



Sestavy


TJ Sokol Čížová
J. Novák [-] - M. Gregor [-] (46. M. Polodna [-] ) , J. Lukeš [-] , M. Šlapák [-] , P. Janda [-] , D. Novák [-] , O. Gregor [-] (76. D. Chytrý [-] ) , M. Rozhoň [-] , R. Zahrádka [-] , R. Nečas [-] , I. Krasnyanyk [-] (64. M. Kočí [-] )

SK Rakovník
R. Zach [-] - J. Razím [-] , P. Duchoň [-] , J. Krupička [-] , P. Besta [-] , M. Krupička [-] (67. K. Vilímek [-] ) , J. Severin [-] (86. V. Ferreira [-] ) , J. Červený [-] , J. Sklenka [-] , R. Hamouz [-] , P. Tvrz [-] (14. F. Kabeš [-] )

ŽK: 43. R. Nečas - 7. R. Hamouz , 69. J. Červený .
Hráči zápasu: P. Duchoň , R. Zach .
Počet diváků: 147. Rozhodčí: Šlapák František - ŠTRINCL Pavel, DUDA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Jakub Lattisch
Tip experta: výhra domácích

Čížová ukázala svou kvalitu, tady si myslím je jasno.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích