J. Sklenka 24. (p.)
J. Sklenka 84.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

18.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Výhru Rakovníka řídil dvěma góly Sklenka


Branky


24. J. Sklenka (p.) , 84. J. Sklenka
27

Souboj týmů ze středu tabulky. Do Rakovníka zajížděl Tachov, který se po dobrém podzimu musel vypořádat s odchodem několika hráčů. To domácí celek zůstal neměnný. SK svého soupeře k ničemu nepustilo a zaslouženě si tak připsalo plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha SKR

Od začátku utkání byla patrná převaha domácích, kteří hrozili ze standardek. Z těch ale kýžená branka nepadla. Do slibné šance v 15. minutě mířil Červený, ale byl faulován Tušlem, který viděl hodně tmavě žlutý kartónek. Další únik Červeného skončil penaltou. Tu si vzal na sebe Sklenka a nemýlil se - 1:0.

 

Krátce před půl hodinou hry měli ojedinělou šanci i hosté, ale centr na zadní tyč nedokázal Čížek usměrnit dle svých představ. Zbytek poločasu patřil rakovnickému SK. Nejprve našel Červený přesně Severina, který z úrovně malého vápna trefil pouze Valeše. Sám Červený se také mohl zapsat mezi střelce, ale po přiťuknutí od Severina mířil nad.

Tachov odpadl

Po pár minutách druhé půle opět zafungovala spolupráce Sklenky a Červeného. Tito dva nerozluční parťáci již od mládežnických let byli největší hrozbou pro hráče v červených dresech. Prvně jmenovaný vysunul svého spoluhráče mezi obránce, ten obešel brankáře Valeše, ale radost mu zhatil navrátivší se obránce, který druhé brance zamezil. V další příležitosti se role obrátily a po Sklenkově zakončení se zaskvěl Valeš.

 

Tachov byl celý druhý poločas pod tlakem a sám si nic nevytvořil. Jen díky skvělému Valešovi se skóre neměnilo, když opět vychytal Červeného a následné dorážce Pucholta zabránila obrana. Domácí fotbalisté si nechali druhou branku do poslední desetiminutovky. Jednoduchá a efektivní akce. Tvrz vystihl přihrávku na půli hřiště a ihned posunul na Severina. Ten vyslal křížný míč na Červeného, kterému neunikl náběh Sklenky. Jako na zlatém podnose dostal míč rakovnický středopolař a umístil jej přesně k tyči - 2:0.



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník
Marek Tvrz, předseda klubu: "Jsme rádi za tři body. Tachov na podzim byl velmi dobrý, ale v zimě došlo k obměně kádru a nevěděli jsme, co od Tachova čekat. V utkání jsme měli mnoho šancí a vítězství mělo být vyšší. Ale důležité jsou tři body. Kluci zaslouží pochvalu za obrovskou vůli po třech bodech."

FK Tachov
Milan Braun, záložník: "Nehodnotí se to vůbec dobře, protože nám toho v zápase moc nevyšlo. Přijeli jsme do Rakovníka s tím, že si chceme odvézt nějaké body. Ale jako bychom se báli hrát. Moc rychle jsme se přizpůsobyli domácím, kteří byli v útoku nebezpeční. Nezachytávali jsme jejich brejkové situace, ztráceli hrozně jednoduchých míčů, což nás trápí celou zimu. A mimo tyčky z prvního poločasu jsme si nevypracovali žádnou vyloženou šanci. Nedáváme góly a to je náš kámen úrazu. Domácí zaslouženě vyhráli, měli tam ješte 3-4 další stoprocentní šance, kdy náš stoper to vykopával z brankové čáry. Musíme si to rozebrat a hrát svůj fotbal."



Sestavy


SK Rakovník
R. Zach [-] - J. Razím [-] , P. Duchoň [-] , J. Krupička [-] , P. Besta [-] , J. Červený [-] (89. D. Holub [-] ) , T. Pucholt [-] (79. P. Tvrz [-] ) , J. Sklenka [-] , J. Čech [-] (66. K. Vilímek [-] ) , R. Hamouz [-] , J. Severin [-] (85. M. Krupička [-] )

FK Tachov
O. Valeš [-] - M. Folejtar [-] , L. Čížek [-] (68. M. Nemeš [-] ) , L. Tušl [-] , P. Vyleta [-] , M. Braun [-] , T. Habart [-] , P. Kořínek [-] , M. Šácha [-] (73. D. Faber [-] ) , M. Ruda [-] , L. Bydžovský [-]

ŽK: 15. L. Tušl , 76. M. Folejtar .
Hráči zápasu: J. Sklenka , J. Červený .
Počet diváků: 191. Rozhodčí: Nehasil Lukáš - ŠTĚRBA Václav, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Pešek

Expert: Ihor Krasnyanyk
Tip experta: remíza

Potkají se týmy ze středu tabulky, vidím to nerozhodně.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích