0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

18.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čížová hladce zvítězila v Mariánkách


Branky


30. P. Janda , 75. R. Nečas
26

Čížová jako vždy řešila absence klíčových hráčů. Janda už byl do utkání připravený, nyní ale nemohl naskočit Polodna s Jiroušem. Zejména absenci vytáhlého útočníka mohli využít domácí, kteří se pohybují v klidném středu tabulky. Dosud na jaře neporažené Mariánky neodehrály příliš dobrý zápas a soupeři tak darovaly vcelku snadné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti byl jeden tým

Od samého začátku působili domácí nevýrazným dojmem. Jakoby se nemohli dostat do hry. Míč držela převážně Čížová, která diktovala tempo hry. První vážnou šancí Mariánek měl Lattisch, který postupoval z levé strany a minul branku. V zápětí na druhé straně odcentroval Lukeš od lajny míč do vápna, kde si jej našel Janda a parádní hlavičkou otevřel skóre zápasu - 0:1. V závěru poločasu měl dobrou příležitost Šlapák, ale volej uvnitř vápna poslal jen do Štrunce.

Čížová své vedení navýšila

Druhý poločas nabídl stejný průběh. Mariánské Lázně si opět vypracovaly jednu ojedinělou šanci, když odražený míč po rohovém kopu opět nedokázal usměrnit mezi tři tyče Lattisch. Na druhé straně dával Nečas pod sebe do vápna, ale nikdo z jeho spoluhráčů nedokázal k míči najít tu správnou cestu. Čížová hrozila i nadále, zprava to často zkoušel Krasnyanyk, ale z jeho centrů nic nebylo.

 

V 75. minutě potrestali hosté pasivitu domácích a udeřili podruhé. Janda postupoval k vápnu a byl nedovoleně zastaven. Přímý kop z dobré vzdálenosti si vzal na sebe kapitán Nečas. Jeho střela kolem zdi na stranu brankáře Štrunce skončila v síti - 0:2. Hosté si zápas pohlídali, Mariánky se k závěrečnému vzdoru neměly, a tak tři body putovaly do Čížové.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Stanislav Purkart, trenér: "Žádná velká fantazie to nebyla. První dvacetiminutovku jsme zaspali, soupeř byl lepší a my se nemohli dostat do zápasu. Nevytvořili jsme si ani žádné šance. Čížová byla lepší a zlobil nás především Janda s Lukešem. My jsme svou šanci neproměnili a hned poté jsme inkasovali. Poločas se dohrával v útlumu, celkově to byl spíše boj. Ve druhé půli se navázalo na tu první, nehrál se nic moc fotbal. Po druhém inkasovaném gólu se zápas pouze dohrával, my jsme neměli sílu na vzdor."

TJ Sokol Čížová
Zdeněk Staroba, trenér: "Vyhráli jsme zaslouženě. Soupeř jestli vystřelil jednou na branku. Oba poločasy bych řekl, že jsme měli pod kontrolou a měli jsme i více ze hry. Utkání jsme zvládli překvapivě až příliš snadno. Hráli jsme prakticky bez možnosti střídání v jedenácti lidech. Byl to kolektivný výkon, jsem spokojený. Jako vždy mám obavy s počtem hráčů, ale to budu mít vždycky. Naštěstí vždy když nastoupíme, tak je tam kvalita znát."



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
V. Štrunc [-] - M. Drahorád [-] , D. Pěček [-] (86. V. Tyml [-] ) , M. Kravar [-] , D. Cinkanič [-] , M. Lukáš [-] , P. Grambal [-] , M. Stehlík [-] (46. T. Šilhán [-] ) , Z. Štěpán [-] (77. O. Parák [-] ) , J. Blažek [-] , J. Lattisch [-]

TJ Sokol Čížová
J. Novák [-] - J. Lukeš [-] , M. Šlapák [-] , I. Krasnyanyk [-] , D. Novák [-] , O. Gregor [-] , M. Rozhoň [-] , R. Zahrádka [-] , R. Nečas [-] , M. Gregor [-] , P. Janda [-]

ŽK: 50. M. Drahorád , 75. D. Pěček - 77. M. Rozhoň , 83. I. Krasnyanyk .
Hráči zápasu: J. Lukeš , M. Rozhoň , P. Janda .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Šlajs Jakub - HODEK Jakub, ŠTĚRBA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Pešek

Expert: Ihor Krasnyanyk
Tip experta: výhra hostů

Bude to těžký zápas. Petr Janda se vrací po zranění, naše útočná síla se ukáže.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza