M. Ungr 74.
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

18.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobříš udělala velký krok k záchraně, Maryška dvěma góly rozhodl


Branky


27

Záchranářský souboj byl k vidění v Plzni, kde místní Doubravka přivítala na svém hřišti Dobříš. Domácí byli v tabulce lépe postaveni, na středočeský klub měli náskok pěti bodů. Ten chtěli navýšit, ale naopak Dobříš ho chtěla stáhnout a odlepit se od samého dna tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké dvougólové vedení

První gól na sebe nenechal vůbec dlouho čekat. Junek našel centrem Maryšku a ten efektivně překonal Maříka - 0:1. Hostující útočník se dral i za dalším gólem, ale jeho radost mu pokazil navrátivší se obránce Brož. V 11. minutě udělal obrovskou chybu Mařík, kterému Maryška sebral z nohy míč a pohodlně skóroval podruhé - 0:2. Doubravku probudil až tento gól a byla více ve hře. Únik Ungra musel zastavovat Procházka.

 

Na druhé straně centroval Puchmajer a hlavičku Šebka vytáhl Mařík na rohový kop. Domácí brankář si neodpustil další chybičku, když ho o míč podobně jako u druhé branky obral o míč J. Šrain. Ten následně hledal Dorta, ale ten byl dobře zablokován. Za Doubravku opět pozlobil Jungr. Ten se hnal na Jechorta, který jeho střelu vyrazil. Z dorážky zachránil Dobříš navrátivší se Procházka.

 

V závěru poločasu se vystřídala šance na obou stranách. Nejprve po centru Junka mířil těsně vedle hlavou Šebek a na opačné polovině hřiště to zkoušel po centru Motla taktéž hlavou Shklyarskyy, ale také vedle. První poločas tak nemohl pro středočechy dopadnout lépe.

Doubravka jen snížila

Ve druhé polovině si vzali herní iniciativu na sebe hosté a s ní přišla hned velká šance. Po rohovém kopu se dostal do zakončení Maryška, který trefil dle gestikulací ruku bránícího hráče. Pokutový kop se však nepískal, odražený míč trefil Talůžek, ale jeho střela byla zblokována. Na druhé straně po střele Bartůňka musel zasahovat Jechort. Šance nadále byly především před Maříkem. Ten si tak připsal plusové body po šanci Matějky a Maryšky.

 

Naději vykřesali domácí v 74. minutě, když si našel centrovaný míč do vápna Ungr a snížil - 1:2. V závěru si plzeňský celek vytvořil tlak, ale do vyloženější šance nebyl vpuštěn. Dobříš tak po velmi dobrém výkonu brala zlaté tři body, když porazila soupeře taktéž balancujícího ve spodku tabulky. Zajímavostí je, že Dobříš naplno bodovala po čtrnácti zápasech a naposledy to bylo doma právě proti Doubravce.

 

Zdroj: Radim Weber, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Jaromír Šimr, trenér: "Předvedli jsme velmi špatný výkon. Potřebovali jsme vyhrát, je to pro nás zklamání. Jsme tam dole namočení."




Sestavy


SK Senco Doubravka
R. Mařík [-] - D. Künstner [-] , J. Trojanec [-] (46. M. Patrovský [-] ) , M. Ungr [-] , M. Brož [-] , M. Bartůněk [-] , J. Motl [-] (71. J. Štěrba [-] ) , B. Shklyarskyy [-] (46. L. Roubal [-] ) , P. Morávek [-] (46. D. Sýs [-] ) , P. Krejčí [-] , P. Knakal [-]

MFK Dobříš
J. Jechort [-] - R. Procházka [-] , J. Horáček [-] , R. Talůžek [-] , V. Šrain [-] - F. Dort [-] , O. Puchmajer [-] , J. Šrain [-] , P. Junek [-] (81. P. Masopust [-] ) - Š. Maryška [-] (75. P. Kozohorský [-] ) , T. Šebek [-] (62. O. Matějka [-] ) -

ŽK: 15. J. Trojanec , 58. J. Motl - 22. P. Junek , 58. O. Puchmajer , 62. R. Procházka , 85. J. Šrain .
Hráči zápasu: J. Motl - Š. Maryška .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Šmat David - TALPÁŠ Petr, CUPL Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Pešek

Expert: Ihor Krasnyanyk
Tip experta: výhra domácích

Doubravka si domácí vítězství pohlídá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích