0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 10:15

18.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Druholigová pauza rezervě Táborska nepomohla


Branky


31. Š. Zahálka (p.) , 37. M. Čácha , 64. M. Fric
27

Velké výhody se mohli těšit fotbalisté Táborska, kteří měli k dispozici hráče z A-týmu, neboť druhá nejvyšší soutěž měla pauzu. V tomto se zápase se však ukázalo, že ne každá výhoda je ve finále prospěšná. Admira se nadupaného kádru soupeře nezalekla a odvezla si vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Počáteční tlak gólem neskončil

Na papíře nadupané Táborsko do zápasu vlétlo s chutí a hned se mohlo radovat. Míč po obrovském závaru ale nedokázalo dotlačit do sítě. Nejprve výborně zasáhl Jungr, poté ho zastoupila obrana, která zblokovala všechny zakončení a Admira tak přežila první vážnoé nebezpečí. Postupem času tlak domácích upadal a hra byla vyrovnaná. Po půl hodině hry z levé strany našel Zahálka ve vápně Čáchu, kterého zbytečně fauloval Martin Ngimbi a nabídnutou penaltu Zahálka proměnil - 0:1.

 

Střed hřiště měla Admira ve své moci, byť na míči byli více domácí. Ti ale nedokázali zopakovat větší šanci ze začátku zápasu a po jednom z protiútoků soupeře byli potrestáni. Čácha postupoval po vysunutí od Trnky sám z levé strany, zasekl si míč a levou nohou mířil přesně k zadní tyči - 0:2. Za tohoto stavu se také šlo do kabin.

Táborsko odpadlo

Ve druhém poločase domácí nepředvedli takřka nic. Jejich výkon ani zdaleka nepřipomínal ten z prvního poločasu a Admira tak před sebou měla snažší úlohu. Pražané si druhý poločas ohlídali a využívali otevřených okének v soupeřovo obraně, který to více otevřel. Ne všechny protiútoky ale dokázali svěřenci Františka Peřiny využít.

 

Po hodině hry ale přeci jen své vedení navýšili. Rohový kop se odrážel ze zadní tyče na přední, poté znovu na zadní, kde byl Fric, který dotlačil míč do sítě - 0:3. V další šanci se objevil Doudera, který postupoval z levé strany, ale jeho pokus mířil do tyče. Následná dorážka již byla ofsajdová. Táborsko si pořádně nic nevytvořilo a Admira se tak mohla těšit z plného počtu bodů.

 

Galerie od Daniela Pekaře.



Ohlasy k zápasu


FC MAS Táborsko B
Petr Kolář, vedoucí týmu: "Prvních dvacet minut jsme hráli dobře. Nedali jsme ale gól a naopak jsme inkasovali po hloupé chybě z penalty. Druhý poločas byl už z naší strany o ničem. Když jsem viděl naší sestavu, tak jsem si řekl, že nejde neprohrát a my jsme prohráli."

FK Admira Praha
František Peřina, trenér: "Měli jsme vítr z toho, že druhá liga měla pauzu. Táborsko posílilo a bylo tak v nejsilnější možné sestavě vůbec. My jsme hráli dobře, ale oni nás ze začátku zatlačili, ale po přežití klinické smrti při obrovském závaru ve vápně jsme se probrali. Dostali jsme se do vedení a poté už jsme byli lepší my. Získali jsme klid, ale přesto držel více míč soupeř. Byly tam vidět automatismy hráčů z druhé ligy, ale dobře jsme bránili především ve středu hřiště. Do konce poločasu jsme ještě vedení navýšili. Druhý poločas jsme si už pohlídali. Odehráli jsme výborné utkání, kluky musím pochválit. Soupeř už pak nic neměl."



Sestavy


FC MAS Táborsko B
A. Zadražil [-] - V. Zárybnický [-] , J. Kopřiva [-] (63. B. Baidoo [-] ) , M. Ngimbi [-] , V. Gebert [-] , A. De Almeida [-] , P. Schramhauser [-] (73. F. Radosta [-] ) , P. Vandas [-] (79. T. Postřihač [-] ) , L. Mikuláštík [-] , M. Kubec [-] , C. Frýdek [-]

FK Admira Praha
M. Jungr [-] - J. Martinic [-] , M. Horák [-] , D. Křížek [-] , A. Čížek [-] , O. Vosický [-] - T. Majer [-] (63. M. Fric [-] ) , J. Kurek [-] (80. J. Panýrek [-] ) , M. Čácha [-] (75. T. Fingerhut [-] ) - Š. Zahálka [-] (87. J. Štefan [-] ) - D. Trnka [-] (58. M. Douděra [-] )

ŽK: 71. C. Frýdek - 34. M. Horák , 38. D. Křížek , 48. O. Vosický , 54. T. Majer .
Hráči zápasu: C. Frýdek - Š. Zahálka , M. Jungr , J. Martinic .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Šimek Zdeněk - BRYCHTA Ondřej, HRKAL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Pešek

Expert: Ihor Krasnyanyk
Tip experta: remíza

Tipoval bych výhru Admiry, ale Táborsko může doma překvapit, pokud dorazí posily z A-týmu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů