0:1
(0:1)
13. J. Mach
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

18.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořovicko překvapivě vyloupilo Klatovy


Branky


13. J. Mach
27

Na první pohled jasný zápas. Klatovy ve formě, Hořovicko omladilo a opory odešly. Ne vždy je ale pravidlem, že favorit zápasu musí za každou cenu vyhrát. Důkazem toho bylo právě toto utkání. Klatovy nebyly horší, ale své štěstí si zřejmě vybraly na Admiře a nyní byl šťastnějším týmem klub z Hořovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hořovicko šlo do vedení

Hořovicko si od začátku zápasu založilo svůj styl na defenzivě a brejkových situacích. Klatovy držely míč, ale do soupeře se nedostávaly. Ve 13. minutě se dostal ke střele zpoza vápna Mach a hosté šli překvapivě do vedení - 0:1. Na druhé straně to zkoušel Žáček, ale Bébra nepřekonal. V následné dorážce neuspěl ani Lukeš. Hořovicko mohlo znovu těžit z brejků, ale jak Přibyl, tak i aktivně hrající Zítek, v samostatném nájezdu neuspěli.

 

Naše něj šance měl Lukeš při doraz e postele Zacka ve 26min.A Meszaros po centru Diviše netrefil odkrytou branku ze 3 metrů 56 min. V 80 Krásný ze strany sám na gólmana ale trefil ho do hlavy

Klatovy vyrovnat nedokázaly

Druhý poločas nabídl podobný obraz hry jako ten první. Klatovy mohly srovnat, ale centr Diviše neuklidil z bezprostřední blízkosti do odkryté branky Mészáros. Na druhé straně se dostal po pravé straně do šance Pyšek, ale Rojíka nepřekonal. Stejně tak jako následně Březina. Klatovy šly za vyrovnáním, ale v poslední desetiminutovce ani Krásný nepřekonal po samostatném nájezdu ze strany Bébra, kterého trefil do hlavy. Závěrečný tlak Hořovicko ustálo a mohlo si tak připsat skalp jednoho z favoritů soutěže.



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Michal Čadek, trenér: "My jsme si prožili utkání jako minulý týden Admira. Kdybychom hráli do rána, tak gól nedáme. Naopak brejkové situace hostí zaváněly navýšením skóre. Klukům nemůžu nic vyčítat, snad jen málo důrazu před soupeřovou brankou, v tom jsme propadli. Nic se neděje, hraje se dál a my se budeme snažit přivézt body zvenku."

SK Hořovice
Jaroslav Kuchař, vedoucí týmu: "Přijeli jsme do Klatov s pokorou, ale nějaký bod jsme chtěli urvat. Chtěli jsme hrát trochu defenzivněji, ale ne to úplně zabetonovat. Začátek byl vyrovnaný, Klatovy nás možná trochu podcenily, v což jsme i doufaly. My jsme hráli dobře vzadu a na brejky, soupeř držel balon. Šance jsme měli ale paradoxně my. Šli jsme do vedení ze začátku zápasu a to jsme si do konce poločasu udrželi. Druhá půle byla v podobném duchu. Šance jsme měli, ale nedávali jsme. Konec byl už nervóznější, my jsme to prostřídávali a naštěstí to udrželi. Máme radost a jsme nadšeni z této výhry. Bylo hezky, hrál se hezký fotbal a nám zachytal dobře brankář. Je vidět, že soutěž je vyrovnaná a každý může porazit každého."



Sestavy


SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - M. Lukeš [-] , D. Dolanský [-] (74. J. Sojka [-] ) , F. Diviš [-] , M. Mészáros [-] (63. K. Pavlík [-] ) , M. Janda [-] , D. Pavlovič [-] (58. P. Kotrba [-] ) , L. Krásný [-] (76. L. Bálek [-] ) , D. Tříska [-] (81. M. Marek [-] ) , D. Žáček [-] , T. Jůda [-]

SK Hořovice
M. Bébr [-] - J. Andrle [-] (90. V. Jančí [-] ) , V. Zítek [-] , T. Přibyl [-] (86. V. Mencl [-] ) , M. Šum [-] , J. Mach [-] , J. Pyšek [-] (77. R. Pešl [-] ) , V. Krupička [-] , T. Březina [-] (90. O. Bělohlávek [-] ) , T. Šmíd [-] , J. Machurka [-]

ŽK: 59. T. Šmíd , 81. J. Pyšek , 90. M. Bébr .
Hráči zápasu: M. Lukeš - V. Zítek , J. Mach , M. Bébr .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - JATI David, ŠTĚŘÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Pešek

Expert: Ihor Krasnyanyk
Tip experta: výhra domácích

Klatovy potvrdí doma body z venku po vydařeném zápase na Admiře.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích