3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

18.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Senft byl při chuti a bylo to znát


Branky


27

Na výhru v Berouně chtěli navázat fotbalisté domácího Tatranu, proti kterým stál nyní soupeř ze Soběslavi. Ta na jaře sbírá bod za bodem a další chtěla přivézt i ze Sedlčan. Zde ale kraloval domácí celek, který za podpory svých početných fans body udržel na svém hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kuník držel Soběslav ve hře

Od samého začátku bylo vidět, kdo je na hřišti pánem. Sedlčany na svého soupeře vlétly a nedaly mu nic zadarmo. Přesto to mohla být Soběslav, která se na začátku mohla ujmout vedení, ale jihočeši nadvakrát nedostali míč do branky. A tak udeřilo na druhé straně. Domácí šli do vedení akcí po ose Soldát - Senft - Dvořák, kdy posledně jmenovaný uklízel pěknou střelou míč k tyči - 1:0.

 

Další branku si mohl připsat Soldát, ale tomu zmařil radost dobrým výběhem Kuník. Míč se ale bohužel pro hosty dostal k Senftovi a ten věděl, jak s ním naložit - 2:0. V dalších šancích se objevil ještě Senft a Dvořák, ti ale ztroskotali na dobře chytajícím Kuníkovi.

Uklidnění z kopačky Senfta

Soběslav do druhé půle svůj projev zlepšila, k šancím to ale nevedlo. Přesto se ale dočkala snížení, když si po hodině hry na centr Dvořáka naskočil nehlídaný Vaněk a mířil přesně - 2:1. Krátce po inkasované brance vysunul Haas do šance Dvořáka, ale ten Kuníkovu branku minul. K dalšímu zakončení se dostal Sirotek, ale Kuník byl na místě.

 

Zápas se dostal do poslední desetiminutovky, kterou nastartoval Haas odebráním míče Bouchalovi. Ten vybojoval míč pro Senfta, který přešel přes dva bránící hráče a nechytatelnou střelou rozhodl o vítězi zápasu - 3:1. Závěr zápasu si Sedlčany pohlídaly a braly plný počet bodů.

 

Galerie v podání Davida Štveráka.

 

Zdroj: oficiální web Tatranu Sedlčany, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Lukáš Brotánek, obránce: "Zápas se nám povedl herně hlavně v první půli a zaslouženě jsme vedli 2:0. Mohli jsme přidat i další góly. Druhá půle herně opadla, ale stále jsme drželi vedení, a tak musel hrát hlavně soupeř a z toho jsme vytežili i branku na 3:1 a v tu chvíli bylo po zápase."

FK Spartak Soběslav
Michal Lemberka, vedoucí týmu: "Pro nás velmi nešťastný zápas, kdy se nam nepodařilo téměř nic. Mohli jsme jit do vedení, ale bohužel míč jsme za brankovou čáru nedostali ani nadvakrát. Klasické nedáš dostaneš, kdy střelou z vápna byl Kuník překonán poprvé, druhý gól takřka jako přes kopírák jen z druhé strany. Do poločasu si ještě náš brankář zachytal dostatečně a jen diky němu naděje udělat něco s výsledkem byla. Do druhé půle po bouři v kabině vystřídal Maršíka Dvořák a hru oživil, kdy právě on naservíroval centrem míč na hlavu Vaňka. Naše hra se začala mírně zlepšovat, ale bohužel bez kýženého efektu. Bohužel ke konci zápasu chyboval Bouchal a domácí nám opět odskočili na dva góly. Velmi špatný výkon od všech. Je potřeba na dnešek rychle zapomenout a bezpodmínečně porazit Přeštice."



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
T. Glogar [-] - L. Soldát [-] (77. M. Sirotek [-] ) , L. Brotánek [-] , L. Matoušek [-] (61. P. Haas [-] ) , M. Krůta [-] , K. Kvěch [-] , T. Senft [-] , P. Lípa [-] , M. Dvořák [-] (80. M. Hájek [-] ) , M. Kdolský [-] , D. Čejda [-]

FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - M. Hromada [-] , J. Suchan [-] , J. Boháč [-] , D. Maršík [-] (46. M. Dvořák [-] ) - V. Zeman [-] , P. Bouchal [-] , V. Žalda [-] (58. M. Varačka [-] ) , A. Kutner [-] , F. Vaněk [-] - T. Mazouch [-] (80. M. Smetana [-] )

ŽK: 33. L. Brotánek , 51. M. Dvořák , 66. P. Lípa - 41. V. Zeman , 57. P. Bouchal , 87. A. Kutner .
Hráči zápasu: K. Kvěch , T. Senft - M. Kuník .
Počet diváků: 316. Rozhodčí: Kříž Jiří - PATÁK Viktor, JANOCH Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Pešek

Expert: Ihor Krasnyanyk
Tip experta: výhra domácích

Sedlčany jsou doma silné, mají velkou podporu fanoušků.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích