0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2019 15:00

17.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aritma ovládla zápas v Hořovicích


Branky


25

Po pražském derby zavítala Aritma do Hořovic, kde místní fotbalový klub po podzimní části opustilo několik opor a tým celkově hodně omladil. Pražané v tomto zápase ukázali, že umí fotbal i na těžším terénu a mírnou roli favorita potvrdili. Hořovicku nepomohlo vyloučení již z první půle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučení Kuchaře

Od samého začátku na těžkém terénu bylo vidět, kdo je na hřišti pánem. Pražský celek se chopil pomyslné taktovky a udával tempo zápasu. Vytvářel si dobré příležitosti, ale zpočátku ze standardek domácí branku neohrozil. Při první větší šanci, kdy našel Štohanzl přesně Turáka, zachránil domácí s včasným obranným zákrokem Machurka. Hořovicko si toho moc nevytvořilo, střelu zpoza vápna zkrotil hravě Stareček.

 

V 15. minutě se měnilo skóre. Odražený míč z rohového kopu se dostal mezi velké vápno a penaltu, kde si ho našel Beneš a z prvního dotyku přízemní střelou skrz chumel hráčů nedal domácímu brankáří šanci - 0:1. Další šance byla vidět na druhé straně. Turbák zprava našel Štohanzla, který ještě posouval na Beneše. Nyní domácí tým podržel pro změnu skvělým zákrokem Bébr. Do zakončení se dostal i kapitán Troníček, ale hlavou mířil standardní situaci nad.

 

Důležitý moment utkání nastal po půl hodině hry. Míč měl Štohanzl a byl faulován Kuchařem. Ten za svůj ostrý zákrok na polovině hřiště viděl žlutou kartu, ale za následné odkopnutí míče druhou, tudíž musel opustit hřiště. Hořovicko se zatáhlo a nadále čelilo hostující převaze. Poslední příležitost první půle započal Turák na své polovině. Ve středu hřiště našel Beneše, který kolmicí vysunul Štohanzla. Ten si všiml lépe postaveného Turáka, kterému naservíroval míč na zlatém podnose, ale v koncovce ho zradil terén, tudíž branku o kousek přestřelil.

Aritma kontrolovala zápas

Druhý poločas nabídl podobný obraz hry jako ten první. Hořovicko se spoléhalo na vítr na své straně, a tak bylo k vidění dosti dlouhých míčů. Z těch ale kromě jednoho nastřeleného břevna po rohovém kopu nic nebylo. Vedení chtěli hosté navýšit a blízko k tomu byl Turbák. Ten ale Benešovu nahrávku nevyužil a míč narval pouze do Bébra. V další příležitosti se ocitl Štohanzl. Ten si pohrál s obráncem a střelou z vápna nechal vyniknout výborného domácího brankáře.

 

Blízko k brance měl po vyražené Macháčkově střele i Baran, ale svou levou nohou netrefil míč tak, jak zamýšlel a poslal ho jen do brankařových rukavic. Poslední změna skóre přišla v 69. minutě. Centr Macka z levé strany propadl až na stranu druhou ke Štohanzlovi. Ten postupoval po brankové čáře a připravil Macháčkovi před branku míč, který nastavil jen nohu a hosté se šli radovat - 0:2. Ti si pohlídali i zbytek zápasu a odváželi si tak zasloužené vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Jaroslav Kuchař, vedoucí týmu: "Aritma prohrála první zápas s Admirou a měla o tři body více než my. U nás zahrála ještě lépe než Přeštice. Říkali jsme si, že bychom se mohli poprat o body. Prohrávali jsme, ale i v deseti jsme byli vyrovnaným soupeřem. Bohužel pro nás jsme pořádně nevystřelili. Ve druhé půli jsme chtěli nějakým šťastným gólem srovnat, ale soupeř přidal další branku. Máme mladý tým, potřebujeme bodovat především se soupeři ze spoda tabulky. Nepřipouštíme si, že bychom mohli spadnout."

SK Aritma Praha
Tomáš Kubr, trenér: "Hrálo se na strašně těžkém terénu. Od začátku jsme se chopili taktovky a měli více ze hry. Z toho také pramenily šance, ze kterých zpočátku nic nebylo. Soupeř si také nic nevypracoval. Důležitým okamžikem zápasu bylo vyloučení domácího hráče za dá se říci likvidační zákrok. Od tohoto okamžiku jsme měli ještě více ze hry, soupeř se zatáhl. Druhá půle měla podobný scénář, soupeř byl zatažený a zkoušel to dlouhými nákopy po větru. Hořovicko trefilo jednou břevno, jinak nic nemělo. I když prohrálo, tak je hodně podržel brankář Bébr, který takové tři až čtyři velké šance skvěle zlikvidoval."



Sestavy


SK Hořovice
M. Bébr [-] - P. Borkovec [-] (68. V. Zítek [-] ) , T. Přibyl [-] (78. R. Pešl [-] ) , M. Šum [-] , J. Mach [-] , J. Pyšek [-] , V. Krupička [-] (46. T. Březina [-] ) , J. Kuchař [-] , D. Klimeš [-] (46. J. Andrle [-] ) , T. Šmíd [-] , J. Machurka [-]

SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - M. Bedrna [-] , M. Polom [-] , D. Baran [-] , J. Štohanzl [-] , J. Beneš [-] (84. M. Pivrnec [-] ) , J. Troníček [-] , R. Turák [-] (46. D. Macháček [-] ) , F. Turbák [-] (71. O. Rybka [-] ) , D. Frnoch [-] , M. Macek [-]

ŽK: 35. J. Kuchař , 42. T. Šmíd - 62. M. Macek . ČK: 35. J. Kuchař .
Hráči zápasu: M. Bébr - J. Štohanzl , J. Troníček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Cichra David - LAFEK David, VOKOUN Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Marek Skopový
Tip experta: remíza

Zde se utkává střed tabulky. Domácí jsou na svém hřišti silní, ale tipuji remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích