0:2
(0:1)
39. D. Pavlovič
61. M. Janda (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2019 10:15

17.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Klatovy si vyšláply na Admiru


Branky


39. D. Pavlovič , 61. M. Janda (p.)
25

Zajímavý duel se dal očekávat na závěr druhého jarního kola. Jediný nedělní zápas áčkovi divize zavítal do Prahy, kde se domácí Admira střetla s Klatovy. Že je plzeňský tým ve formě dokázal nejen na podzim, ale i v tomto šlágru kola, po kterém si z metropole odvážel tři body a čisté konto po výborném výkonu celého týmu v čele s gólmanem Rojíkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Od samého začátku zápasu předváděly Klatovy takticky výborný výkon. Byť neměly tolik míč na kopačkách jako domácí, tak se defenzivnější pojetí hry vyplácelo. Admira se chtěla dostat do vedení, na taktiku soupeře ale nedokázala najít recept. Ba dokonce inkasovala a to těsně před koncem poločasu, když přímý kop Lukeše propadl a domácí defenziva se nechytila s Pavlovičem, který byl u míče o chvíli dříve než Jungr a zařídil pro hosty poločasové vedení - 0:1.

Admira bylo gólu blízko

Od samého začátku bušila Admira do svého soupeře jak jen mohla. Gólman Rojík si ale o rozcvičku pravděpodobně postavil branku dle svých představ, neboť mu bylo orazítkováno břevno a poté tyč. Do té mířil Zahálka nebo následně Horák po standardce. Hostující brankář se vytasil s výborným zákrokem i proti samostatnému nájezdu střídajícího Frice.

 

Krátce po hodině hry udeřilo na druhé straně. Po rohovém kopu Admiry se naskytl hostům brejk, na jehož konci vybojoval Krásný roh. Centrovaný míč zasáhl jeden z bránících hráčů rukou a plzeňskému celku se naskytla penalta. Tu si jako správný kapitán vzal na sebe Krejčí a střelou doprostřed zkušeně navýšil vedení - 0:2. Zbytek utkání přinesl několik standardek ze strany Admiry, ale klatovská defenziva drtivý tlak ustála a po zápase se mohla radovat.

 

Galerie od Groundhopping & Ultra.



Ohlasy k zápasu


FK Admira Praha
František Peřina, trenér: "Byl to pro nás nešťastný zápas. Oba poločasy nám chyběl větší důraz. Klatovy měly vysoký blok, byly na nás výborně připraveny. K zápasu jsme přistoupili jinak než k těm předešlým. O poločas jsme si promluvili a druhý poločas to bylo jiné. První pětiminutovka z naší strany byla výborná, trefili jsme tyč i břevno. Měli jsme tam i další šanci, soupeř měl hodně brejků. Kdybychom hráli do večera, tak ten gól stejně nedáme. Klatovy na nás byly dobře připravené, v čele s výborným Rojíkem v brance. Štěstí přeje připraveným a to Klatovy rozhodně byly."

SK Klatovy 1898
Michal Čadek, trenér: "Do Prahy jsme už od pondělí nechtěli odjet jen na výlet. Tomu jsme podřídili taktiku a navázali na výkon z Sezimova Ústí, i když se to tamním činovníkům domácích nelíbilo. Admira hrála první půli fotbal, se kterým se do nás nemohla prokousat a my jsme v závěru poločasu skórovali z přímého kopu Pavlovičem. V druhé půli jsme byli zatlačeni do vlastní šestnáctky a Rojas s celou obranou se měl co otáčet. Někdy se hrají zápasy, že nedáte gól ani z metru. My naopak měli možnost chodit do otevřené obrany a po jedné z nich domácí zahráli nepochopitelně rukou a Janda z penalty nezaváhal. Kluci zahráli skvělé takticky a měli jsme v neděli hodně štěstí. Tolik standardek, co jsme přežili, nepamatuji. Jak je vidět, jen ony zápasy nerozhodují. Admira má dobrý tým a přeju ji, aby si teď s Táborskem zahrála fotbal, protože tam kluky fotbal učí."



Sestavy


FK Admira Praha
M. Jungr [-] - J. Martinic [-] , M. Horák [-] , D. Křížek [-] , J. Lupínek [-] , O. Vosický [-] - M. Douděra [-] (58. O. Herc [-] ) , T. Majer [-] (46. M. Fric [-] ) , J. Kurek [-] , M. Čácha [-] (67. T. Pavlata [-] ) - Š. Zahálka [-] -

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - M. Lukeš [-] (79. P. Kotrba [-] ) , D. Dolanský [-] , F. Diviš [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , D. Pavlovič [-] (90. J. Bošek [-] ) , L. Krásný [-] (86. M. Vlček [-] ) , D. Tříska [-] (71. J. Sojka [-] ) , D. Žáček [-] , T. Jůda [-]

Počet diváků: 211. Rozhodčí: Hocek Petr - RADINA Marek, MATOUŠEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Marek Skopový
Tip experta: výhra domácích

Rozhodné zápas kola. Admira je doma neporažená, a tak to i zůstane.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích