Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2019 13:30

17.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Debakl Táborska řídil hattrickem Jirouš


Branky


25

Druhý zápas doma v řadě a druhá výhra. S jasným rozdílem a v obou případech bez své ikony v podobě Petra Jandy. To je vizitka Čížové, která tak dokazuje, že i bez klíčového hráče to zkrátka jde. Nyní to byla show v podání Martina Jirouše. Táborsko chvílemi s domácím drželo krok, ale na menším hřišti mladíci více než jednu, a to dosti kuriózní branku, nevytěžili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rezerva zaspala začátek

Jak nejlépe vstoupit do zápasu? Dát rychlý gól. Nebo rovnou dva. Přesně to dovolilo béčko Táborska zkušenému celku Čížové. Hned ve 2. minutě musel být ve střehu Novák, brankář Táborska, který vyrážel střelu zpoza vápna. Bohužel pro hosty jen na kopačku Krasnyanyka, který následně mířil přesně k tyči - 1:0. O tři minuty později o sobě dal vědět poprvé Jirouš. Hostující brankář neudržel v rukavicích střílený centr a míč vyrazil jen do domácího kanonýra, který byl ve správný čas na správném místě - 2:0.

 

Síť se rozvlnila i za Novákem na druhé straně. Propadlý aut a špatná komunikace mezi domácím brankářem se svým spoluhráčem Dvořákem, který jej přehodil a vrátil hosty do hry - 2:1. Začátek byl na góly velmi bohatý, ale diváci již měli první poločas vybráno. Čížová po inkasované brance polevila a za neměnného stavu odcházela do kabin s jednogólovým náskokem.

Dominance Čížové

Do druhého poločasu vstoupili domácí již plně koncentrovani a Táborsko byť chtělo držet krok, tak mu to příliš nešlo. Obrovskou šanci měl Jirouš, ale v zakončení byl sražen a kupodivu domácích se nepískalo. Mladíci se zkušeným týmem drželi jednogólové manko pouze do 63. minuty, kdy se blýskl Krasnyanyk. Z pravé strany si navedl míč do vápna a šajtlí elegantně obstřelil Nováka - 3:1.

 

Čížová přišla s další krásnou brankou. Přímý kop z dvaceti metrů si vzal na sebe Jirouš a přesnou střelou přes zeď pod břevno nedal brankáři šanci - 4:1. Domácí dominovali a hosté se už viděli v kabině. Poslední slovo si vzal opět Jirouš, který dostal centr přímo na hlavu a se svými centimetry neměl problém jej umístit do branky - 5:1. Táborsko si kromě jedné zajímavé střely ze střední vzdálenosti, kterou vytlačil z branky terén, nic vážnějšího nevytvořilo a v jihočeském derby se muselo smířit s vysokou prohrou.

 

Galerie od Jana Škrleho.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čížová
Zdeněk Staroba, trenér: "Měli jsme výborný vstup do zápasu, když jsme již v 5. minutě vedli o dvě branky. Poté jsme si dali sami gól a vůbec naše brzké vedení nám paradoxně uškodilo. Soupeř celkem nic neměl, my jsme zbytek první půle podcenili. Ve druhém poločasu jsme ale kralovali. Třemi góly jsme rozhodli o vítězství. Jsme maximálně spokojeni, soupeř byl posilněn hráči z A-týmu a vůbec měl dle mě nejlepší sestavu, se kterou momentálně v soutěži nastoupil."

FC MAS Táborsko B
Petr Kolář, vedoucí týmu: "Zaspali jsme začátek na těžkém terénu, zejména v brankovištích na menším hřišti. Poté jsme ale snížili a byli rovnocenným soupeřem po zbytek první půle. Poté se ale v té druhé projevila zkušenost a kvalita soupeře, my jsme nestíhali a pár kluků z áčka na to nestačí. Jedeme dál, teď máme doma těžký zápas s Admirou, musíme se poprat."



Sestavy


TJ Sokol Čížová
J. Novák [-] - J. Lukeš [-] , M. Šlapák [-] , I. Krasnyanyk [-] , D. Novák [-] , O. Gregor [-] , M. Rozhoň [-] , R. Zahrádka [-] , R. Nečas [-] , M. Jirouš [-] , L. Dvořák [-] (77. M. Gregor [-] )

FC MAS Táborsko B
L. Novák [-] - C. Frýdek [-] , M. Berešík [-] , F. Radosta [-] (80. M. Bouchal [-] ) , J. Laszák [-] , P. Vandas [-] (63. C. Vaňo [-] ) , L. Mikuláštík [-] , M. Kubec [-] , T. Postřihač [-] , M. Ngimbi [-] , T. Kmeťo [-]

ŽK: 23. R. Nečas , 48. J. Lukeš , 65. R. Zahrádka .
Hráči zápasu: M. Jirouš , I. Krasnyanyk - C. Frýdek , M. Berešík .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - ŠLAJS Jakub, KASTL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Marek Skopový
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou na svém hřišti velice silní.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích